- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как завършвате предложението?
Когато предлагате да някои как завършвате ....
Искам да съм с теб;Искам да ходим заедно и тн ?
С Целувка !![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Ами като и предложиш и тя приеме можеш да завършиш с целувка и преглръдка,но ако откаже и те отреже просто си оставате приятели и си тръгваш.
Защо трябва да има някакъв сценарий, просто остави нещата да се случат без да ги планираш.
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
s shamar![]()
vengeance knows no mercy
Цунка По Муцунка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
=D> =D>Първоначално написано от Nightmare
поткрепям глупаво е да мислиш предварително как да завършиш или да започнеш,
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Както се развият нещата!Не го мисли!!!
Абе тва "аиде да ходим" или "искаш ли да станем гаджета" са доста изтъркани въпроси според мене.На сегашната ми приятелма и казах че се влюбвам в нея и че я обичам , тя ми каза същото и на другия ден бяхме заедно
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
точно батенце тя ще се усети сама след като почнеш да я целуваш и ако тя ти отвърне значи и тя иска и това се приема за ДА и следват дългите целувки със езикПървоначално написано от hforce
и после си тръвгаш със мисълта че имаш гадже и такива филми
![]()
![]()
На колко 12 години си ?!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Ъм, всъщност не е задължително. Веднъж ми се случи на другия ден да ми кажат някаква абсолютна глупост от рода на 'аз не съм готова за връзка' или 'ами бях пийнала...'Първоначално написано от k-3
В интерес на истината случи ми се двапъти със един и същи човек в рамките на 3 дена.
![]()
Реагирах така 'Ми, хуу. Успех в живота.' и напълно прекратих всякакви контакти с въпросната.
My way or the highway.
Ноооо, хора всякакви.![]()
Има нещо вярно. След това няма к'во да се обясняваш то си е ясно. На следваща среща ако се награбитеПървоначално написано от Kulio Gangstera
Аз от...2 години вече съм се отказал с това "Мило другарче искаш ли да МИ станеш гадже" (все едно става моя собственост). Чрез действия ще стане ясно![]()
и според мен е такаПървоначално написано от TreeHill
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla