.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...

Кажете си мнението...

Има хора, на които "уж" за нищо не им пука. Какво значи това? Според мен това е една обвивка, чрез която много хора се опитват да се предпазят от нараняване. Или това са хора, които вече са си патили я от любовен проблем, я от друго и не биха искали това да се повтаря.
    Кажете защо според вас те се държат така? Има ли някакви други причини?
    П.С. Сорка ако има такава тема или не й е мястото тук.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Мега фен Аватара на koalka
    Ами ще се опитам да отговоря на въпроса ти доколкото мога.Ами значи то естествено може да има различни причини хората да се държат така.Това може да е евин вид обвивка,под която някои хора просто се крият,но може,както ти каза и наистина да е така.За други причини,което ти избори аз не се сещам.Ако човек е наранен от даден човек и вече не вярва в любовта започва да нему пука за момичетата,а търси само неангажиращи връзки с тях.А някои хора просто се правят,че за нищо не им пука,но не е така.

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .

Re: Кажете си мнението...

Цитирай Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
    Има хора, на които "уж" за нищо не им пука. Какво значи това? Според мен това е една обвивка, чрез която много хора се опитват да се предпазят от нараняване. Или това са хора, които вече са си патили я от любовен проблем, я от друго и не биха искали това да се повтаря.
    Кажете защо според вас те се държат така? Има ли някакви други причини?
    П.С. Сорка ако има такава тема или не й е мястото тук.
    pri4inite mogat da badat mnogo . Spored men trqbva vs da se darjat taka i da ne si trovqt jivota s gluposti . Nikoi ne iska razo4arovaniqta mu da se povtarqt tva e normalno........
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Супер фен Аватара на maybelline
    Това за "обвивката" е вярно.Такива хора се опитват да убедят другите,че нямат никакви проблеми и ако имат,ги прикриват,за да са винаги "перфектни".Точно те имат сериозен проблем и се нуждаят от по-голямапомощ,отколкото хората,които открито заявяват проблемите си.

Ne sum saglasen na mene za ni6to ne mi puka imam samo 1 maluk kompleks i tva e! Prosto sum nepokist! DEBIL ako iskate
    Дъ бест аватар от галерията

po princip i az pravq taka za da ne razberat horata 4e sam naranena
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами ще се опитам да отговоря на въпроса ти доколкото мога.Ами значи то естествено може да има различни причини хората да се държат така.Това може да е евин вид обвивка,под която някои хора просто се крият,но може,както ти каза и наистина да е така.За други причини,което ти избори аз не се сещам.Ако човек е наранен от даден човек и вече не вярва в любовта започва да нему пука за момичетата,а търси само неангажиращи връзки с тях.А някои хора просто се правят,че за нищо не им пука,но не е така.
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Фен
    Град
    BlackWorld
    Понеже koalka винаги казва товам което мисля, за да не я повтарям ще допълня само следното:
    Имам един приятел, който е наранявал и наранява. Ходи с момичета най-много за 4 месеца и край. Явно избива комплекси и казва, че не му пука за нищо, как искал да умре и бла бла
    Когато ме покани на среща и му отказах(не съм надувка, нямах време) му беше гадно. Има и други случаи, когато съм го ядосвала или му е ставало нещо като промяна в настроението. Това не е непукизъм. Това е позьорщина.
    Друг вариант е да искаш временно да избягаш, да не те занимават другите с "глупости" и т.н. Тогава може да кажеш, че не ти пука, като извинение за отношението ти към всичко.
    Може да е временно, но постоянно е абсурдно. KoRn, на когото преди малко му отговорих на темата(явно има проблем и му пука) също не е непукист.
    Остава само да имам грешни разбирания за думата. Спорете, ваше право е, но аз така смятам
    The EmpEroR is dead.
    Even though and nothing learned with strength I burn... ILR

Повече от фен
    Az sum takuv 4ovek,....no ne kazvat ot kakvo stanah takava ima si pri4ini i to golemi,no tozi mi harakter ne mi pre4i a mi pomaga,no ne me i pravi bez4uvstvena ili bezinteresna!!!!!!

Фен
    Град
    България
    Има много причини за това.По принцип , някои хора НАРОЧНО се онвиват в пашкул , за да се защитят, а не само за това.Може и да е резултат от нещо , което им се е случило.Но може и така повече да им харесва.Да не искат да показват своята истинска суъщност , за да ен показват , колко са слаби или просто за да не разберат другите , какви са в действителност.Има много и различни причини.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    CoNcEnTrAtE !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си