- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- КЕЦОВЕ :)
Йе, даваме 200 лева за кецове и вече сме MEGA гъзари.
Въобще цялата работа с кецове, кубинки се изврати напълно.
хахахаха skate_warrior има момичета на коит супер мноо им ходи,предпочитам тях от колкото някви другои![]()
Е имах предвид, че като момичето е с кецове, няма да ми направи толкова голямо впечатление.. кецовете не са нищо особено.. най-обикновени боклучиви цървули![]()
Ама извинявай да харесвам некво смъкнато, рошаво подобие на момиче, което виси по цял ден на пейките покрай Паметника или НДК, наливайки се с бира и захапала.. (таковата.. фаса![]()
) някак си.. не върви
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Първоначално написано от Jamalska
xaxaxaaxxaaxax![]()
![]()
![]()
I az mrazim. Zatui te pitam tebe za kecovete![]()
![]()
agahahahahahaha smeh smeh smeh! Ama 4e si kompleksar! Ama sega tuka.. da ne izbivash kompleks4eta ?Първоначално написано от exploitedteen
A pyk za mnenieto ti 4e sym selqnka - amiiii ne
prosto ti si prost seltak det izbiva selskite mi kompleksi .. 4ekai sa da ta pozdravq i tebe s edna pesen xaxxaxaxaaxax taaa aaa, setih se ! "Obi4am shopskaaaaata salataaaa" i tn. pee ia nekyf "qk pi4" xaxaxaxaxaxxaxa ta.. pozdrav sexy
{P} Brqh brqh ama 4e si maaaaj ;p golem myj sa izvydi ba !
))))) selski bek \
/
Първоначално написано от WILD__BOY
koi e 4algarka be , kozel takav hahahahahaha male male , stadoto stadootooo))))))) kfo si4ki ska4ate be prostaci
![]()
kfo kato valci na meso
smehat si ti be , "krasaveco"
Moje6e da kaje6 infoto bez da se prai6 na interesen ama neeeee... ti si qk ;p xaxaxaxaxaxaaxaxax
![]()
![]()
![]()
a za vsi4ki ostanali , koito ne sa re6ili da me psuvat kat nekfi selski par4eta ot selo Gorno Nanadolni6te - haresvam kecovete,ne iskam da se pravq na interesna , nito pyk da davam 150-200 leva za tqh. Prosto kazvam kolko pari imam za da si kupq ne6to s tqh. Moje bi ne samo obuvki.. Da si moderen 4ovek , mlad , koito iska da izglejda dobre , ne e prestyplenie! I ne zaslujava takova otno6enie.. no kfo da vi kaja hora - selska mu rabota! Prostotiqta si vyrvi po horata kato 4uma.. Tova e!Mersi!
of za kvo si4ki traa da da se syobrazqvame s va6to mnenie - ne nosite kecove - dai nikoi da ne nosi,slu6ate nz si kva muzika - si4ki da slu6ame,4e ina4e sme propadnali.obli4ate se nz si kak i e samo tva - si4ki ostanali sa komersialni.E PYK NE SM SYGLASNA!!!!
po temata - porovi se v saita - ima tyrsa4ka,se 6te nameri6 ne6to
pak li ti beeee , iz4eknatiqПървоначално написано от exploitedteen
uf , da ti kaja 4estno - omryzna mi da ti se hilq na typotiite i na selskite ti postanovki
![]()
![]()
basi - maika ti ili tatko ti da ne sa ot selo, 4e taka samo za tez sela prikazvash..?
![]()
Sigurna sym 4e ne sa mnogo inteligenti , no pone ti moje6e da promeni6 ne6to v semeinata vi 4erta!Jalko... no fakt !
a kym mnenieto ti - da , or SF sym amaaa nqmam vreme kato tebe da obikalqm iz "магазинитйе" , da imam edinstvenata cel da sym "фие6ън облякана" xXAAXXAXxaXAAaxXA i da sym tolko typa ta da obikalqm po cql den kat muha bez glava iz magazini.. Kapish.. !? =D>
оффф, путко проста, заминавай да си купуваш кецове и спри да се заяждаш, щот ме изнерви вече, пача малоумна такава!!!получи си инфото, кфо искаш повече ае изнасяй се и само недей да обиждаш, щото мое да си гост, ама в интернет не можеш да се скриеш ако не ти е известно!
