.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    Който и да е Пуснато на: 11.10.1 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Ами пич, момичето ти го каза - повече от приятел (не гадже ) едва ли ще си. Сега имаш два варианта - или я разлюбваш и си оставате приятели и само приятели или я зарязваш като приятелка и си търсиш друго момиче. Няма как. Би било глупаво да се самозалъгваш и да си губиш времето.
    дамм,точно така ...
    бих се радвала да си останем все така добри приятели,но ако това ще те наранява,ако ще те боли и няма да можеш да си ми приятел и аз да ти кажа "харесвам еди кой си или щастлива съм с еди кой си" .. ако ще те наранявам по този начин ... няма да бъдем приятели,а ти ще си намериш друга .. Но това решаваш ти миличък
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

...

Кажи и! Така е най-правилно, поне според мен! успех! \/
    SY

Който и да е
    Guest
    Кажи и! Така е най-правилно, поне според мен! Wink успех! Dancing
    Тя вече знае! И дори си каза мнението. Абе вие на коя планета се намирате?! Работата няма да я бъде.

Stanny, човече, разбери една работа. Има разлика между любов и обич. Обичта, която изпитваш към сестра си примерно не е същото като любовта, която би изпитвал към друго момиче. Това момиче за което пишеш (и което е на аватара ти) изпитва към теб обич, но не и любов. Сега стана ли ти ясно какво има предвид като казва, че те "обичка"? Те там е разликата. Ти си мислиш едно, а то е съвсем друго.

Знам, че това което ти пиша яко sucks, но това е животът. И мен снощи ме отрязаха, но какво от това, няма сега да лягаме да мрем я! Продължаваме напред! [/quote]

KAJI I 4E Q HARESVA6 ,A POSLE I KAJI ,4E AKO NE TE HARESVA DA SI OSTAANETE SAMO PRIQTELI NO TI POJELAVAM DA SE POLU4I BUDI SMEL
    miscellaneous_370.gif

Цитирай Първоначално написано от sexy_macka
    Който и да е Пуснато на: 11.10.1 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Ами пич, момичето ти го каза - повече от приятел (не гадже ) едва ли ще си. Сега имаш два варианта - или я разлюбваш и си оставате приятели и само приятели или я зарязваш като приятелка и си търсиш друго момиче. Няма как. Би било глупаво да се самозалъгваш и да си губиш времето.
    дамм,точно така ...
    бих се радвала да си останем все така добри приятели,но ако това ще те наранява,ако ще те боли и няма да можеш да си ми приятел и аз да ти кажа "харесвам еди кой си или щастлива съм с еди кой си" .. ако ще те наранявам по този начин ... няма да бъдем приятели,а ти ще си намериш друга .. Но това решаваш ти миличък
    Еми щом неможе да сме повече от приятели ОК както пожелаеш, ще се постарая така да си останат нещата завинаги...

а ти ще си намериш друга ..
    Това е най лесно, но не искам никое др. момиче

Голям фен
    Град
    baby girl Пуснато на: 11.10.4 Заглавие:

KAJI I 4E Q HARESVA6 ,A POSLE I KAJI ,4E AKO NE TE HARESVA DA SI OSTAANETE SAMO PRIQTELI NO TI POJELAVAM DA SE POLU4I BUDI SMEL
    ейй айде четете де ... прочетох,поговорихме си с него не е нужно да пишете като видите,че сме се разбрали само,за да трупате мнения ...
    Който и да е Много правилно мислиш и ти благодаря за правилните съветчета

аа Модераторите могат да заключат темата ..

Който и да е
    Guest
    Който и да е Много правилно мислиш и ти благодаря за правилните съветчета Wink
    Ааа, мерси. Радвам се, че успях да бъда полезен.

Късмет и на двамата!

Голям фен
    Град
    Благодаря ти !

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Отиваш и й казваш..... Обичма те !!!1 Точка аз така правя.... Без да го мисля много много....
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    nedei da obru6ta6 vnimanie 4e e kazala 4e iska da e sama ako se poqvi 4ovak koito moje da q razbere(v slu4aq ti si 4oveka)sus sigurnost 6te te haresa i mislq 4e 6te se polu4i ne6to e razbira se nqma da e mn burzo 6te trqbva da ima6 malko turpenie dokato ti se doveri no 6te stane taka mislq az

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    po mi e interesno sled taq tema kvo 6a stani mejdu vas tq ta otrqza po nai MILICHKIA NACHIN i ti 6a sa izmu4va6 o6te godini ... 6tom ima6 tiq nervi davai
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Голям фен
    Град
    м/у нас не стана нищо ... ние все още сме приятели,но ... не същите дбри приятели ... сега сме едни ОБИКНОВЕННИ приятели..
    иии затова мразя любовта,тя разваля всичко !!!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от sunny_girl16
    Давай смело - признай й какво изпитваш. Ако я обичаш не се колебай. Мнооого често най- добри приятелства прерастват в страхотна любов
    И аз така мисля

Голям фен
    Град
    абе вие глупавили сте ?! Не виждате ли,че темата е от преди много емсеца и,че дори съм написала какво е станало..
    леле ...

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    Ох ама то гадно се е получило... Добре, ти защо не искаш да сте повече от приятели?
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

И според мен е най-добре да й признаеш за 1увствата си, обаче и кажи, че независимо дали като най-добър приятел или гадже винаги ще си до нея
    Танцът е вертикалното изразяване на хоризонталното желание...

Цитирай Първоначално написано от sunny_girl16
    Ох ама то гадно се е получило... Добре, ти защо не искаш да сте повече от приятели?
    Защото знаех че сте стане това което е в момента

Riskuvai , ako d1rji na teb tq 6te te razbere. No 6te ti kaja ne6to a i s1m ubedena , 4e ti go znae6. Kato priqtelka ti 6te q ima6 vinagi... a kato gadje moje da se skarate i t1ka natat1k i vsi4ko da prikliu4i. I sled tova dori da ne ste priqteli..

abe mili4ak esestfeno che trqbva d ai kajesh.moje da stane.az taka napravih s edno mom4e haresah go mnogo dalgo i nai nakraq se ostavih sarcety da me vodi kazah mu kakfi sa 4ystfata mi i sled nqkolko dena toi mi kaza 4e ispitfa syshtoto kum men :P po dobre i kaji tova e moq savet

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    ne i kazvai i az bqh taka kazah i a sega sujelqvam
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си