- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отворена тема - Питай и патило,и старило!
А,да - не приемам подобни възражения,дори и да не съм прав,защото не са аргументирани. Не съдържат нищо повече от долни нападки,които просто ще игнорирам. Ако желаеш да ме победиш в диспут на лична основа,ще направим една тема другаде,която всички да виждат,но не и тук!
ПП: забрави за последната част от ЛС-то![]()
Здравейте, имам едно въпросче. Досега винаги, за да изпитам оргазъм трябва клиторът ми да бъде стимулиран по някакъв начин, да има контакт с него, а съм чела (всъщност и в тази тема има писано за това), че има чист (вагинален) оргазъм, но така и не съм изпитвала такъв. Искам да попитам на какво може да се дължи това и има ли някаква специална "техника" за този вид оргазъм. Благодаря![]()
Дължи се най-вече на това, че партньора с когото го правиш явно свършва преди теб. Намери си такъв дето да е по-издръжлив и да те чука до фаза, в която ще достигнеш кулминационния момент, без да е нужно да стимулираш клитора си.Първоначално написано от Анонимко
Казвам го от собствен опитАвторът на темата може би ще ти копира от някъде и научната терминология
![]()
Готина мацка,сподели "от опит" с нас,духовно незрящите,каква е разликата в усещанията при вагинален и клиторен оргазъм? Защото на всички е ясно,че има разлика в начина за неговото достигане... Ала за нещастие физиологията ми не позволява да обследвам това чувство,затова може да ни опишеш на твой,автентичен медицински език,с твои автентични изрази,какво чувствува една истинска жена при вагинален и клиторен огразъм!
След като почерпих от изключително плитката чаша на моя опит и прегледах изключително мъдрите и богати на правилни съвети страници в интернет,както и отговорите по други теми на нямкои наши многоуважавани съфорумници (поколон пред тях),мога да се опитам да отговоря:
Жените си мислят,че в секса лесно се достига до някаква граница - тоест,правим това и това и повече няма как - не е поради това,че са по-ограничени,но проади по-реалиситчния им начин на мислене сами си поставят нереални граници. Сигурен съм,че не си опитала всички методи за стимулация на вагината си или за засилване на възбудата - просто премини към следващтата "каскада" на този буен поток (колко съм поетичен - или и това може да съм копирал от нейде?).
Понякога пустата Г-точка не е толкова ефективна,за каквато я имат - тъй като стимулацията й не е едно просто ръгане. Потърси И и С точките си - може да харесваш по-дълбочинно стимулиране,а както знаем,ако не ти харесва,забрави за оргазъма. Тва е като да те накарат да уичш насила - ако не искаш,оставаш си проС и цял живот търсиш у интранету за отговорите на въпросите...![]()
Ако искаш,пробвай и някой от необичайните гореописани методи - но само ако искаш,не те подстрекавам,да не би да свърша като г-н Кузов... Всъщност на мен ми помогнаха,когато изпаднах в сексуална суша - много разнообразяват скучното ежедневие,част от което мое да е механичното чукане с гаджето... Ама давай в по-леки форми и без chocking - тва е само за пропаднали типове като мен...
![]()
Мда, наистина - има ли разлика при изпитването на смесен оргазъм и вагинален такъв? Може аз да съм в някаква заблуда просто. Иначе, нито той свършва преди мен, нито пък сама си стимулирам клитора, просто позите, при които има такава стимулация са ми по-приятни и ме довеждат до оргазъм
![]()
...става ми хубаво, изпадам в унес и се чувстам като на седмото небе. Понякога след оргазъм особено ако е многочислен (2-3..5 поредни) съм и леко замаяна. Това е нещо което се изживява, трудно е да се намерят точни думи, за да се опише усещането.Първоначално написано от quench
тук сериозно бъркаш "експерте"Понякога пустата Г-точка не е толкова ефективна,за каквато я имат - тъй като стимулацията й не е едно просто ръгане.влагалището и Г точката реагират на силен натиск, а не на нежно докосване
а поза "стоножка" ала палома?Потърси И и С точките си - може да харесваш по-дълбочинно стимулиране,а както знаем,ако не ти харесва,забрави за оргазъма.спри се
![]()
г-н Кузов...си пада по малки момченца от ромски произход, сега разбирам каква била бирата
![]()
По принцип оргазмите са три вида - анален, вагинален и клиторен.Първоначално написано от Анонимко
За достигането до вагинален е нужно да се стимулира Г точката. Основната разлика е в това, че този вид оргазъм е доста по-силен. Вече чисто като усещане трябва да си го изживееш няма как да ти го опиша. Хубаво е.
Все пак вагиналният идва и с повече време полов живот с партньора, когато се познавате и усещате добре, когато ти самата познаваш собсвеното си тяло и напаснете позите, така че да се достигне до този оргазъм
Ако можеше да вникваш в смисъла,скъпа ми опонентке,може би нямаше да правиш такива грешки при тълкуването на сегашните,а и предипните ми изказвания.
