Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Na 19 godini sum i nikoga ne sum imala gadje, nito sum se celuvala. Mnogo mi e gadno, iskam da imam gadje, no vinagi kogato si haresam niakoe momche te ne me haresvat. A tezi koito me haresvat az ne gi haresvam. Molia kajete kakvo da pravia po tozi vupros. Mnogo momcheta me uvajavat i me haresvat kato priatelka, ne kato gadje.
I maika mi onzi den mi vika ti triabva da si hvanesh gadje che skoro (moje bi kum 24-25god)shte triabva da se jenish. Triabva da hodite niakolko god. za da go opoznaesh i da se ojenite ako se haresate.
Poniakoga si mislia che nikoga niama da se ojenia, da imam deca, i si mislia che shte umra devstvena. Neznam kakvo da pravia. Sega nabliagam poveche nad uchenieto, ama puk si iskam i gadje. Eto sega si haresvam edin pich, no toi izglejda che ne me haresva. Zashto vinagi kato si haresam niakoi te ne me haresvat kato za gadje? A tezi koito me haresvat, az ne gi haresvam? Kude e prichinata?
Епаааа, я проблем не видим ?!
А те майките са така като ги друсне критическата. И мойта ме ръчка да съм се женил и да и правя внуци, ама ... кучетата лаят кервана си върви.
Девствена няма да си умреш, спокойно. И да искаш не може. Life sucks, and swallows too!
Такаче щракай си с пръсти и да не ти дреме.

Edit:
Да вметна само, че предпочитам момиче като тебе отколкото някоя дето на 13 е минала полвината квартал.