- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kajete mi
kakvi na4ini ima da se otvori6 osven s k*r i vibrator
ъъъ ..с всичку което ти флезнеее
naprimer
За една позната чух че се е "отворила" с краставица... въпрос на вкус...![]()
![]()
![]()
![]()
нещо не те кефят момчетата или?![]()
Големият ти пръст на левия крак ..
ne 4e ne me kefat ama ako me otvori mom4e me e strax ne6to da ne se obarka s kakvo drygo moje
В какъв смисъл "нещо да се обърка"?
Още никой не се е объркал .. мм як спомен ще е да се отпушиш с някакав предмет .. след време ще го разказваш децата си примерно .. шматка ......................Първоначално написано от Анонимко
Не прави глупости,предметите не са за да се врат тук таме имаме мъже за тази работа.Явно си по притеснителна щом нещеш момче да те отвори ама все пак така си е редно!!!!!!!![]()
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
imam vuzmojnost da se otvori6 su6to taka i s tampon ako e po-golqm no nedei da go pravi6 za6toto spomena ot purviq put e ne6to koeto nikoga ne moje da se povtori
Ako nqkoga nameri6 4ovek,koito s par4e led da napi6e vurxy slunceto "Obi4am te" zna4i si nameril 4ovek,koito te obi4a pove4e ot men
STR8 ... The Masculine STATE![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
О-боже господи, тук има всякакви извратени и луди момиченца...![]()
SY
ами чесно да ви кажа отварянето е повече на психическа уснова ..поне аз мисля така ... а краставицата или там каквото е няма да ви направи по оверени и опитни ... ! преди да направите нещо мислете за да не съжалявате после ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
По-добре не се отваряй с предмет,защото от 1-я път винаги остават спомени и е по-добре да са хубави![]()
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
омфг..![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Продължавам да си задавам въпроса... тук дали случайно няма и модератори или администратори...?
SY
Някои хора не са добре...да се отворят с нещо друго....Господиии...ако си само за това вече да не си девствена има к**вари за тая работа.
По-добре да те отвори момче,което си знае работата,отколкото ти да се отвориш с някакав предмет
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
nai lesno ko pita6 men stava s beizbolna bohalka
Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне
С нос, прахусмокачка, пергел, ядрена глава, М16(оптиката е много важна), Тирбушон, спрей против хлебарки, кочан изсушена царевица, пръчка увита в шкурка, с микрофон, с цигара, с 747, с топка за боулинг...
Жените са нещо с което можеш да си експеремнтираш 5 години - всичко поемат. Дай воля на въображението си
ИМЕННО...хаххХАХХАХХАхаХАх АХАХАхХАХАХАПървоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне
i kvo kat se otvori6? ve4e nqma da si devstvena li? gluposti, dokato ne go napravi6 si si devstvena, spomena 6te e super gaden i sled vreme 6te sajelqva6, a i 6te te boli mnogo pove4e ako se otvori6 sami4ka s predmet otkolkoto ako te otvori mom4e, fani si nekoi i mu pusni ili prati pic
Имам странното усещане че говориш от личен опит....Първоначално написано от hforce
Не мисля така.Първоначално написано от hforce
Има една песен, там са всичките неща с които момиче мое са отвори...
"Ласмаги джасмаги дискотеки маратони шоколади марципани биберони макарони..." Нещо от сорта
(Ей някой ако я има тая песен да ми пусне ено ЛС)