Наистина глупава работа-винаги,ама винаги можеш да измислиш нещо стига да искаш-работата е там,че приятелят ти явно те иска за себе си.Била си при него-после си излязла с приятели-какво толкова.И двамата в случая не сте прави и по-добре седнете и си поговорете,а не да питаш нас,хора които не познаваш.Човек трябва да се научи да има приятели и когато има връзка и да има връзка без да пренебрегва приятелите си.Знам,че е трудно,но не е невъзможно.Пак повтарям-стига да имаш желание.И да ти кажа ако аз съм в подобна ситуация как ще постъпя-не съм ходила на дискотека повече от 7 месеца,защото приятелят ми не обича,а лятото в града няма отворени,за да отида с приятели.Както и да е ако ми се отдаде възможност да спя с приятеля си-говоря чисто хипотетично или да изляза на дискотека,което не съм правила доста отдавна-бих предпочела първото и моите приятели ще ме разберат,защото са истински приятели.Имало е периоди,в които не съм ги виждала със седмици,но те не се сърдят,защото знаят,че аз съм щастлива с гаджето си.Все пак в приятелството това е най-важното.Като цяло-ти не знаеш какво искаш и не обичаш достатъчно приятеля си,а и приятелите ти не са истински.Абе ти си решаваш!!!!