- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Moderated:Какви униформи искате да имате?
Vsi4ki kazvat, 4e ako vuvedut uniformi 6e sa tupi i staromodni
Za tova iskam da vi pitam - Kakvi uniformi bihte iskali da imate ?
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
ako trqbva da nosq takava uniforma,po-dobre da hodq golaili da ne hodq izob6to na u4ili6te,otkolkoto da sum oble4ena kato kurva.tova nai go mrazq.Първоначално написано от az_slunceto
![]()
Ти на училище ли ще ходиш или някъде другаде?!?Първоначално написано от az_slunceto
Аз предпочитам нещо удобно за всекидневна употреба...
pantalon-4eren na cwqt, napodobqva6t dynki s niska taliq-abe syvsem iz`isten oba4e s qka liniq. bluza-primerno bqla. i tq iz`istena oba`e vtalena. a za obuvki-koito s kvito iska.
podkrepqm i ne6to drugo-vmesto uniformi u4ili6teto da vyvede ne6to ot tozi tip- primerno da hodqt sys po-iz4isteni dynki i bluzi v edin cvqt-u4ili6teto re6ava kakyv, a u4enicite sami si izbirat modela na dynkite i bluzata...taka hem sa ednakvi, hem razli4ni-i vylkyt sit i agneto cqlo![]()
облечени като метълии!!!!!!!!!!![]()
и запомнете: " стилът наречен свлечен,изобщо не е печен"![]()
Ми някви ризи, хубав модел да са.
Поли - с ниска талия по възможност. А цвета им - тъмносиви или нещо такова.
da taka e az ve4e vidqh uniformata koqto moje bi 6te nosq i mi se dogadi!!iska mi se nqkoi hubav pantalon koito da ne mi stiga do vrata nqkoq riza-da za riza sum suglasna iskam edno hubavo sako koeto da ne e dulgo kato roklq!!!!!!!!!!!!!!![]()
az opredeleno ZA uniformite da sa gotini bez da ima taliq do pod cicite ili bluza do kolenete,ne6to koeto e moralno izdurjano no i hubavo i udobno
![]()
Предполагам,че ако се въведат униформи за момичета задълже ще са с поли...Бих се примирила да нося пола с ниска талия до колената...примерно черна или сива...или маслено зелено...и някаква риза с цвят...бяло-черно не ме устройва...
ми...никакви![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ами примерно вталено дънково сако с бродерия и дънки с ниска талия или за топлите дни полички.
не толкова къса пола и няква много яка блузка и некви супер готини ботушиА междудругото като влезем в европеиският съюз ще имаме ли униформи
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
я па ше виго набием на сичките,искам розови униформи!![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Предлагам без дрехи в училище.
Пхахаха..кви униформи ви гонят..нормални ли сте..?!
карирана поличка, бяла ризка... обувките сами да си ги избираме![]()
алелуя.
http://tinyurl.com/2439g8 айде!))
идеалниПървоначално написано от Santino
![]()
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Обличали ли сте се в костюм някога? Сигурен съм,че всички ще изглеждате прекрасно!
Определено не искам да изглеждам като сервитьорка в бяло и черно. Също така, момичешките униформи да НЕ са с поли. Най-общо казано, някакви удачни и най-вече удобни униформи.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Целия в черно
Оф абе не ми дреме какво ще нося честно казано.
И в комплект с тази "прекрасна" униформа трябва да ми прикачат и някой, който насила да ме кара да ходя на училище. Това описание ми прилича повече на работното облекло на някоя пътна фея. Честно казано бих се съгласила да облека почти всичко, разбира се в границите на нормалното.Първоначално написано от az_slunceto
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!