- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отворена тема - Питай и патило,и старило!
Честито Заколение Христово на всички!![]()
Радуйте се,болгари,щото скоро няма да сте болгари,оти ще се казувате Европейци!
![]()
Няма почивка за нас,бедните интелЕгенти, "ооо, еринии жестоки, нима на татко Зевс не сме угодили, та сега плащаме чужди дълг"
![]()
Блудният син се завърна.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
уфф супер мизерия...немога да поварвам че това стана ...аз съм на 17 години и от 2-3 месеца имам приятелка...преди няколко дни бяхме у нас и се натискахме...до тук добре...докато се натискахме обаче тя ми разкопча дънките и започна да ме обарва в което няма нищо лошо разбира сепроблеме беше там че от възбуда или от нещо аз свърших ...те не усети разбира се като аз се дръпнах почти веднага, но потънах в земята от срам ...не ми се мисли какво щеше да стане ако момичето беше разбрало направо ..... и ми е чудно дали да се метна от някъде тъй като явно съм пълен неудачник ...незнам ебати работата
![]()
Просто си се превъзбудил - ако вкараш много барут в цевта,оръдието може да се пръсне - ей това е станало. Следващият път я карай по-лекичко и по-далече ще стигнеш - дет се вика,бърза работа,срам за майстора.
Повече редове за отговор няма да хабя,време е да ходя да черпя опит (макар че "който събира мъдрост,събира горест")
![]()
какво значи да я карам по-леко .....да не се възбуждам ли ? та ние само докато с прегърнем и се целунем аз съм вече възбуден .....как да я намаля ?
Първите пъти може да се получава "проблем",ала не бива да се притесняваш - това ти казвам. Почти съм сигурен,че не идва от по-висока възбудимост на члена,а от подсъзнателна,хм,да кажем,прекалена концентрация (о,боже). Това,което искам да кажа,е,че не мога да те върна в оня момент,за да ти оправя проблема. Но с такава напориста приятелка (дай боже всекиму!),следват и по-интимни моменти. Де факто,там ще си и по-възбуден - приготви се да не издържаш по час още от самото начало,това казвам.
Казвам,че ти сам си отговори на въпроса:
"проблеме беше там че от възбуда или от нещо аз свърших"
Не мисля,че е нужно да се притесняваш за нещо непотвърдено. Ако до следващите 50-ина акта имаш проблем,пак пиши. Защо всички напирате да ставате майстори от "първата тухла в стената"? Така само се стресираш - това викам - отпусни се и нещата сами ще се подредят.
Ако изчезне проблема (което ще стане с времето),пиши един пост,за да не се притерсняваме за теб!
добре благодаря много![]()
abe quench 6to ne otgovori na vuprosa za svirkite![]()
ne6to ne znae6 li ili ........
Хубаво е да има един-двама будни читатели,за да ни напонят,че от вирене на нос сме забравили някой въпрос "между другото"!
^Та въпроса за свирките - хубаво е да се увличаш,докато доставяш на момчето орални удоволствия,но не е зле да направиш един тест-сеанс, в който да наблюдаваш отблизо реакциите му на различни стимули.
За нещастие (или обратното,който както иска да го разбира),не съм правил свирка (тук нямам "личния опит",заради който съм подложен на гонения),но съм бил "обследван" от момиче така (макар и без резултат - аз съм рядко дърво).
Опитай и по-леко,нежно и съсредоточавайки се върху детайлите,както и по-грубо,изплзувайки натиск върху гениталиите му,не се концентрирай само върху члена,прилагай някой друг артиситчен трик,за да увеличиш емоционалната възбуда. Абе остави въображението ти да работи. И си води умствени "бележки"
i kvo v kraina smetka? hubavo li e da se pribqgva do 4ikii ili momi4eto ne e dobro v predstvqneto siПървоначално написано от quench
![]()
![]()
Човек се учи с времето.
Сега сигурно е дървена.
Нека го пита какво на НЕГО му харесва...
----------------------------------------------------
И защо и вие не давате съвети като сте толкова всезнаещи, да ви питам АЗ ?
Ти какво искаш,да издада наръчник "10 универсални стъпки за добра свирка" ли?
