Какво мислите за аиса новата мания по черноморието и главно в Бургас?Чакам мнения от хора зимали го или просто чували или пък такива които са против тия неща
аз съм зимала аис даже може да се каже че вече по често такова употребявам защото мн ме кефи заради това че на гърлото не дращи толкова мн както обикновенния амфет.И ти ли си от бургас?
OBI4AM SKOROSTA DA E VISOKA,OBI4AM DA OTBIRAM NAI-HUBAVATA STOKA!
я кажете какво представлява това.. аз не съм го чувала![]()
Не на дрогата.
2т. системно
ami tova e vid amfetamin samo 4e e na kristali i efekta mu e po gotinПървоначално написано от Love_You_Baby
спрете бе
че е яко яко е ама не си заслужава да се тровиме
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
trovi se tozi koito iska,vseki pravi svoq izbor,ponqkoga e hybavo da se trovish v ramkite na normalnotoПървоначално написано от cvetityy
САМО ТАКА БРАТО!!!Първоначално написано от Amayo
FUCK DRUGZ!!!!
Ма си мълча за алкохола!!![]()
No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.
И ко постигаш от единия порок отиваш на другияПървоначално написано от Silverfang
хаха
На колко години си изобщо,много ми е интересно![]()
не се зарибявайте с тая гадна ХИМИЯ, това най-вероятно е мта-амфетамин,
за разлика от обикновенния амфет хваща по- зверски, пуска по- зверски и докарва зверски психози след значително по-кратка употреба.
Ми ако ти е ТОЛКОВА МНОГО ИНТЕРЕСНО съм на 17!Първоначално написано от Анонимко
![]()
No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.
moje bi si na 17,izglejdash na 15,razsujdavush kato 13![]()
Ако ще и на 10 да е. И аз мисля като него. Само къде аз съм на 20 излеждам на 25 и мисля кат 30.![]()
2т. системно
Добре, ще се съглася с "Брилиантноста" на мозъка ти!Първоначално написано от Анонимко
тва че разсъждавам като на 13- дпбре аре приемам!
ОТКАДЕ ПОДЯВОЛИТЕ ЗНАЕШ КАК ИЗГЛЕЖДАМ ВЕ!![]()
![]()
Защото съм екстрасенс незнаеш ли?Първоначално написано от Silverfang
![]()
Alkohola e nai- opasnata druga....Първоначално написано от Silverfang
![]()