- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- прякори в даскало
Аз чалга не помирисвам. Но веднъж отидох с наще извези на заведение - бях пиян до синьо! После отидохме на неква чалга (по-скоро те ме влачиха дотам). Там кво съм правил,струвал,явно съм хапнал и някое бонбонче. После ми показаха едно филмче,на което съм съблечен до кръста,качен на една маса,с две циганки-кючекини дето се въртят около мен,покрит с брокат и с едно шише ракия в ръката,на всичкото отгоре пея некви чалги. Абе брутално!!!
Докато завършихме бях АЗИС - този най-го мразех - но пък не ми беше неприятно, щото всички свързвахме случката с тоя силен момент! А и като отидехеме на купон,примерно,аз съм некъв метъл,сред по-нормални хора,а изверзите ме представят "Това е Азис".Нямате идея каква гавра си правехме с хората - казвах им,че съм от турция,разправях им разни там истории (от типа на "и по цял ден носехме камъни в рударника за 12 долара на седмица"). Как никой не се сети (или съм се измъквал,не помня) да ме кара да говоря на турски,не знам. Или че съм записал вече демо с мои кючеци,но не мога да ползвам собственото си име заради Азис и ги карах да ми зимислят псевдоними. Оф,леле!!!
Абе винаги се изважда позитивното.