.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

Moderated:Напоследък ми омръзна от всичко,дори и от даскалот

naposledak mi omrazna ot vsi4ko dori i ot daskaloto.pove4eto poznati mi kazvat 4e sam varvqla sme6no(kato manekenka) dori i v u4ili6te(varvq si po koridorite i se se namira nqkoi d akaje "ei manekenkata" ili ne6to takova)ima i situacii v koito me imitirat dori...napravo mi e omraznalo.daite mi savet kakvo da pravq pls.vse si povtarqm 4e ne trqbva da mi puka no ne pomaga ,opitvam se da ne im obra6tam no sa6to ne pomaga.kakvo da pravq?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Guest
    ako problema ti e samo vuv vurveneto,prosto opitai da smeni6 pohodkata,no manekenskata pohodka ne e nikak lo6a.a i tova ne e obida,trqbva da go priema6 kato kompliment.ako na teb ne tiharesva q promeni,no ne zaradi drugite,a zaradi sebe si.vseki si hodi razli4no i nqkoi kato vurvqt kato klouni ili slonove...kakvo da kajat.na nikoi ne mu puka.tiq deto ti se "podigravat" vsu6tnost sigurno ti zavijdat,za6toto iskat tova,koeto ti ima6,a te-ne.taka,4e hi4 da ne ti puka. \/

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    хмм ако ми пукаше за всяко мнение което казват зад гърба ми маина (се кофти неща) тряше вече тотално да съм откачила ...просто ги заеби .... и да не ти пука ...

а относно походката ..мисляче маникенките имат профисионално изкревение да ходят така ..но тъикато ти си още малка (предполагма) бе би трябвало да не го имаш ....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен Аватара на koalka
    Ами има 2 варианта-или не ти пука и ги оставяш да говорят така,или си сменяш походката.

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Да не ти пука.Не можеш да спреш хората да говорят зад гърба ти,така че каквото и да направиш,все ще кажат нещо.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Guest
    mi te poprincip se za ne6to mi se prismivat bila sm tapa i nz si kakva o6te moje bi za6toto sam po sramejliva nz

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Следващия път, когато някой ти направи забележка за походката или за умствения капацитет, яко го натрови. Ама нека да има повечко хора около тебе. Не им оставяй да те тъпчат. Вярно - не трябва да ти пука. Обаче трябва да ги поставиш на място.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята

Re: Moderated:Напоследък ми омръзна от всичко,дори и от даск

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    naposledak mi omrazna ot vsi4ko dori i ot daskaloto.pove4eto poznati mi kazvat 4e sam varvqla sme6no(kato manekenka) dori i v u4ili6te(varvq si po koridorite i se se namira nqkoi d akaje "ei manekenkata" ili ne6to takova)ima i situacii v koito me imitirat dori...napravo mi e omraznalo.daite mi savet kakvo da pravq pls.vse si povtarqm 4e ne trqbva da mi puka no ne pomaga ,opitvam se da ne im obra6tam no sa6to ne pomaga.kakvo da pravq?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Първото нещо,което ми е омръзнало в този живот е било даскалото и то и ще си остане. Заради тъпото еднообразие всичко омръзва....Живота е скучен

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    ... ми просто спри да се фръцкаш и може би ще се оправиш ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от niGGa
    ... ми просто спри да се фръцкаш и може би ще се оправиш ...
    ne se frackam.taka si varvq

Супер фен
    Щом ти е такава походката и не можеш да я смениш,не им обръщай внимание.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си