- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отворена тема - Питай и патило,и старило!
Над 16 е..
И аз предложих това,като знам колко често взе да се случва,но тя отказа да ходи на генеколог.
А ако и двамата сме здрави,може ли да се се взимат противозачатъчни и да се прави сех без презерватив?Защото доколкото съм чувал,даже и да се взимат противозачатъчни пак трябва да се прави с презерватив,да не се хване някоя болест,даже и партньора ти да е напълно здрав..?![]()
Уау! Айде някой с опит с гумите да каже! Няма само аз да се чекна!
![]()
Мииии.....пффф....ако си имате доверие и сте сигурни, че не си изневерявате и така нататъка, не би трябвало да има проблеми да правите секс без презерватив като пие противозачатъчни. Но не мога да разбера защо така ви се късат презервативите..Пробвали ли сте различни марки?
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Нее, аз майтап си правех, ама май наистина ви трябва филмче как се слагат презервативи. За пореден път..
Видиш презерватива, духваш по средата на кръгчето, така че "балончето" (или резервоарът, кирийката, семедържателят) да "щръкне" навън. Хващаш балончето с два пръста, за да не остане въздух в него, след това заголваш главичката и поставяш кръгчето на върха на пениса си и го развиваш с другата ръка докато дължината позволява.
При такова поставяне не би трябвало да имаш проблем и при най-бурен секс.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Аз съм слагал гума само в около 20-ина случая през живота си. В другите случаи съм пиел Doxocylcin.
![]()
Не правете като мен,деца!
-да,Durex,Sportex..и все се случва,че се късат :<Пробвали ли сте различни марки?
Нз..може би аз нещо не си ги поставям както трябва,но се съмнявам,защото много внимам как ги поставят,а и не ми е за пръв път,вече колко пъти сме го правили..![]()
Взимам си най-често Durex Extra Safe уж заради самото Safe..ама и те се късат![]()
И вече абсолютно нз..както казах-страх ме е да слагам само 1,щото знам,че ще се скъса Задължително..както и става![]()
Колегата shizzle е обяснил как се поставя презерватив качествено. Добре, че е той да ни отсрами.![]()
Ехх, май само аз съм прокълнат да ги слагам тези гуми, а?Какво да се прави, приятелката ми не може да пие нищо.. А и аз някак си имам предубеждения към ненужното пиене на хапчета, било то и противозачатъчни.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
-надявам сеПри такова поставяне не би трябвало да имаш проблем и при най-бурен секс.![]()
-ми,всички хапчета от този вид[противозачатъчните] си имат разни странични ефекти,тъйче-no fuckin pills..А и аз някак си имам предубеждения към ненужното пиене на хапчета, било то и противозачатъчни.![]()
Хм..значи-сухи тренировки пред огледалото как се поставя правилно гумичката,от указанията на shizzle,ако и след такова поставяне се спука..вече нз![]()
-бях погледнал в google дали найстина няма такова филмче,щом мойте методи на слагане нещо издъхват [-o<Нее, аз майтап си правех, ама май наистина ви трябва филмче как се слагат презервативи.
http://www.teenproblem.net/s/1269.html
Дано това помогне.
Полезно линкче,10х.
Eto ti gi 10-teПървоначално написано от quench
http://www.fema-bg.com/index.php?m=889&lang=1
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
Полезно,но не и универсално.
Пък и въпросът беше,че не можеш да сложиш всички под общ знаменател. То,че си има правила,има си - например не можеш да направиш фелацио, без да поемеш члена между устните сиНапример,ако на мен ми хванеш тестикулната торбичка,особено ако не си опитна и го направиш по-raw, реакцията ми няма да е позитивна! А имаше подобен съвет в линка,нали така?
Проблемът ти сигурно не е от бурния секс, а от тва, 4е тя не е достатъ4но овлажнена. Всеки път като ми се е късала гумата е било заради това. Купуваш някъв лубрикант (на водна основа задължително) и го използвате в по-големи коли4ества.
И се нау4и да си ги слагаш правилно!
![]()
Робинята на Quench
-те лубрикантите продават ли се отделно от презервативите?Питам сериозно,щото знам,че се продават само с някой марки презервативиКупуваш някъв лубрикант![]()
И какви точно лубриканти продават в аптеките?
Спортекс са с лубрикант.Първоначално написано от хмм..
Ami prodavat se.. Az li4no sum polzvala toziПървоначално написано от хмм..
i ostanah mn dovolna!
Su6to lybrikantite mogat da se majat ne samo po genitalite no i po drygite erogenni zoni.Durex Feel e za povi6avane na 4ystvitelnostta a Durex Heat zatoplia..
![]()
Хм,това ме заинтригува.
Какви пари е горе-долу ?![]()
Mi ne znam az ne sum v bg i ne znam ceniteПървоначално написано от bungle
![]()
Жалко...
hi na vsi4ki zna4i v4era pravihme sex s gadjeto i neuspqhme da slojim prezervativa kakto trqbva no vse pak go slojihme sled kato toi svar6i prezervativa be6e celiqt vlajen i malka 4ast ot prenisa na priqtelqt mi se be6e otkrila i tq be6e vlajna i az si pomislih mnogo lo6o ne6to 4e moje da sam zabremenqla sled dva dena trqbva da mi doide ta vaprosa mi e dali da iz4akam da mi doide ili da piq hap4eta ili da iz4akam edna sedmica i da si vzema test i 6te mi obqsniteli kakvo trqbva da napravq![]()
ps:na 16 sam
Tова са твоите собствени любовни сокове. Надявам се, проверили сте дали презервативът не е скъсан? Ако не е бил - спокойно! Не пий нищо.
mersi mnogo me uspokoine nebe6e skasan
"не беше". две отделни думи :PПървоначално написано от ??./