- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен съм, но незнам дали да й кажа...
Преди 1 година си харесвах едно момиче, но то тогава си имаше приятел и нищо неможеше да се получи м/у нас. Сега е сама и казва, че иска да бъде сама за да не я наранят отново и сме най-добри приятели обаче след тази 1 година аз я харесвам още повече може да се каже, че съм влюбен. Но нз как да й го кажа и ме е страх как ще реагира тя защото казва, че иска да е сама и ме е страх след това ако откаже да сме повече от приятели какво ще стане защото няма да си го простя докато съм жив ако разваля приятелството ни. Помогнете ми защото не зная какво да правя вече всеки ден си чатиме и имам чувството, че с всяка минута я обичам повече и повече.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ami imash dva varianta....
1. da riskuvash...pyk znaesh li...moje i da se polu4i..
2. da ne pravish nishto i da ste si samo priqteli,no taka moje i da zagubish..ne se zane
zatova deistvai kakto ti misli6 za dobre,nikoi nemoej da ti kaje kakvo da pravish.uspeh!
Аз бях в същото положение до преди година.Бях се влюбил в най-добрата си приятелка,която познавах от 5-6 години.И аз се страхувах да не я загубя като прятел ,но в краина сметка рискувах и се получи.Ако питаш мен-кажи и как се чувстваш
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Момичето ти е казало,че искада бъде сама.Може и да няма чувства към теб.Ти я харесваш,но тя се страхува.Говори с нея,така мисля аз,и й кажи,че я харесваш.Успокои я,че няма да си развалите приятелството,но ти изпитваш чувства.Ако държи на теб няма да има опастност да си развалите онтошенията.
Em nqma da stane kato po filmite..,da q celune6 i tq da ti otgovori i t.n az ti predlagam da i predostavi6 malko vreme da si otduhne,a i ti se primiri 4e 6te q gleda6 samo,a po-kusno moje6 da i razkrie6 4uvstvata,ama i nedei da 4aka6 mnogo za6toto ako mnogo iz4akva6 moje i da si nameri nqkoi drug.
Stanny, пич, първо виж тя как се отнася към теб. Ама това трябва да стане като сте заедно, а не по чата. Онлайн е по-лесно да си чатите и т.н. ама това е все пак виртуален контакт, защото не ти дава възможност да видиш езика на тялото, физиономията й и т.н. Излезте някъде заедно, и я наблюдавай как те гледа, как ти говори, какъв е езикът на тялото, дали те докосва и/или иска да бъде близо до теб и такива ми ти работи. Само така ще разбереш какво мисли тя за теб. Защото все пак тя може да те има само за приятел. И не мисля, че е подходящо направо да и казваш, че я обичаш защото това е скок във тъмното и не знаеш как и къде ще паднеш. А може много да заболи. Затова я наблюдавай и ако тя ти прави намеци и жестове й кажи. Иначе има голяма опасност да се направиш на глупак, а ти не искаш това, нали?
И внимавай, защото границата между приятел и гадже е много тънка и станеш ли един път само приятел, много трудно можеш да й станеш гадже после. В повечето случаи няма връщане назад.
Айде успех и умната...
Еи нз кфо да праа ше умра
Ами аз ти казах какво да направиш. И бъди подготвен че можеш да загубиш. И това го има в любовта. Ти си мъж и трябва да можеш да понесеш и такава развръзка. Знам, че ще ти е гадно, но няма как.
Разбира се, не казвам, че не можеш да я спечелиш. Само давай по-полека и както казах, умната!
Давай смело - признай й какво изпитваш. Ако я обичаш не се колебай. Мнооого често най- добри приятелства прерастват в страхотна любов![]()
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
пич кажи и всичко което чустваш право в очите , за да не страдаш както аз сега...
айде успех![]()
mom4e da se vlubi..da da![]()
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
И аз така виках обаче... ето факт еПървоначално написано от die_die_my_darling
Рискувай иначе ако не го направиш после ще се чудиш дали е имало шанс да се получат нещата![]()
Eventful past is everclear.
И защо не ???Първоначално написано от die_die_my_darling
Тоя пост нема никъв смисъл само заядлица... щото според мен например е точно обратното.. "момиче да се влюби? да...да..." както и да е..
Еми брато кво да ти кажа... Ако искаш опитай кажи и..
Аз съм по абсолютно същия начин и съм влюбен.. даже все още в нея..
Бехме супер добри приятели.. но аз я .. обичах.. казах и , тръгнахме.. след 1 месец се разделихме и сега не сме толковата супер добри приятели като преди което много ме наранява... Сега се опитвам да и покажа че държа на нея много.... но това е друг въпрос.. та рискувай.. но знай че след това може да не сте си толкова добри приятели....
" От приятелство любов може да стане.. но от любов, приятелство.. не !"
Za sujalenie si popadnal v situaciq, v koqto i pri dvata sluchaq rano ili kusno shte q izgubish kato priqtel..
Az sum vliuben, zarqzaha me i vse oshte sum vliuben.. Vliuben sum poveche ot vsqkoga..Mislq si, che tochno momichetata sa tezi, koito promenqt chuvstvata si rqzko i ti kazvat che: "neshtata ne vurvqt"...Първоначално написано от die_die_my_darling
Кажи и!Рискувай!!!Не се знае кога може да ви се развали приятелството...Пък и ще съжаляваш,че не си и казал!!!УСПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХ!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от Stanny
хей миличък .. Прдполагах,че още ме харесваш ... Говорили сме по тази тема и ти обещах,че утре пак ще поговорим .. просто неискам да остана без теб ... а знам,че ако сме нещо повече от приятели нещата ще се объкат.. Обичкам те страшно много и ти го показвам(предполагам) но ... като приятел .. Въпреки,че знам какво чувстваш към мен това в никакъв случай няма да провали приятелството ни .. просто за сега така е най-добре
Обичкам те сладур![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Преди ти го казах и сега ще ти го кажа защото и това също влиза тук"Ще сме най-добри приятели без значение какво става"Първоначално написано от sexy_macka
![]()
Ти си единственото момче,на което имам доверие сега и не се съмнявам,че ще е така,просто ми трябва време ...tanny Пуснато на: 11.10.12 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
sexy_macka написа:
а знам,че ако сме нещо повече от приятели нещата ще се объкат..
Преди ти го казах и сега ще ти го кажа защото и това също влиза тук"Ще сме най-добри приятели без значение какво става"
![]()
Имаш го!!!Първоначално написано от sexy_macka
а колко г/д можеш ли да кажеш :}![]()
незнам .. колкото ми е нужно и немога и неискам да ти кажа време,защото самата аз незнам ...
![]()
за поредн пъ ти казвам,че ти никога няма да ме загубиш просто може да не бъдем почече от приятели .. но.. не забравяй,че винаги ще те обичкам !![]()
Е тогава време не ти трябва щом така искаш да си останат нещатаПървоначално написано от sexy_macka
![]()
Ами пич, момичето ти го каза - повече от приятел (не гадже) едва ли ще си. Сега имаш два варианта - или я разлюбваш и си оставате приятели и само приятели или я зарязваш като приятелка и си търсиш друго момиче. Няма как. Би било глупаво да се самозалъгваш и да си губиш времето.