![]()
Ако на мен ми харесва само леко да го вкарвам в устата на момичето,за да дам свобода на езика му,някой може да си пада по по-груби изпълнения и да иска да прави DP action. Мисля,че само се заяждаш,защото и по-горния ми пост ясно казва,че е добре да се експериментира и да се наблюдава - осен ако не решиш да питаш направо какво иска той. Предложените похвати съвсем не изчерпват (за какво си говорим!) начините за сиврка - всъщност,не съм капацитет,обяснявам как съм го усещал аз - там готина мацка може да помогне,след като прочете постинга.
![]()
bla bla bla....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i ne se zaqjdam btwm ne sum takava![]()
prosto ne dade konkreten otg a ina4e za eksperimetiraneto za pitaneto i za opita vse znae
![]()
добре,ще ида да направя свирка на оня пред теб и да ти кажа "видя ли? ето така се прави!"
Всяка една жена си изгражда различна техника в правенето на свирки. И това става с времето. И с нагаждане към партньора. Какво искате да се каже: " направи така и така и си кралица на дудуците" ?
ok perfe !!! mer4taa napraoo \Първоначално написано от quench
/ \
/ \
/ ama nali 6te moga da gledam
![]()
![]()
Имам образувание,наподобяващо болезнена пъпка на интимните части.Посъветвайте ме как да се справя с него и каква е причината да се появи.Благодаря!
Ваня, най-добре задай въпроса си в раздел Здравни проблеми и венерически болести. Там би трябвало да ти отговорят по-компетентно. Когато съм незнаеща предпочитам да си замълча,за да не стават гафове. Успех.
Така е,наистина - тук не мога да ти отговоря. За сметка на това,в онзи раздел се подвизават няколко професионалисти,те ще ти дадат много по-адекватен съвет от мен.
Здравейте! Поздравления за чудесната тема!
Имам един въпрос и моля за отговор-какви точно движения да правя когато аз съм отгоре? Знам, че това си е до усещане, но сякаш не усещам члена му в мен...Съжалявам за въпроса, но искам да доставя удоволствие на приятеля ми, а от скоро водя полов живот. Благодаря!
Не е кой знае каква философия. Спомням си ,че и на мен в началото ми беше притеснено, когато първите пъти бях отгоре. Просто трябва да се отпуснеш и да не го мислиш толкова. Движенията са нагоре-надолу, повдигаш се и се спускаш. На приятеля ти ще му хареса каквото и да правиш. Дори и да не си толкова блестяща в акробатичните изпълнения. Няма нищо по-хубаво от това да видиш как приятелят/приятелката ти се старае да ти достави удоволствие. Той ще го забележи. А и всичко се учи с практиката, така че давайте смело.Много секс му е майката. И с предпазни средстава,ей.
@Запомни, не го мисли толкова.Идва си отвътре.
^Имаш предвид,че нормалното движение нагоре-надолу не ти доставя удоволствие ли? Опитай се само с движения на таза - завъртане,движение нагоре-надолу (без да местиш торса),отпускане назад - всичко е до промяна на ъгъла. Контролирай и дълбочината на проникване (макар да е по-изморително). Веднъж щом госуетиш,ще се стараеш да правиш само такива движения,които да увлеичат и твоята,и неговата възбуда. Но бънгълчето е права - мъжете са големи дървета в 7/10 - в смисъл,не че не поназнайват нещо,но им е все тая.Просто сме едни мързеливи свини,това е!
![]()
Имам един сериозен въпрос-все по-често като го правим с приятелката ми презерватива се пука и насъбралата се течност се излива в нея.
Нз дали защото правим по-бурен сех или какво,но имам вече придобита ужасна параноя да проверявам непрекъснато презерватива дали е здрав,да не се е изхлузил,докато го правим.
След поредното скъсване и пиене на постинор,взех да слагам по 2 презерватива,защото не се чустваме защитени от 1.
Проблема е при мен,че не го слагам както трябва,прониква въздух и се къса или просто правим твърде бурен сех,продължителен при това и 1 презерватив не може да издържи![]()
Моля за адекватен отговор![]()
Я пак...
На колко сте? Ако тя е над 16 може да мине на противозачатъчни.