Shte se pobyrkam i vi molq za syvet, zashtoto nqmam nikakva predstava kakvo da pravq!
Situaciqta e slednata.. Skarah se s priqtelq si. Za pryv pyt ot godina i polovina, otkakto sme zaedno. Povodyt beshe, che sym otishla na diskoteka s priqteli i ne sym ostanala s nego. Vecherta otidoh u tqh da se vidim, obache zaspah, zashtoto bqh mnogo umorena. Posle moite priqteli mi zvynnaha da izlezem (beshe kym 12h..) i az izlqzoh s tqh, zashtoto zaradi nego vinagi gi otcepvam. I za pyrvi pyt reshih da prenebregna nego za edna vecher, a ne tqh! Reshih vyprosnata vecher da sym s tqh, no toi skapa cqloto mi nastroenie s nqkakvi sms-i, ot koito nai-vajnoto beshe, che iskal da sym samo negova, da ne izlizam s priqtelite si dokato toi e tuk (pribira se vseki petyk, zashtoto e student v sf). Ne iska da me deli s nikoi i t.n. T. e. mi ogranichava svoodata i navliza v lichnoto mi prostranstvo, koeto si e samo moe! Dosega na vseki kupon, sybirane ili diskoteka sym si trygvala pyrva i sym gi zarqzvala zaradi nego i edin pyt reshih da e razlichno i sega mai ne si govorim...ebasi mujete, chestno! Opitah se da govorq s nego..nqmashe smisyl - otgovoryt mu beshe "ne mi se govori za tova". E, kakvo, po dqvolite da napravq!?! Sega mi e super gadno, zashtoto iskam da sym s nego i go obicham, no ne izdyrjam taka..
Dano ste razbrali neshto ot tova, koeto napisah, zashtoto sym bqsna i veroqtno e adski obyrkano..