.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Как да разбера?

От къде да започна-в моя клас има едно момче,с което добре се разбираме.Кара ме се ,но винаги си прощаваме...не зная дали това е приятелство или не...Той не ме сваля открито ,а съвсем незабележимо...Направо да си кажа влюбена съм в него ,но мисля ,че той така се държи и с други момичета,но не знам женкар ли е или иска да ме накара да ревнувам?Моля ви ,дайте ми съвет как да разбера дали и той ме харесва и ако не ,как бих могла да му се харесам?(аз не съм грозна!)
    Ако искаш да участваш в поп група-кликай смело тука:http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=57974

Мега фен Аватара на iiirish
    женкарите, мила, се разпознават отдалече. всяко момиче с малко повечко опит ги забелязва от километри, а ако е умна се държи на растояние от тях ако не си сигурна дали и той е такъв просто попитай други момичета или постави "мисия" на твоя близка приятелка да следи как той се държи с останиле, когато теб примерно те няма около него. това определено върши работа в повечето случаи.

а ако те харесва то си личи по поведението, ако стигнеш до извода, че не те харесва просто го за*би. направи същото и ако се окаже, че е плейбойче

По-добре е да го питаш лично. Това с "мисията" е само протакване. По-добре е да му кажеш преди да е станало някакво объркване. Ако е женкар е по-добре да го разбереш в близкото бъдеще от колкото дълго да мислиш, че и той изпитва нещо сериозно.

tvoq 4ovek mila ne e jenkar ,no ne te i haresva toi ima mek harakter i iska da se haresa na vsi4ki no i taini4ko te obi4ka 100%dori i malko no te obi4ka

Мега фен Аватара на koalka
    Ами според мен той не е женкар,но може и да има чувства към теб.За това щом сме приятели бих му признала чувствата си и ще се надявам и той да има.Да,наистина можеш да загубиш приятелството му,но ти така и така не може да си голяма приятелка с него,защото си влюбена!

Покажи му, че не ти е безразличен. Ако ти отвърне, значи всичко ще е ок. Няма какво да губиш.

Е,благодаря ви ,ама май не съм се правилно изразила-той ЗНАЕ ,че го харесвам!Миналата година целия клас ни базикаше....аз мисля ,че не сто процента женкар ,но наистина иска на всички да се хареса Мерси все пак
    Ако искаш да участваш в поп група-кликай смело тука:http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=57974

Супер фен
    Ем..щом знае,че го харесваш и до сега не е направил нищо по въпроса прави си изводите сама,миличка!

ha ha ha ha ha...
    zabravete 4e sum vi popitala,mai ne sum si zadala vuprosa na podhodq6ti te hora...ha ha ha ha...be kvo da vi se obqsnqvam...drem mi kvo kazvate ,az vsi4ko si znam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си