.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: въпросче

въпросче

Пиша тази тема, не защото съм объркана и не знам какво да правя, а защото не знам как да постъпя възможно най-правилно.
    Ето и за какво става въпрос. Бившето ми гадже беше женкар. С него бяхме първо приятели, а после имахме връзка. Нищо сериозно - 1 месец сме ходили, но връзката ни беше страшно бурна. И накрая скъсахме, защото той пожела така. Аз продължих напред. Месец след като се разделихме тръгнхах с друго момче. Мислех си, че и той е продължил напред, но той продължаваше да ме търси. Накрая седмица след като започнах новата си връзка, случайно се засяках с бившия си в едно кафене, при което той искаше да се съберем отново. При което аз го попитах "Защо?" и той отговори "Защото когато бях с теб ми беше много приятно и реших, че искам да се променя." Тези думи направо ме разтърсиха тотално.
    И какво е положението в момента: ходя със сегашното си гадже, приятно ми е с него, харесвам го, но не го обичам (ходим от няколко седмици); същевременно мисля за бившото си гадже и предложението му, но не мога да се върна при него, защото имам достойнство, защото той каза "Край" и след това ме ... нарани. А аз не мога така ... не мога да бъда с някой и да си мисля за друг. Трябва ми време да се отърся напълно от връзката ми с бившия, затова искам да скъсам с настоящето ми гадже, но не знам дали това е най-правилното решение. Фактически мога да продължа да съм с него и постепенно да спра да мисля за бившия си, но по този начин залъгвам и двама ни, без той да знае. Мога и да скъсам с него, но не знам дали няма да му стане кофти, а аз не искам да му е кофти заради мене.
    Кое според вас е по-правилно?

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Еми , защо не поговориш със сегашния си приятел и не ми разкажиш за чуствата си, че мислиш за другия и искаш той да ти помогне по някакъв начин да го преодолеиш ...
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ти ако гледаш на всички да угодиш, до никъде няма да стигнеш
    така като гледам, искаш хем сегашния ти приятел да не страда, хем и на бившия ти да му е добре, хем и за себе си мислиш

така не става baby
    мен ако питаш, направи така, както за теб е по-добре раздели се със сегашния си приятел и пробвай пак с бившия.. явно той иска да се промени и заслужава този шанс
    това да се върнеш при някой, защото те е помолил, няма да накърни достойнството ти, спокойно

но ако и втори път не се получи с него, заебаваш го и го оставяш в миналото, не се занимаваш повече с него
    успех
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Цитирай Първоначално написано от Triple-H
    Еми , защо не поговориш със сегашния си приятел и не ми разкажиш за чуствата си, че мислиш за другия и искаш той да ти помогне по някакъв начин да го преодолеиш ...
    Не мисля, че той ще ме разбере. По-скоро след като му кажа самият той ще иска да скъсаме.

Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Имаш ли чуства към бъвшия , а към сегашния ?

ходя със сегашното си гадже, приятно ми е с него, харесвам го, но не го обичам (ходим от няколко седмици)
    Сегашния ... харесва ми, но нищо повече, нищо по-силно...
    А за бившия ... може да се каже, че все още изпитвам нещо към него, но не е както преди. Различно е. Не мога да забравя всичко, което се случи и което той направи.... Прекалено много шансове му давах докато ходехме още и се опитвах да го разбера. Не знам дали ще мога да му дам още един.

Град
    Ако питаш мен , остани си със сегашното момче , не е чесно да го режиш така ... пък и ти сама каза
    Прекалено много шансове му давах докато ходехме

Мерси много за съвета ти.

