.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: oburkana sum

oburkana sum

ami zdraveite az sum na 13 haresvam edno mom4e na 11 ot klasa na sestra mi e priznah mu go a toi kaza 4e ne e siguren dali me haresva ili ne za6toto haresva polovinata daskalo pomognete mi kakavo da pravq blagodarq predvaritelno

Повече от фен
    Град
    Sofia

Re: oburkana sum

Цитирай Първоначално написано от ani13
    ami zdraveite az sum na 13 haresvam edno mom4e na 11 ot klasa na sestra mi e priznah mu go a toi kaza 4e ne e siguren dali me haresva ili ne za6toto haresva polovinata daskalo pomognete mi kakavo da pravq blagodarq predvaritelno
    Той е на 11???Не че е нещо кой знае кво лошо да ходиш с по-малък от теб,ама на неговата възраст едва ли знае какво да иска от живота
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

FiRe_LaDy
    Guest
    Ako temata ne e ebavka - e '' malko " typa . Se pak toi e na 11 ... edva li sh sa poluchi neshto!

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Егати на 11...то момченцето още си играе с колички и пистолетчета ти си тръгнала гадже да му става6 Тва си е още дете бе остави го да си живее живота , да порасне
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    и ко щот е на 11 да го остай ако е някой дъртак на 35-40 ще кажете друго и ще я пратите при него.

Афторката прецени сама може и да е още малък и да не му се занимава все пак още си мисли за децки работи
    Евала ти правя за това че си си харесала по малък от тебе а не си харесала някой бастун дет е на 25 и ще иска само секс от тебе !!!!!!

Кефя се на такива момичета !

п.п. потърси някой на твойте години или на 14 за да може да ти отвърне на чуствата ама по голям от 14 не ти трябва щотот ще иска да те вкара у леглото а ти си още малка

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    Цитирай Първоначално написано от k-3
    потърси някой на твойте години или на 14 за да може да ти отвърне на чуствата ама по голям от 14 не ти трябва щотот ще иска да те вкара у леглото а ти си още малка
    дамзз така е за сега си намери някой на твята възраст ще се чувстваш много по - добре повярвай ми
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Е че той наистина не знае какво иска е така, ама мислите ли че авторката на темата знае точно какво иска самата тя?

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Е че той наистина не знае какво иска е така, ама мислите ли че авторката на темата знае точно какво иска самата тя?
    аха
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    хахаххах ехх... деца...

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Повече от фен
    Да ви пикам на новото поколение... мен на 11 ме интересуваше :
    -1 Футбола пред блока.
    -2 Футбола в училището.
    -3 Футбола на световното 1994.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си