Аз да споделя за презервативите. И ние с моя приятел в на4алото много ги късахме и всъщност проблемите са то4но тези за които quench ти обясни. Решението е като го правите по-хард от време на време да проверявате как е презервативът, защото именно тогава се късат - ако сте в по-нестандартна поза или темпото ви е бързи4ко . Друго - може да имаш някакъв проблем с овлажняването - да не се овлажняваш достатъ4но (всъщност се оказва 4е доста жени го имат тоя проблем, вклю4ително и много мои познати не мислех 4е е толкова 4есто срещано) или по време на половия акт да изсъхваш, затова просто отивате до някой секс шоп или дори питате в аптеката за нещо овлажняващо и ви се решават вси4ките проблеми. Няма смисъл да спирате секса заради нещо такова. А ако 4ак толкова нямаш доверие на презервативите, минете на хап4ета.
Аа, ако може да попитам quenсh нещи4ко - запознат ли си с разните други методи за контрацепция, крем4ета, пасти, мазила, свещи4ки и др дето се слагали преди акта и убивали сперматозоидите? Защото с презерватив ми омръзна, не ми се ще да се тъп4а с противоза4атъ4ни и май мазилата са единственото което ми остава
Питала съм мн хора но никой не може да ми даде някво полезно инфо... май не се използват много тея неща