- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- SIMPLE PLAN
Kajete si mnenieto za tazi grupa haresva li vi ili ne?Koi sa vi lubimite pesni i vaob6te vs za tiah![]()
az 6te se izkaja po kasno
men mn me kefivsi4kite pesni mi haresvat - perfect, perfect world, welcome to my life ,me against the world,meet you there,vacation,one ,crazy i t.n.
![]()
Кефи ме пичове са.А за песни Perfect world и Crazy
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Хахаха съгласен съм с Redchil, ако правилно съм познал посланието му![]()
Иначе поп не слушам
![]()
много са готини, бих праснала всеки един от тях по два пъти.
алелуя.
Хахахахах Емо ще сървайвне \m/
Чалга пънк![]()
![]()
![]()
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Как беше онова?
Псевдомтвпопгейпънк...
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Как уцели точно в целта, обачеПървоначално написано от Mo6nо
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
МТВпопгейшитпсевдопънк!Първоначално написано от exploitedteen
Ех таз Бритни бе!
по темата:Ми не ме кефят!Лигави са ми!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
E,мен пък си ме кефят и то доста много (:.Любимец ми е David Desrosiers,а любимата ми песен е "Happy Together".ПиерчУ вади готин глас (:
УААААААА
Не мога и да си представя, че в далеееееееееееечното минало съм се кефела на тия гадни тъпи изродски червеи!Мноооого са зле, горките!!!
МтвпопИЗКЛЮЧИТЕЛНОМНОГОГЕ Йшитпсевдопънк![]()
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
Невероятни са просто! Искам да ги чувствам!
Само тях слушам и нищо друго!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Имитирам онзи луд Симс-ХА-ХА-ХААААААА!Първоначално написано от scissorhand
![]()
![]()
Ти си слушала лигльовци, а аз не шаляляляля!
Иначе е вярно че са много, изключително много Мтвпопгейшитпсевдопънкопо добни!![]()
![]()
![]()
а Green day кво са?Първоначално написано от brain_stew
![]()
Същото!Не го отричам!И аз като се сетя за времето когато бях млада,тъпа и комплексирана (поне по-малко отколкото съм сега!) ми става тежко!Но важното е че вече не е така!Първоначално написано от maldini
Бтв и scissorhand слушаше Грийн дей, тя ме запали по тях!Тя ме е запалила по доста неща...Стига си ме палила, оу!![]()
brain_stew, scissorhand обаче, порасна по-бързо от теб в музикално отношение!Така че гледай себе си и не се заяждай да не те бия
![]()
![]()
По темата: ЗЛЕЕЕЕЕЕ СА!
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
Ще цитирам една наша позната: Ооо!Я шат ап,ма!Първоначално написано от scissorhand
![]()
Пък и нали тва ми е целта:да съм готина колкото теб!И ся ако не ме черпиш нещу...което ме подсеща, че имам да ти връщам...
![]()
по темата:Наистина са зле!Хъхъхъ!
Едни от най-добрите от New Punk генерацията![]()
Now is your time to die
We've gathered here to say goodbye
No more you'll cry
No reason left for you to fight
Feel pain no more
Emotions never felt before
Where do we go, we go she'll never know
нека да позная, другите са грийн дей и блинк 128Първоначално написано от eas7a
![]()
алелуя.