- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен съм, но незнам дали да й кажа...
дамм,точно така ...Който и да е Пуснато на: 11.10.1 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Ами пич, момичето ти го каза - повече от приятел (не гадже ) едва ли ще си. Сега имаш два варианта - или я разлюбваш и си оставате приятели и само приятели или я зарязваш като приятелка и си търсиш друго момиче. Няма как. Би било глупаво да се самозалъгваш и да си губиш времето.
бих се радвала да си останем все така добри приятели,но ако това ще те наранява,ако ще те боли и няма да можеш да си ми приятел и аз да ти кажа "харесвам еди кой си или щастлива съм с еди кой си" .. ако ще те наранявам по този начин ... няма да бъдем приятели,а ти ще си намериш друга .. Но това решаваш ти миличък![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Кажи и! Така е най-правилно, поне според мен!успех! \
/
SY
Тя вече знае! И дори си каза мнението. Абе вие на коя планета се намирате?! Работата няма да я бъде.Кажи и! Така е най-правилно, поне според мен! Wink успех! Dancing
Stanny, човече, разбери една работа. Има разлика между любов и обич. Обичта, която изпитваш към сестра си примерно не е същото като любовта, която би изпитвал към друго момиче. Това момиче за което пишеш (и което е на аватара ти) изпитва към теб обич, но не и любов. Сега стана ли ти ясно какво има предвид като казва, че те "обичка"? Те там е разликата. Ти си мислиш едно, а то е съвсем друго.
Знам, че това което ти пиша яко sucks, но това е животът. И мен снощи ме отрязаха, но какво от това, няма сега да лягаме да мрем я! Продължаваме напред! [/quote]
KAJI I 4E Q HARESVA6 ,A POSLE I KAJI ,4E AKO NE TE HARESVA DA SI OSTAANETE SAMO PRIQTELI NO TI POJELAVAMDA SE POLU4I
BUDI SMEL
miscellaneous_370.gif
Еми щом неможе да сме повече от приятели ОК както пожелаеш, ще се постарая така да си останат нещата завинаги...Първоначално написано от sexy_macka
Това е най лесно, но не искам никое др. момичеа ти ще си намериш друга ..
ейй айде четете де ... прочетох,поговорихме си с него не е нужно да пишете като видите,че сме се разбрали само,за да трупате мнения ...baby girl Пуснато на: 11.10.4 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
KAJI I 4E Q HARESVA6 ,A POSLE I KAJI ,4E AKO NE TE HARESVA DA SI OSTAANETE SAMO PRIQTELI NO TI POJELAVAM DA SE POLU4I BUDI SMEL
Който и да е Много правилно мислиш и ти благодаря за правилните съветчета
аа Модераторите могат да заключат темата ..![]()
Ааа, мерси.Който и да е Много правилно мислиш и ти благодаря за правилните съветчета WinkРадвам се, че успях да бъда полезен.
Късмет и на двамата!![]()
Благодаря ти !![]()
Отиваш и й казваш..... Обичма те !!!1 Точка аз така правя.... Без да го мисля много много....
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
nedei da obru6ta6 vnimanie 4e e kazala 4e iska da e sama ako se poqvi 4ovak koito moje da q razbere(v slu4aq ti si 4oveka)sus sigurnost 6te te haresa i mislq 4e 6te se polu4i ne6to e razbira se nqma da e mn burzo 6te trqbva da ima6 malko turpenie dokato ti se doveri no 6te stane taka mislq az![]()
po mi e interesno sled taq tema kvo 6a stani mejdu vas tq ta otrqza po nai MILICHKIA NACHIN i ti 6a sa izmu4va6 o6te godini ... 6tom ima6 tiq nervi davai
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
м/у нас не стана нищо ... ние все още сме приятели,но ... не същите дбри приятели ... сега сме едни ОБИКНОВЕННИ приятели..
иии затова мразя любовта,тя разваля всичко !!!![]()
И аз така мисляПървоначално написано от sunny_girl16
абе вие глупавили сте ?! Не виждате ли,че темата е от преди много емсеца и,че дори съм написала какво е станало..
леле ...![]()
Ох ама то гадно се е получило... Добре, ти защо не искаш да сте повече от приятели?
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
Защото знаех че сте стане това което е в моментаПървоначално написано от sunny_girl16
![]()
![]()
Riskuvai , ako d1rji na teb tq 6te te razbere. No 6te ti kaja ne6to a i s1m ubedena , 4e ti go znae6. Kato priqtelka ti 6te q ima6 vinagi... a kato gadje moje da se skarate i t1ka natat1k i vsi4ko da prikliu4i. I sled tova dori da ne ste priqteli..![]()
abe mili4ak esestfeno che trqbva d ai kajesh.moje da stane.az taka napravih s edno mom4e haresah go mnogo dalgo i nai nakraq se ostavih sarcety da me vodikazah mu kakfi sa 4ystfata mi i sled nqkolko dena toi mi kaza 4e ispitfa syshtoto kum men :P po dobre i kaji tova e moq savet
![]()
ne i kazvai i az bqh taka kazah i a sega sujelqvam
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!