.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65

Тема: КЕЦОВЕ :)

Пиша по темата не заради друго, а щото се дразня на хейтърски педалчета, just like you two... Като не ви харесва моята гледна точка на нещата не общувайте с мен, fu.
    Now is your time to die
    We've gathered here to say goodbye
    No more you'll cry
    No reason left for you to fight
    Feel pain no more
    Emotions never felt before
    Where do we go, we go she'll never know

OFF seliaci takiva ligavite se 6toto ne znaete i edin magazin s malki izklu4enia kupi si kecove ot INSOMNIA na GURKO ili na 6-ti septemvri
    Дъ бест аватар от галерията

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Не се заяждам - просто казвам това, което мисля. Ако не си позьор, ако наистина ти е кеф да караш - евала. Ама ако си като нашия форумен карач (той си знае кой е), то тогава си просто смешен.
    Понеже съм 100% сигурен, че говориш за мене(явно си поредния смешен хейтър) ще ти отговоря само с едно нещо - това, което съм постигнал аз в скейта е НАПЪЛНО достатъчно, за да мога да се нарека такъв (въпреки, че вече мразя тая дума), така че си спести слабоумното мнение за себе си. Не коментирай хора, които не познаваш и никога няма да имаш честта да познаваш и всичко ще е ок

А иначе съм много радостен, че ме наричаш смешен... такива като тебе ме стимулират допълнително А относно кой е позьор и си мени нрава - ще си проличи в бъдеще...

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Guest
    Тая тема големи спорове направи,ами нека всеки да си носи квото иска и да слуша каквото иска!!!Ами момичето като й харесва да носи кецове,всеки има правото да избира!

Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    Понеже съм 100% сигурен, че говориш за мене(явно си поредния смешен хейтър) ще ти отговоря само с едно нещо - това, което съм постигнал аз в скейта е НАПЪЛНО достатъчно, за да мога да се нарека такъв (въпреки, че вече мразя тая дума), така че си спести слабоумното мнение за себе си. Не коментирай хора, които не познаваш и никога няма да имаш честта да познаваш и всичко ще е ок

А иначе съм много радостен, че ме наричаш смешен... такива като тебе ме стимулират допълнително А относно кой е позьор и си мени нрава - ще си проличи в бъдеще...
    След като карането ти доставя истинска наслада, защо толкова ти пука за мнението на човек, който не те познава (очвевидно то те интересува, защото иначе щеше да го подминеш и въобще нямаше да се връзваш на писанията ми)?

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

edno f-4e
    Guest
    edinstvenoto koeto moga da komentiram e - pak se zaqjdate. I to za gluposti. A otnosno exploitedteen - ko da kaja osven .. na vsiaka mandja merudia batence! Ti ne vijdash li che neprekysnato se zaqjda6 sys si4ki !? Kat si tolko otvoren , i tolko "pekan" , qk piiiiich - ko sedi6 da se obqnqq6 na celiq forum kyf si , kyf ne si =D> Takiva gotini sofiiski pi4ove kat teb ne trqq da kisnat vyv forum i da obqsnqvat nedostijimite si uspehi !

Oh God .. what a looser ...

edno f-4e
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    купи ли си кецове??
    mne , nqmam vreme. ama ina4e mislia da si kupa kecovete det ti mi kaza. Onez dyrvenkite, mnogo ma kefat Sha sa fieshyn oblqkana xaxaaxaxax Thank you baby {P}

edno f-4e
    Guest
    окей...
    като си купиш се обади...
    .. nepremenno!

Ama 4akai sa.. az zabraih - az sym edna prosta typa selqnka! Kak she si govora s tebe ? Ti si gotin.. a az - prosta

edno f-4e
    Guest
    затова като си ги купиш с най-голямо удоволствие ще ти пожелая да ги изядеш...
    i az te obi4am Ama dyrvo ne obi4am

I btw - ne e nujno da mi otgovarq6 na vseki post.. ve4e razbrahme.. qk si..

edno f-4e
    Guest
    как да не е нужно???

ТРЯБВА!!!
    vsy6tnost si prav... neka obob6tim do tuk !!!
    Пиекън си кът Дйеивид Биекъм..a daje i pove4e.. Final. The Whole TRUTH.

(XAXAXAXAxaxxhaghgGghaxXaaxYTtyatyTYaYayghghaAXAXa xxhahahXAXAAX , na si4ki ostanali - leka )

Супер фен
    Град
    VCHC
    Колко тъпо същество си ...

edno f-4e
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от edno f-4e
    как да не е нужно???

ТРЯБВА!!!
    vsy6tnost si prav... neka obob6tim do tuk !!!
    Пиекън си кът Дйеивид Биекъм..a daje i pove4e.. Final. The Whole TRUTH.

(XAXAXAXAxaxxhaghgGghaxXaaxYTtyatyTYaYayghghaAXAXa xxhahahXAXAAX , na si4ki ostanali - leka )

It can't be right what i'm reading here
    No one believes in all this stuff no more
    Our ideas don't see eye to eye
    Get your press with a pocketfull of lies

Telling everybody every word is true
    One day soon they're gonna see through you(Oh listen now)

[Chorus]
    I got your number, you can fool some people some part of the time
    I got your number, I aint ever gonna toe that particular partyline

There'll be some people gonna back you up
    But don't look here for moral support
    Don't you ask no favours from me
    I don't believe in charity

Telling everybody you're wonderful
    What are you gonna do when there's no one left to tell it to(So listen now)

[Chorus]

You think you're so special, but you're only fooling
    Tell your lies to anyone but me

[Solo]

You think you're so special, but you're only fooling
    Tell your lies to anyone but me ('Cause I can see through you)

[Chorus]
    (Oh listen now)
    (Listen to me)
    *v o4akvane na obajdane* Call Me , Fuck Me , I`m Famous !

Супер фен
    Град
    VCHC
    Както ми каза един човечец такива, като теб стават само за секс (кеф) и никога за разплод!

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior

След като карането ти доставя истинска наслада, защо толкова ти пука за мнението на човек, който не те познава (очвевидно то те интересува, защото иначе щеше да го подминеш и въобще нямаше да се връзваш на писанията ми)?
    А къде съм казал, че ми пука за мнението ти? Въпроса е принципен.. не говоря само за скейт.. просто не виждам как може да коментираш кой какъв е без да го познаваш... Дали ще кажеш, че съм ПРО Скейтър или позьор, това няма да промени отношението ми към самия спорт.. просто е смешно...
    Та... ако искаш специална тема да направя където да кажеш, че съм позьор и не карам ?

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    ami skate_warrior e dosta dobur v sporta!!!

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си