- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятели или приятелка ?
Здравейте на Всички !
Преди време писах една тема в която наистина ми помогнахте да се излекувам от стреса а сега пак се нуждая от съветите ви.
Историята е следната:
Има в мойто училище едно момиче което от много време си я харесвам ама МНОГОот скоро я заговарям като я видя говорим гледаме се като не говорим майтапи абе всичко е почти перфектно. От много време искам да имам приятелка като нея се пак не е някоя надута аиде да не казвам какво . С моите приятели които в даскало се събирам(а и не само там) някак си това да имаш приятелка звучи тъпо .. Какво искам да кажа с това? Ами почти никой от тях не иска да има приятелка и аз се заразявам от тази идея едновременно супер много си мечтая за момиче ама в същото време не ми се занимава .Пък и незнам на нея няма да и хареса средата по простата причина че си говорим само за секс
и някви работи които по никакъв начин няма как да се харесат на което и да е момиче но като говоря с нея не говорим за такива работи разбира се . В даскало има някои всяко междучасие се лигавят(извинявам се за думата ама точно това правят)
и като си помисля че ако имам приятелка така трябва и азне че не я харесвам ама постоянно пък
Или постоянно ходят заедно на всякъде пак е супер скучно и банално . Сега съм сигурен че ще си помислите че не го искам истински .. Но НЕ Е ТАКА ! Е кажете какво мислите защото съм в задънена улица
![]()