.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: vqrno li e 4e?

Guest

vqrno li e 4e?

vqrno li e 4e pritesnenieto predi da doide cikala moje da go zabavi?kakvi sa drugite faktori koito mogat do go zabavqt?

Мега фен
    Град
    SF
    Ooo, mnogo e viarno Na mene kato se sduham i po4na da se pritesniavam bremenna li sum ili ne (6tot az se sduhvam ot ni6to) i mi zakusniava siaka6 naro4no s po 2-3 dena ta da me iznervi dopulnitelno Osven tva mi zakusniava ako primerno sedmica predi tova sum pila vitamini... Drugo,drugo... ami... ne se se6tam no sigurno i drugo ima

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Vazmojno e kakto tova,taka i obratnoto - da ti doide po rano
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

да.....дори на мен щом се притесня задължително ми закъснява

Guest
    зависи от човека няма някви строги правила

при всяка жена/момиче е различно.влиание може да ти окаже всичко примери много:училище, гаджета, родители, време...бе сякви разновидности на дразнители,които ни заобикалят
    What about the world today
    What about the place that we call home
    We’ve never been so many
    And we've never been so alone

...

Да, напълно вярно е, че при стрес цикъла е напълно възможно да закъснее. Например при чакане на оценка от класно, контролно, изпитване, за студентките - изпити. Има случаи, на които самата аз съм ставала свидетел за закъснял цикъл с 15 дена поради притеснение от очакването на резултат от изпит.
    Стреса е друга много често срещана причина за проблеми и смущения.
    SY

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си