Попитах те каква е разликата в усещанията при вагинален и клиторен оргазъм,защото те не могат да се различат - тялото реагира еднакво. Просто си представяш,възприемаш ги по различен начин. Оттам идва и основната разлика. Е,предполагам,че има някакво отколнение в амплитудата на контракциите на мускулатурата при единия или другия,но физически е един и същ.
Г-точката реагира на силна стимулация - но съветвам тя да не бъде едностранчива и да не е монотонна.
И и С точките могат да те докарат до оргазъм по същия начин,по който и Г-точката - макар и да се изисква малко по-голяма чалъм...
А с г-н Кузов не искам да се оприличавам - макар,че и 40 годипните педофили са нужни,за да оправят малките отворени момиченца...
Окей, значи имам(е) едно проблемче... С приятелката ми правим секс от около месец и половина, някъде по 1-2 пъти на седмица (няма време за повече, мамка му) Обаче все още при проникване, а и по-нататъка, я боли
Казва, че й щипело. И затова рокох да питам тук - дали знаете защо става така, да не трябва по лекари да се ходи и т.н.
Благодаря предварително!
Хм,предполагам,че нищо лошо не се случва. Момичета,какво ще кажете?
Ще може ли някой да каже нещо по-подробно, че момичето ми се притеснява много! Съжалявам, ако съм нахален![]()
Не я възбуждаш достатъчно може би...Гледай да е много много много мокричка,отделяй повече време за любовната игра.
Може и от нещо друго да е,но не ми се вярва.Така,че повечко занимавка преди съществената част.Лек и безавариен,с кондоми естествено.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Колко често ходите на гинеколог?Питам от интерес,защото ми е любопитно и има ли някакъв срок,в който е препръчително да се посещава ...?
Може ли да се намеся, може ли да се намеся, може ли да се намеся? (не, не ползвах copy/paste)
Такааа.. *оглежда се бързо преди да се появят quench и готина мацка* А пробвахте ли на -твърдо- легло? (това е по-малко вероятно от предложенията на експерта и неговата снежанка, но кофти леглото може да превърне и обиграни партньори в новобранци, ако не се вземе предвид) Освен това - кофти презерватив с кофти лубрикант, прекалено бурна любовна игра, прекалено бързо проникване (за последното - накарай я сама да те въведе в себе си, а след това трябва да се движиш бавно като автобус 94 и неусетно като финансите на студент)
Съжалявам за двойния постинг, но го предпочитам пред редакция на старото мнение.
Първо, относно някои неща, които забелязах в темата. Тъй като quench никъде не твърди, че е абсолютен експерт, а всеки от нас има различни познания, искам да поправя няколко пропуска в досегашните отговори с цел обща култура.
Според специалисти от БЧК, основната причина да се къса презерватив е, когато в.. err.. семедържателя! остане въздух. По този начин, по време на изпразване, струята може да разкъса малкото мехурче и да причини авария. Лично съм практикувал доста необуздан секс (а като слушам quench, и той.. choking is the shit lol) и никога не съм късал. Протривания, глупости.. някой от вас защо не вземе да пробва да търка с всички сила някой свестен презерватив в стена с гладка мазилка, да види дали ще се скъса![]()
Когато жената "свърша, но няма оргазъм" - както споменаха някои (май), това е, когато жената стигне до някакъв праг на удоволствие и след това удоволствието отмине, без да изпита оргазъм. "Свършва" й удоволствието. Лично съм срещал три причини за това - когато сексът е нещо ново за едно момиче (бариерата е психологическа И физиологическа); когато скоро й идва/е свършил периодът й (само при някои момичета); при физическа или психическа умора.
Да сменям ли презерватива между еякулациите? Ако имаш достатъчно опит със слагането; ако дължината на презерватива е достатъчно дълга, че да ти стига до основата на члена; ако ластичето е достатъчно стегнато отдолу (не трябва да ти е хлабав, а напротив); ако не спадаш между еякулациите; И АКО единствената причина е, че не искаш да излезеш от партньорката, за да можете да продължите с акта.. САМО АКО ВСИЧКИ ТЕЗИ УСЛОВИЯ СА ИЗПЪЛНЕНИ - да, може. Ако имаш възможността да свършваш по няколко пъти без да спадаш - тогава с партньорката ти ви очакват много дълги, уморителни и НЕВЕРОЯТНИ сеанси. (и все пак, гледай поне след първия път да смениш презерватива, и не забравяй да внимаваш много - особено в началото!)
Може би ми е тъп въпроса,но защо ме боли вътрешната част на пениса ми!
Това нормално ли е, защото вече започнах да се притеснявам!?
