- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- КЕЦОВЕ :)
Пиша по темата не заради друго, а щото се дразня на хейтърски педалчета, just like you two... Като не ви харесва моята гледна точка на нещата не общувайте с мен, fu.
Now is your time to die
We've gathered here to say goodbye
No more you'll cry
No reason left for you to fight
Feel pain no more
Emotions never felt before
Where do we go, we go she'll never know
OFF seliaci takiva ligavite se 6toto ne znaete i edin magazin s malki izklu4enia kupi si kecove ot INSOMNIA na GURKO ili na 6-ti septemvri
Дъ бест аватар от галерията
Понеже съм 100% сигурен, че говориш за мене(явно си поредния смешен хейтър) ще ти отговоря само с едно нещо - това, което съм постигнал аз в скейта е НАПЪЛНО достатъчно, за да мога да се нарека такъв (въпреки, че вече мразя тая дума), така че си спести слабоумното мнение за себе си. Не коментирай хора, които не познаваш и никога няма да имаш честта да познаваш и всичко ще е окПървоначално написано от Dr. Kazimbutt
![]()
А иначе съм много радостен, че ме наричаш смешен... такива като тебе ме стимулират допълнителноА относно кой е позьор и си мени нрава - ще си проличи в бъдеще...
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Тая тема големи спорове направи,ами нека всеки да си носи квото иска и да слуша каквото иска!!!Ами момичето като й харесва да носи кецове,всеки има правото да избира!
След като карането ти доставя истинска наслада, защо толкова ти пука за мнението на човек, който не те познава (очвевидно то те интересува, защото иначе щеше да го подминеш и въобще нямаше да се връзваш на писанията ми)?Първоначално написано от skate_warrior
![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
edinstvenoto koeto moga da komentiram e - pak se zaqjdate. I to za gluposti. A otnosno exploitedteen - ko da kaja osven .. na vsiaka mandja merudia batence!Ti ne vijdash li che neprekysnato se zaqjda6 sys si4ki !? Kat si tolko otvoren , i tolko "pekan" , qk piiiiich - ko sedi6 da se obqnqq6 na celiq forum kyf si , kyf ne si =D> Takiva gotini sofiiski pi4ove kat teb ne trqq da kisnat vyv forum i da obqsnqvat nedostijimite si uspehi
!
Oh God .. what a looser ...![]()
mne , nqmam vreme. ama ina4e mislia da si kupa kecovete det ti mi kaza. Onez dyrvenkite, mnogo ma kefatПървоначално написано от exploitedteen
Sha sa fieshyn oblqkana xaxaaxaxax Thank you baby {P}
![]()
.. nepremenno!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Ama 4akai sa.. az zabraih - az sym edna prosta typa selqnka!Kak she si govora s tebe ?
Ti si gotin.. a az - prosta
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i az te obi4amПървоначално написано от exploitedteen
Ama dyrvo ne obi4am
![]()
I btw - ne e nujno da mi otgovarq6 na vseki post.. ve4e razbrahme.. qk si..
vsy6tnost si prav... neka obob6tim do tuk !!!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Пиекън си кът Дйеивид Биекъм..a daje i pove4e.. Final. The Whole TRUTH.
(XAXAXAXAxaxxhaghgGghaxXaaxYTtyatyTYaYayghghaAXAXa xxhahahXAXAAX , na si4ki ostanali - leka)
Колко тъпо същество си ...![]()
![]()
![]()
*v o4akvane na obajdane* Call Me , Fuck Me , I`m Famous !Първоначално написано от exploitedteen
Както ми каза един човечецтакива, като теб стават само за секс (кеф) и никога за разплод!
А къде съм казал, че ми пука за мнението ти?Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Въпроса е принципен.. не говоря само за скейт.. просто не виждам как може да коментираш кой какъв е без да го познаваш... Дали ще кажеш, че съм ПРО Скейтър или позьор, това няма да промени отношението ми към самия спорт.. просто е смешно...
Та... ако искаш специална тема да направя където да кажеш, че съм позьор и не карам ?![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
ami skate_warrior e dosta dobur v sporta!!!![]()
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп