.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Guest

na 19, nikoga ne sum imala gadje

Na 19 godini sum i nikoga ne sum imala gadje, nito sum se celuvala. Mnogo mi e gadno, iskam da imam gadje, no vinagi kogato si haresam niakoe momche te ne me haresvat. A tezi koito me haresvat az ne gi haresvam. Molia kajete kakvo da pravia po tozi vupros. Mnogo momcheta me uvajavat i me haresvat kato priatelka, ne kato gadje.
    I maika mi onzi den mi vika ti triabva da si hvanesh gadje che skoro (moje bi kum 24-25god)shte triabva da se jenish. Triabva da hodite niakolko god. za da go opoznaesh i da se ojenite ako se haresate.
    Poniakoga si mislia che nikoga niama da se ojenia, da imam deca, i si mislia che shte umra devstvena. Neznam kakvo da pravia. Sega nabliagam poveche nad uchenieto, ama puk si iskam i gadje. Eto sega si haresvam edin pich, no toi izglejda che ne me haresva. Zashto vinagi kato si haresam niakoi te ne me haresvat kato za gadje? A tezi koito me haresvat, az ne gi haresvam? Kude e prichinata?

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    За дественоста си не се притеснявай като имаш мерак винаги ще се намери някой бастун да направи секс със тебе нищо че не те харесва!
    А за другото може би щотот си се затворила много да учиш и не правиш това което правят готините момичета

Град
    lukovit
    spored men ne trqbva da se trevojish shte mu doide vremeto

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Няма за какво да се притесняваш и аз бях в същото положение до скоро .Спокойно , на всеки му идва времето и ти ще намериш своя любим
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Повече от фен

Re: na 19, nikoga ne sum imala gadje

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Na 19 godini sum i nikoga ne sum imala gadje, nito sum se celuvala. Mnogo mi e gadno, iskam da imam gadje, no vinagi kogato si haresam niakoe momche te ne me haresvat. A tezi koito me haresvat az ne gi haresvam. Molia kajete kakvo da pravia po tozi vupros. Mnogo momcheta me uvajavat i me haresvat kato priatelka, ne kato gadje.
    I maika mi onzi den mi vika ti triabva da si hvanesh gadje che skoro (moje bi kum 24-25god)shte triabva da se jenish. Triabva da hodite niakolko god. za da go opoznaesh i da se ojenite ako se haresate.
    Poniakoga si mislia che nikoga niama da se ojenia, da imam deca, i si mislia che shte umra devstvena. Neznam kakvo da pravia. Sega nabliagam poveche nad uchenieto, ama puk si iskam i gadje. Eto sega si haresvam edin pich, no toi izglejda che ne me haresva. Zashto vinagi kato si haresam niakoi te ne me haresvat kato za gadje? A tezi koito me haresvat, az ne gi haresvam? Kude e prichinata?
    Епаааа, я проблем не видим ?!
    А те майките са така като ги друсне критическата. И мойта ме ръчка да съм се женил и да и правя внуци, ама ... кучетата лаят кервана си върви.
    Девствена няма да си умреш, спокойно. И да искаш не може. Life sucks, and swallows too!
    Такаче щракай си с пръсти и да не ти дреме.

Edit:
    Да вметна само, че предпочитам момиче като тебе отколкото някоя дето на 13 е минала полвината квартал.

всичко с времето си,ще дойде и твоят миг.Имай търпение
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Мега фен
    Град
    SF
    Ами то май всеки си ги е мислел тея неща в даден момент. И аз бях така преди да си намеря първото гадже. Ама спокойно. Някак си винаги съм си мислела 4е тези които дълго време остават сами накрая си намират то4ния 4овек и са много по-щастливи от другите, които въртят гаджета постоянно. Има няква справедливост накрая според мен Поне с мен така стана.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами направи нещо,за да те харесат.Понякога става от само себе си,а друг път трябва да положиш усилия.Това,че си на 19 и си още девствена,защото е хубаво да го направиш с човек,към който имаш чувства,а не щото така трябва или приятелките ти вече са го направили.Не слушай майка ти какво ти казва.Не е казано,че трябва да се ожениш на 25,а на колкото ти решиш,само да намериш човека,с който искаш да си.Ти живееш своя живот.Никога не е късно,ще си намериш гадже.Важно е да се обичате.

