.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    s3xY
    Guest

Крем Бочко

Хах може да изглежда смешно, но ми казаха, че този креми Бочко за бебета правил кожата мн хубава и също премахвал пъпки, а и е много евтин. Аз реших да си го купя, но като гледам е доста мазен и се притеснявам да не си омазня кожата и да ми излязат пъпки. Я кажете нещо по въпроса

Guest
    Аз го ползвах до скоро.Много е хубав,наистина успокоява кожата.Спрях да се мажа с него,кожата ми се възпали доста ,днес си купих Imex,все пак е антибиотичен и много повече ми помага.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    за по-суха кожа този крем е супер, аз зимата го ползвам по-честичко че студа е кофти нещо
    "Целувка за лека нощ"

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от midnight...
    за по-суха кожа този крем е супер, аз зимата го ползвам по-честичко че студа е кофти нещо
    м и на мене ми харесвааа

Голям фен
    ами някой да каже нещо за крема "здраве"?чувала съм,че е много добър за пъпки ама аз нз!
    питам в тази тема,щото няма смисал да пускам специялно нова тема,а и тая е за подобно кремче
    та някой ако може да каже!
    а за бочко...аз лично не съм го ползвала но са казвали че е добър
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Ооооо,Бочко си е....невероятен направо Не,наистина,много е хубав,аз лично от няколко години го ползвам...
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Guest
    krem zdrave rullzzz super mn pomaga za pupki ama trqq se polzva redovno

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    az sam za zdraveto-s ni6to drugo ne si maja pakite ,samo sas zdrave i 4ezvat super barzo... val6eben e \/

хахах ама вие сериозни ли сте за тия кремчета...Направо ме изумихте Тука в нас има такива кремове щото сестра ми е на 3 години ама въобще не ми е минавало през ума че ще ми помогнат за лицето Чувала съм от мама че едно време е нямало други кремове и са си ползвали само Здраве за лицето и са били супер доволни Ще взема да го ползвам да видим какво ще стане
    It`s NoT the End OF me..My hearT is stiLL open..I`m bruised,but Not broken!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си