Пенисът е един доста голям орган. Какво точно те боли - ствол, основа, главичка, кожичката, която покрива главичката? Кога те боли? Постоянно, като си възбуден, по време на секс/мастурбиране? Каквото и да те боли - спри със секса/чекиите за ден-два. Може да си го изхабил, дай му време да се възстанови. Виж дали, като пикаеш или еякулираш, има гнилоч или други нестандартни течности. Опитай се да го "изстискаш", за да провериш.
И ако има нещо съмнително (или болката продължи дори и при спокоен режим) - бягай на уролог. Не е срамно и не е нужно да казваш на вашите. Затова има лични лекари - отиваш при него и му обясняваш "така и така.." Той ще ти каже какво да правиш.
Ми мисля че е главичката смисъл като се заголи самия пенис незнам как точно да се изразя!Още съм на 15 години!Не съм някъв маняк чикиджия
Давам му време да почива!Не е от това!
Аз също имам един въпрос като не съм сигурен че ще може някой да ми помогне но все пак да питам
Значи преди месец-два с една топка ме удариха в слабините ...Не беше особено силно но топката беше тежка и доста ме боля ....както и да е оправи се г/д след седмица-две леки болки ....Проблема се състои в това че когато съм с приятелката си и продължително време съм възбуден което се случва почти постоянно когато съм с нея и се прегръщаме и целуваме ....Та работата е там че може би след 20-30 мин започват да ме болят доста гадничко "топките" и ако тръгна да пикая и като ги докосвам ме болят неприятно ...все едно болката е в корема но всъщност не е ...болката е някак си гадна и след определено време стихва ....и това става ако съм бил продължително време възбуден ....Някой ако има идея ще съм благодарен ....Другия проблем е че отново когато съм с приятелката ми и започваме да се натискаме и те започне да ми откопчава дънките аз и преча не защото не искам а всъщност искам много а заради това че пениса ми е някаф мокър и мисля че ако го види ще и стане гадно ...и ми се налага да ходя до тоалетната за да го избърша по някаф начин ...така и боксерите се цапат и ми е гадно ....някво гнусно е незнам ....даже приятелката искаше да ми прави свирки като аз не и позволих тъй като ме беше страх че ще се погнуси....
Благодаря предварително
Пазарджиклията
Към първия гост с болящ член: Предполагам, че просто кожичката ти (забравих й анатомичното название), където се свързва с главичката на пениса (откъм външната страна, сещаш ли се?) още не се е отпуснала и при по-пълно оголване ти причинява болка. С времето кожичката се отпуска, оголването става по-лесно и така. Ако все още се притесняваш, винаги можеш да посетиш личния си лекар и той да ти даде направление за уролог. Ама мисля, че няма смисъл (стига да не е прекалено силна болката, ти сам трябва да си прецениш). Лично на мен, при една по-нестандартна мастурбация (тъкмо бях прочел "Звездна вълна се надига" и там има едни делфини, дето.. Кааакто и да е ^^) и аз имах подобни болки, тъй като бях заголил прекалено рязко и крайно главичката и после си ме наболяваше една седмица.
Към втория гост: Да те болят топките при силна и продължителна възбуда си е напълно нормално. Идеята е, че когато приближиш много близо до оргазъм, тялото се подготвя за еякулация и, когато му я откажеш.. >< Има много майтапи по тази тема, но това са "нещата от живота". Не е от удара с топка, спокойно, всичко е напълно нормално. (всъщност, си е направо отвратително, имам чувството все едно някой ги стиска с клещи) Ако те боли прекалено, трябва или да не се възбуждаш до такава степен, или да стигаш до оргазъм (с партньорката или сам, вие трябва да си прецените).
А относно "мокрия" пенис - какво става точно? Поти ли се? Пробвай с тънки, свободни боксерки.. Или без боксерки изобщо ^_^ Може и да е на подсъзнателна основа или пък да си мислиш предеякулационната течност, че е прекалено обилна (а тя не е). Къпи се преди среща с приятелката си. Или се изкъпете заедно! Но щом тя сама посяга да те разкопчае, значи те иска достатъчно силно, че да не се притеснява от подобни подробности. Като се замислиш - устата на човек е най-мръсното място по цялото тяло.. Ама това не ти пречи да целуваш любимия човек.
mersi za pomo6tta az sym gosta ot "1-wiq post"
wsy6tnost mene me boli i samata wytre6na powyrhnost na glawi4kata!
predpolagam 4e i towa e normalno!Chudno mi e kak teq 13-14 godi6ni deto prawqt sexx ne gi boli kato slagat prezervativ ili kato pronikvat...
То е строго специфично. Сега се сетих, че на един мой приятел му се случи подобен проблем чак, когато беше на 18 и то след няколко "упражнения" с приятелката си. И той дори ходи по доктори.
Той ми беше предложи да го направим,аз не му бях отказала,а просто му казах,че не съм готова още.Сега вече съм готова,но как да му кажа,така че да не стане много директно?
Само да допълна,че на мене ще ми е 1 път.Първоначално написано от zdr!!!