- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- oburkana sum
ami zdraveite az sum na 13 haresvam edno mom4e na 11 ot klasa na sestra mi e priznah mu go a toi kaza 4e ne e siguren dali me haresva ili ne za6toto haresva polovinata daskalo pomognete mi kakavo da pravq blagodarq predvaritelno
Той е на 11???Не че е нещо кой знае кво лошо да ходиш с по-малък от теб,ама на неговата възраст едва ли знае какво да иска от животаПървоначално написано от ani13
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Ako temata ne e ebavka - e '' malko " typa .Se pak toi e na 11 ... edva li sh sa poluchi neshto!
Егати на 11...то момченцето още си играе с колички и пистолетчета ти си тръгнала гадже да му става6Тва си е още дете бе остави го да си живее живота , да порасне
![]()
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
и ко щот е на 11 да го остай ако е някой дъртак на 35-40 ще кажете друго и ще я пратите при него.![]()
Афторката прецени сама може и да е още малък и да не му се занимава все пак още си мисли за децки работи
Евала ти правя за това че си си харесала по малък от тебе а не си харесала някой бастун дет е на 25 и ще иска само секс от тебе !!!!!!
Кефя се на такива момичета !
п.п. потърси някой на твойте години или на 14 за да може да ти отвърне на чуствата ама по голям от 14 не ти трябва щотот ще иска да те вкара у леглото а ти си още малка![]()
дамзз така е за сега си намери някой на твята възраст ще се чувстваш много по - добре повярвай миПървоначално написано от k-3
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Е че той наистина не знае какво иска е така, ама мислите ли че авторката на темата знае точно какво иска самата тя?
ахаПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
хахаххах ехх... деца...![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Да ви пикам на новото поколение... мен на 11 ме интересуваше :
-1 Футбола пред блока.
-2 Футбола в училището.
-3 Футбола на световното 1994.