.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: kajete mi

Hybrid View

Guest

kajete mi

kakvi na4ini ima da se otvori6 osven s k*r i vibrator

Голям фен
    ъъъ .. с всичку което ти флезнеее

Guest
    naprimer

Фен
    Град
    Смолян
    За една позната чух че се е "отворила" с краставица... въпрос на вкус...

нещо не те кефят момчетата или?

Голям фен
    Големият ти пръст на левия крак ..

Guest
    ne 4e ne me kefat ama ako me otvori mom4e me e strax ne6to da ne se obarka s kakvo drygo moje

Фен
    Град
    Смолян
    В какъв смисъл "нещо да се обърка"?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ne 4e ne me kefat ama ako me otvori mom4e me e strax ne6to da ne se obarka s kakvo drygo moje
    Още никой не се е объркал .. мм як спомен ще е да се отпушиш с някакав предмет .. след време ще го разказваш децата си примерно .. шматка ......................

Не прави глупости,предметите не са за да се врат тук таме имаме мъже за тази работа.Явно си по притеснителна щом нещеш момче да те отвори ама все пак така си е редно!!!!!!!
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Град
    na nai_qkoto mqsto...
    imam vuzmojnost da se otvori6 su6to taka i s tampon ako e po-golqm no nedei da go pravi6 za6toto spomena ot purviq put e ne6to koeto nikoga ne moje da se povtori
    Ako nqkoga nameri6 4ovek,koito s par4e led da napi6e vurxy slunceto "Obi4am te" zna4i si nameril 4ovek,koito te obi4a pove4e ot men

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    STR8 ... The Masculine STATE
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

...

О-боже господи, тук има всякакви извратени и луди момиченца...
    SY

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами чесно да ви кажа отварянето е повече на психическа уснова ..поне аз мисля така ... а краставицата или там каквото е няма да ви направи по оверени и опитни ... ! преди да направите нещо мислете за да не съжалявате после ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Фен
    Град
    В мечтите ти :)
    По-добре не се отваряй с предмет,защото от 1-я път винаги остават спомени и е по-добре да са хубави
    Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!

Супер фен
    омфг..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

...

Продължавам да си задавам въпроса... тук дали случайно няма и модератори или администратори...?
    SY

Мега фен Аватара на koalka
    Някои хора не са добре...да се отворят с нещо друго....Господиии...ако си само за това вече да не си девствена има к**вари за тая работа.

По-добре да те отвори момче,което си знае работата,отколкото ти да се отвориш с някакав предмет
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

nai lesno ko pita6 men stava s beizbolna bohalka
    Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне

Guest
    С нос, прахусмокачка, пергел, ядрена глава, М16(оптиката е много важна), Тирбушон, спрей против хлебарки, кочан изсушена царевица, пръчка увита в шкурка, с микрофон, с цигара, с 747, с топка за боулинг...
    Жените са нещо с което можеш да си експеремнтираш 5 години - всичко поемат. Дай воля на въображението си

Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    С нос, прахусмокачка, пергел, ядрена глава, М16(оптиката е много важна), Тирбушон, спрей против хлебарки, кочан изсушена царевица, пръчка увита в шкурка, с микрофон, с цигара, с 747, с топка за боулинг...
    Жените са нещо с което можеш да си експеремнтираш 5 години - всичко поемат. Дай воля на въображението си
    ИМЕННО...хаххХАХХАХХАхаХАх АХАХАхХАХАХА
    Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне

i kvo kat se otvori6? ve4e nqma da si devstvena li? gluposti, dokato ne go napravi6 si si devstvena, spomena 6te e super gaden i sled vreme 6te sajelqva6, a i 6te te boli mnogo pove4e ako se otvori6 sami4ka s predmet otkolkoto ako te otvori mom4e, fani si nekoi i mu pusni ili prati pic

Guest
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    i kvo kat se otvori6? ve4e nqma da si devstvena li? gluposti, dokato ne go napravi6 si si devstvena, spomena 6te e super gaden i sled vreme 6te sajelqva6, a i 6te te boli mnogo pove4e ako se otvori6 sami4ka s predmet otkolkoto ako te otvori mom4e, fani si nekoi i mu pusni ili prati pic

Имам странното усещане че говориш от личен опит....

mi ne no taka sum 4uval

Guest
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    mi ne no taka sum 4uval
    Не мисля така.

Има една песен, там са всичките неща с които момиче мое са отвори...
    "Ласмаги джасмаги дискотеки маратони шоколади марципани биберони макарони..." Нещо от сорта

(Ей някой ако я има тая песен да ми пусне ено ЛС)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си