.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: questions!

Guest

questions!

horica,q malko sega spodelete!po vreme na lubovnata igra napulno goli li ste!koga to4no slagate prezervativa-neposredstevno predi pronikavneto ili malko po-rano!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Еми... започва се от облечени и в процеса на любовната игра една по една дрешките се махат Презерватива - непосредствено преди проникването
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

При мен и приятелката ми е различно винаги . Презерватива обикновенно ми го слага тя докато се целуваме тя нежно го постава в/ху пениса ми .Иначе понякога за допълнителна възбуда още преди това си правим стриптийз и по такъв начин се събличаме . Иначе понякога,когато сме по възбудено и "бясни" го правим много бързо и диво,тогава усещането също е невероятно

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ами зпочваме бавно и полека в процеса на любовната игра да се събличаме.Презервативът слагаме минута-2 преди проникването!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    следващия пат маина ше използвам хронометър .....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

a na moq poprincop az mu go slagam taka se nadurvq o6te pove4e.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    В началото има дрехи. Малко по малко намалят. Голи..още малко, презерватив - секс

Мега фен Аватара на quench
    Ако не правя фетиш-секс,предпочитам и аз,и партньорката ми да сме напълно голи - така мога да стимулирам всяка зона по тялото й,както и тя по моето. Отложи надяването на презерватива максимално.
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Абе готино е аз да съм по рокличка и така да действаме-без да я махам.Ох,не съм правила секс тоооооооооооооолкова отдавна вече,че забравих какво е това!!!!

Мега фен
    Град
    SF
    Хе! Ами по4ваме с дрешки и една по една ги събли4аме (моя мъж оби4ка да му правя стриптийз от време на време). А презервативите... ами накрая, то4но преди проникването. То ако го сложим по-рано и има вероятност и да му падне

Супер фен
    Град
    VCHC
    Дрешките си падат заедно със задръжките. Една по една при любовната игра си заминават. Презерватива го сложете точно преди проникването и не давай на момичето да го слага, ако няма опит!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си