я кажи в кой град си, пък може да се направи нещо по въпроса. аз не съм претенциозен, но съм обчлив. за контакти - ЛС.
    vengeance knows no mercy

Супер фен Аватара на maybelline
    Сестра ми намери истинската любов на 18,а дотогава имаше само едно "гадже",в което не беше влюбена(доколкото аз разбрах).Това дето ти го е казала майка ти е смешно(макар и лееееко логично).Не е нужно да ходиш няколко години с някой,за да решите да се ожените(казвам го от лични наблюдения).Това,че не си имала гадже не значи,че си грозна,тъпа или нещо от този род,а просто че не си срещнала правилният човек.А когато го срещнеш,и двамата ще разберете много бързо.Недей да се тревожиш за това,защото ако отчаяно търсиш гадже,момчетата ще го усетят,след което по-схватливите ще те отбягват,а по-тъпите ще ти се лепят заради секса.Ако толкова бързаш и имаш някоя набелязана цел,купи си "Любовна тактика"(книгата е доста хубава).Късмет!

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Ами то май всеки си ги е мислел тея неща в даден момент. И аз бях така преди да си намеря първото гадже. Ама спокойно. Някак си винаги съм си мислела 4е тези които дълго време остават сами накрая си намират то4ния 4овек и са много по-щастливи от другите, които въртят гаджета постоянно. Има няква справедливост накрая според мен Поне с мен така стана.
    =D> =D> =D> Няма какво да кажа повече, освен че сигурно си много готина като човек, струва си да те познават, а тези които не са ти обръщали внимание, са балъци, които не знаят кво да търсят у едно момиче. Тъй че гледай си живота и не се притеснявай, Истинския ще се появи рано или късно.
    "...I've been sleeping a thousand years it seems.
    Got to open my eyes to everything,
    without a thought, without a voice, without a soul...
    don't let me die here -
    there must be something more...
    Bring me to life!..."

miaz imam priqtelka det go naprai za 1vi pat na 22 tai 4e ne se pritesnqvai nqkoi momi4eta sazrqvat po kasno
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Боже това да ти е проблема!Живей си живота.Всеки си намира някога спътника в живота!Хората стават на по 30 години и още не са женени и си живеят живота.А относно девствеността,просто още не ти е дошло времето.Аз познавам една приятелка,която е е на 25 и не беше правила секс никога и намери лубовта на живота си,ходеха 2 месеца и се ожениха и сега са много щастливи!

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Дай един маил па може и да се сватосаме ..... :П
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

ami kato gledam kak si tragnala moje i da stane taka kato si misli6 ,no ot druga strana za vsi4ko si ima vreme.mejdu drugoto molqte pravi razlika m/u omaja i ojenq.kakto ti se izrazi "ojenq"-se izpolzva kagato se jeni6 za jena ,a omyja kogato stava vapros za maj.

Според мен няма никакв смисал да се тревожиш за това , че си девствена ... защото като се замислиш никой не знае това ... пак и , че си била или не си била с мъж не значи нищо !пак и аз да съм чесна ... аз също много време чакам за да намеря голямата любов ...или поне момче на което мога да дам всичко , което съм ... пак за женитбата , то си идва сляпата неделя и това е !само няма да се тревожиш и ВЯРВАЙ в свбе си ! Ако става на вапрос и аз винаги съм си мислила , че съм адски спекана ... и никога не сам се учила да се целучам с разните ледчета и ала бала ... но то просто си става ... харесваш си момче и даваш ... без да ти пука ... !!!
    УСПЕХ ...
    кисс

Обичам те , мили мой Гого !

Повече от фен
    ми мила и аз съм така,само дето разликата е че аз съм по малка,но споко все някога(скор се надявам) ще си намериш някой
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Цитирай Първоначално написано от vladi_addict
    я кажи в кой град си, пък може да се направи нещо по въпроса. аз не съм претенциозен, но съм обичлив. за контакти - ЛС.
    vengeance knows no mercy

Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен
    Дефекта е в теб, ама дефекта може донякъде да е от това, че може да си нормална...

Супер фен
    я кажи в кой град си, пък може да се направи нещо по въпроса. аз не съм претенциозен, но съм обичлив. за контакти - ЛС.
    Абе на тебе докога трябва да ти правя забележки? Я да изчезваш бързо от тука, да не ти е сайт за запознанства.
    2т. системно

Mislq,4e e po-dobre da si nqmala gaje ot kolkoto da si ska4ala ot toq na oniq kato nqkoq cvetarka.Za vseki vlak si ima putnici,taka 4e ne se pritesnqvai,po-dobre budi turpeliva i 6te sre6tne6 podhodq6tiq 4ovekPojelavam ti tova da stane po-skoro :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си