.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Gost;)
    Guest

Обичам я, но е мноооого далеч...

Аз съм на 15 и съм влюбен в едно момиче (мисля, че и то ме обича де), с което се запознах на село. Ходихме известно време, но проблемът е, че аз съм от София, а тя - чак от Бургас. Можем да се виждаме само лятото, и то не всяко лято. А в сф се навъртат хубави момичета, но като нея не съм виждал Въпросът ми е, дали да си хвана някое макар и не чак толкова свястно гадже колкото нея, но от София, или да си седя като монах, но да съм й верен?

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Стой си кат Монах , ако слушаш мен ... Няма да се виждате , но межите да си чатите и да се чувате по тел-а
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    ти казваш че си влюбен в нея и МИСЛИШ че и тя те обича,само мислиш или е така?ти не си сигурен в нейните чувства ти ще седиш като монах,а тя ще прави каквото си знае,мисля че трябва да си хванеш момиче от София.Ако знаеше 100% че и тя те обича и ще ти е верна сам сагласна да си монах,ама в този случаи. Успех ти решаваш
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен Аватара на Sarabi
    Абе щом е толкова далеч и не можете да се виждате често е по-добре да не си затваряш вратите.Обаче не се хващай веднага с първата,която ти направи впечатление.Но не е нужно да се отричаш от всички останали момичета.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    Цитирай Първоначално написано от Triple-H
    Стой си кат Монах , ако слушаш мен ... Няма да се виждате , но межите да си чатите и да се чувате по тел-а
    Сам прецени, но ако се обичате наистина остани й верен и поддържайте връзка по тел , чата и тн
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Gost;)
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    ти казваш че си влюбен в нея и МИСЛИШ че и тя те обича,само мислиш или е така?ти не си сигурен в нейните чувства ти ще седиш като монах,а тя ще прави каквото си знае,мисля че трябва да си хванеш момиче от София.Ако знаеше 100% че и тя те обича и ще ти е верна сам сагласна да си монах,ама в този случаи. Успех ти решаваш
    Аве тя ме обича ама нея доста момчета я харесват, не знам дали няма да си хване някое гадже ако й писне да чака...

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Хваи си друга , сигорна съм че и тя си е хванала просто е невзможно цела година да те чака
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от Gost;)
    Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    Аве тя ме обича ама нея доста момчета я харесват, не знам дали няма да си хване някое гадже ако й писне да чака...
    значи не си сигурен в нея?нз честно казано но ако ти хареше някое момиче действаи няма смисъл още от 15 годишен да чакаш някого,които не знаеш дали ще те чака накрая може да излезеш прекакания ти,пък и цяла година доста време е,нз както си решиш ти знаеш най добре помисли и ще видиш че ще вземеш правилното решение.Успех
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си