- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- cvetna bremenost?
зна4и преди 2 месеца пих постинор дуо след като правих секс с приятела ми,и след 3 дена ми доиде,ама и се видя как яцеклетката се изхвърли(онова не6то като бъбрек)оба4е по принцип ми трае по 5,6 дена а от тогава винаги по 4 и мога с една превръзка да карам през деня,а преди не бе6е така,след това и септември и октомви ми идва,оба4е не съм забелязала яцеклетката на преврузката ми,тоя месец бе6е малко по силно в началото,как мислите има ли смисъл да се претеснявам че съм в цветна бременост?
МОЛЯ те,преди да пишеш нещо п-ърво виж колко хиляди теми като твоята е имало и ги прочети!
Искам ги YOUR EYES,
защото са VERY NICE.
Първо LOOK AT ME,
после DON'T FORGET ME.
Iskam da ti kaja samo,4e i az bqh v podobno polojenie predinqkolko meseca.Zakysnq mi,doide mi,no mi te4e mn po-slabo v sravnenie s prednite meseci.Ot togava,ta i do poslednata mi menstruaciq mi te4e po-malko.Tova,koeto si vidqla ne e qicekletka,tq ne moeje da se vidi d prosto oko,a nai-veroqtno e bilo sysirec,mrysna kryv...Zna4i,sled akto se trevojish si napravi test za bremennost,az taka si napravih test i si beshe otricatelen.Az ne bqh pila postinor,no ti,sled kato si pila,moje i tova da okazva vyzdeistvie vyrhu cikyla ti.No otkakto go kazvash,4e e taka,ako beshe bremenna,vse shteshe da imash nqkakyv i dr simptom.No za tvoe spokoistvie-napravi si test-struva okolo 2-3-4 lv.Jelaq ti kysmet![]()
Тва е бременност на която се носят цветя =D> =D> =D>
sega 6te vi kaja edno mnenie ot opit i ot prepatil(taka da se kaje)4ovek ve4e s postinor:
ot hap4eto e-spoko!!!!(prosto tva sa si hormoni i to4no da ti popromenqt cikala im e celta)ne se pritesnqvai mila.,no VSE PAK SI NAPRAVI TEST ZA SOBSTVENO SPOKOISTVIE!(vse pak i psihikata vliqe na cikala-normalno e i tq da ima prast v promqnata)
za qicekletkata:TQ NE SE VIJDA MILI4KA!opredeleno do sega si vijdala kakto drugite kazaha veroqtno nqkoi sasirek.tq(qicekletkata ti) e mnogo po malka ot . (to4kata koqto napisah),bili mi kazala v cqlata taq''mazanica''(sorry za izraza)varhu prevrazkata ti kak 6te q vidi6?
angelski_o4i iskreno ti blagodarq![]()
Iskam da popitam moje li da se zabremenee prez ustata ??
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Spoko. Ot postinora e. I az poslednia put kato go pih i posle mi be6e samo 3 dena,a po princip mi e po 5. I te4e baia po-slabo. No ako ne si sigurna vzemi si 1 testSamo ne se panirai, si4ko 6e e OK
А според вас нормално ли е нещо като тежест да изпитваш в долната част на корема. При мен шанса за забременяване е малък, но все пак пих постинор, но пак ме е страх!
Ami spored men e normalno ako stava vupros za predi, po vreme ili malko sled cikul. Pone pri mene go ima toia moment. I mi se poduva koremut i izob6to, no to na tova mu se vika zadurjane na te4nosti i si e mnogo 4esto sre6tano. Osven tva Postinor e super efikasen,taka 4e 6ans da stane belia po4ti niama ako si go pila navreme. Spokoino be mila, vsi4ko 6e e OK, 6e vidi6![]()
Мерси много аз правих секс точно последния ден на цикъла, после за всеки случай си взех постинор и сега само ме вкарва в параноя тая тежест , надявам се да е както каза от цикълаПървоначално написано от SINDEL
![]()
Тя била видяла яйцеклетката![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
малееееее
![]()
![]()
![]()
![]()
като бъбрек била
![]()
![]()
![]()
леле, Боже, колко мъка има по тоя свят и най-вече у тоя форум. Ама патко ти знаеш ли колко е голяма яйцеклетката, и че с твойто просто око е НЕВЪЗМОЖНО да я видиш
направо ме разби тва ....
Абе да не би да си видяла бебето дето си изхвърлила![]()
![]()
![]()
Престаам се как се взираш у превръзката и ровиш в ГЕЛЧЕТО да си търсиш яйцеклетката.
Абе момиче ти си много ама много зле ... вместо да се ебеш влез в час по биология![]()