И тая мода ще отшуми... Ето напоследък е фйешан да си freerunner... Аз съм сигурен, че след има няма година ще си е сменила вкуса... Колкото по-скоро отмине тая скапана мода - толкова по-добре.. честно казано вече ми писна от скейтъри...
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
uf , pak li ti beeeПървоначално написано от exploitedteen
Tolko mnogo govorish - qvno ima6 qko kompleksi ili prosto si tolko prost i zloben 4e nema nakyde! Kakvo da kaja osven - zloba...
![]()
по скоро ми писна от аматиорите скейтъри мноо се дразня модерно е ае да стана скейт тва е тъпо ако му се кефиш стани но пък като не ти е кеф а само заради шибаната мода по добре заеби няма смисълПървоначално написано от skate_warrior
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
ами да аз се дразня колко пъти тряя да повтарям че не съм неква шибана чалгарка и не слушам музиката коята е модерна сега а тази която на мен ми харесваи не нося кецки щото е модерно а щото ми е кеф и са ми удобни не ме ебе кой кво мисля за тваПървоначално написано от exploitedteen
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
а 'що ти е кеф да носиш кецки като не е за модата.. ? Ако е за удобство мога да се хвана на бас, че има много по-удобни маратонки или някакъв друг вид обувки, които са хем по-евтини, хем по-удобни![]()
Skate си е култура, начин на живот.... А не някаква позиорска история... супер много ме дразнат навъдилите се позиорски скейтърчета, които с ебати яките про дъски едно олие немоат да напраат обаче се мъкнт напред назад със скейта за да се покзват колко са интересни... Скейт се кара за лично удоблетворение и удоволствие... ТОВА НЕ Е НАЧИН ДА ИЗГЛЕЖДАШ "ЯК и ГОТИН", ТОВА Е НАЧИН ДА СЕ ЧУВСТВАШ ДОБРЕ АКО НАИСТИНА ГО ОБИЧАШ!
Now is your time to die
We've gathered here to say goodbye
No more you'll cry
No reason left for you to fight
Feel pain no more
Emotions never felt before
Where do we go, we go she'll never know
Skateboarding to me means freedom,an outlet for any sort of stress and responsibilities.It's my way of expressing myself.
Не се ли сети за някое по-голямо клише?Първоначално написано от eas7a
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Интересно ми е що за човек си щом определяш думите по клишираност а не по смисъл... Това си е самата истина и щом ти (по профила ти предполагам, че си метъл) неможеш да го осъзнаеш значи най-добре навличай чалгарските дрешки, изусявай се и do some faggot stuff. Ще ти отива на акъла...Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Now is your time to die
No more you'll cry
Feel pain no more
Не съм нито чалгар, нито метъл. И тези думи са клиширани, защото в България ги употребява всеки втори дришльо. Скейтът е начин на живот за хората, които го практикуват сериозно (в родината ни май са към 5-10 човека)... а не за някакъв тип, който си мисли, че е много яко да се тупаш по гърдите и да разправяш насам-натам, че "Skate е култура, начин на живот" и тем подобни.
Може би от една страна си прав, че пикльовците не влагат никакво значение в тези думи, а просто ги повтарят "to look cool"... Но не за всеки е така. I mean what i say... няма да се обяснявам на когото и да било, не ми пука особено от вашето мнение, дали ще ме вземете за поредния позиор или не... важното е че аз се чувствам добре, така че не си хаби сили да се заяждаш...
Now is your time to die
No more you'll cry
Feel pain no more
Не се заяждам - просто казвам това, което мисля. Ако не си позьор, ако наистина ти е кеф да караш - евала. Ама ако си като нашия форумен карач (той си знае кой е), то тогава си просто смешен.
Да бе направо гори... LMAO...![]()
Now is your time to die
No more you'll cry
Feel pain no more