Цитирай Първоначално написано от Th3WildAng3l
    ходя със сегашното си гадже, приятно ми е с него, харесвам го, но не го обичам (ходим от няколко седмици)
    Сегашния ... харесва ми, но нищо повече, нищо по-силно...
    А за бившия ... може да се каже, че все още изпитвам нещо към него, но не е както преди. Различно е. Не мога да забравя всичко, което се случи и което той направи.... Прекалено много шансове му давах докато ходехме още и се опитвах да го разбера. Не знам дали ще мога да му дам още един.
    Но все още изпитваш нещо към него? А какво ще правиш като новия иска нещо повече? Не знам на какъв етап сте с него, но той може да пойска по сериозни отношения или не знам какво си. Не знам точно в какво положение си. Но според мен трябва да говориш с предишния. Той сигурно също не е забравил какво е направил. Вероятно заслужава още един шанс.

Град

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    мн е трудна ситуацията ти ти казваш "Сегашния ... харесва ми, но нищо повече, нищо по-силно...
    А за бившия ... може да се каже, че все още изпитвам нещо към него, но не е както преди. Различно е" мацко ти самата не знаеш какво искаш,как очакваш ние да ти помогнем.Мисля че трябва да изясниш чувствата си и към двамата ида разбереш и какви са всъщност и техните чувства.Бившия те е женкар и той е скъсал с теб нищо не гарантира че може да тръгнете и след една седмица да скъсате и само да си отблъснала сегашното ти гадже,а може и обратното.Помисли хубаво и реши,но първо каквото и да направиш помисли какво чувстваш кам единия и към другия.Успех
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    Абе ...

Супер фен

Re: въпросче

Цитирай Първоначално написано от Th3WildAng3l
    Пиша тази тема, не защото съм объркана и не знам какво да правя, а защото не знам как да постъпя възможно най-правилно.
    Ето и за какво става въпрос. Бившето ми гадже беше женкар. С него бяхме първо приятели, а после имахме връзка. Нищо сериозно - 1 месец сме ходили, но връзката ни беше страшно бурна. И накрая скъсахме, защото той пожела така. Аз продължих напред. Месец след като се разделихме тръгнхах с друго момче. Мислех си, че и той е продължил напред, но той продължаваше да ме търси. Накрая седмица след като започнах новата си връзка, случайно се засяках с бившия си в едно кафене, при което той искаше да се съберем отново. При което аз го попитах "Защо?" и той отговори "Защото когато бях с теб ми беше много приятно и реших, че искам да се променя." Тези думи направо ме разтърсиха тотално.
    И какво е положението в момента: ходя със сегашното си гадже, приятно ми е с него, харесвам го, но не го обичам (ходим от няколко седмици); същевременно мисля за бившото си гадже и предложението му, но не мога да се върна при него, защото имам достойнство, защото той каза "Край" и след това ме ... нарани. А аз не мога така ... не мога да бъда с някой и да си мисля за друг. Трябва ми време да се отърся напълно от връзката ми с бившия, затова искам да скъсам с настоящето ми гадже, но не знам дали това е най-правилното решение. Фактически мога да продължа да съм с него и постепенно да спра да мисля за бившия си, но по този начин залъгвам и двама ни, без той да знае. Мога и да скъсам с него, но не знам дали няма да му стане кофти, а аз не искам да му е кофти заради мене.
    Кое според вас е по-правилно?
    Остани си със сегашния!!!Другия е бил женкар и както казват "Вълкът козината си мени,но нрава не!!!Според мен на дума на женкар не трябва да се вярва!!!Е УСПЕХ!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами виж,еди от двамата трябва да нараниш.И двамата имат чувства към теб.По-добре бъди с бившия ти,но пък от друга страна няма как да знаеш дали говори истината за това,че се е променил.Но ако питаш мен по-добре за малко бъди щастлива с бившия ти,ако кажем,че той не се е променил,но ако се е-това е хубаво,отколкото да си нещастна със сегашния ти притяел.А пък и се замисли-лъжеш го.

badi s tozi koito obi4a6 pove4e
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    След като не обичаш сегашния си приятел какво правиш с него?Дай шанс на бившия изглежда наистина иска да се промени.
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си