.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: priqtelq mi...

Hybrid View

priqtelq mi...

Shte se pobyrkam i vi molq za syvet, zashtoto nqmam nikakva predstava kakvo da pravq!
    Situaciqta e slednata.. Skarah se s priqtelq si. Za pryv pyt ot godina i polovina, otkakto sme zaedno. Povodyt beshe, che sym otishla na diskoteka s priqteli i ne sym ostanala s nego. Vecherta otidoh u tqh da se vidim, obache zaspah, zashtoto bqh mnogo umorena. Posle moite priqteli mi zvynnaha da izlezem (beshe kym 12h..) i az izlqzoh s tqh, zashtoto zaradi nego vinagi gi otcepvam. I za pyrvi pyt reshih da prenebregna nego za edna vecher, a ne tqh! Reshih vyprosnata vecher da sym s tqh, no toi skapa cqloto mi nastroenie s nqkakvi sms-i, ot koito nai-vajnoto beshe, che iskal da sym samo negova, da ne izlizam s priqtelite si dokato toi e tuk (pribira se vseki petyk, zashtoto e student v sf). Ne iska da me deli s nikoi i t.n. T. e. mi ogranichava svoodata i navliza v lichnoto mi prostranstvo, koeto si e samo moe! Dosega na vseki kupon, sybirane ili diskoteka sym si trygvala pyrva i sym gi zarqzvala zaradi nego i edin pyt reshih da e razlichno i sega mai ne si govorim...ebasi mujete, chestno! Opitah se da govorq s nego..nqmashe smisyl - otgovoryt mu beshe "ne mi se govori za tova". E, kakvo, po dqvolite da napravq!?! Sega mi e super gadno, zashtoto iskam da sym s nego i go obicham, no ne izdyrjam taka..

Dano ste razbrali neshto ot tova, koeto napisah, zashtoto sym bqsna i veroqtno e adski obyrkano..

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Ще му мине и щти звънне
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Е чакай малко-имате само 2-3 дни през които можете да сте заедно,а ти го зарязваш заради приятелите си?Та нали си с тях през цялата седмица?!Помисли на него как му е-идва си за да е с теб,а ти излизаш и го оставяш сам.Не мисля,че той е виновен за нещо.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

hahah. Mnogo hitro sarabi! Ide mi da padna ot smqh! Moje bi vse pak mi se nalaga da hodq na uchilishte..moje bi priqtelite mi sa ot dr u-shte i sa druga smqna.. mnogo mi e interesno kak da otida na diskoteka po sredata na sedmicata kato na dr den trqbva v 7 i 30 da sym v daskalo i otdelno imam da ucha po 78658716457 neshta.
    Sigurno shte kajete "Vyrvete zaedno po kuponi i diskoteki"..emi ne..nqma kak da stane, zashtoto moeto momchence veche gi e "izjivqlo" tezi godini..emi pyk da se zatvorq v manastir ebasi i samo toi da ima pravo da me vijda?!?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Имам сходен проблем с твоя-аз ходя на лекции до късно вечерта,приятелките ми са сутрин,а гаджето ми е на работа,а и учи за изпити.В резултат на цялата тази дандания се налага да виждам приятелките си най-много 1 път седмично,а гаджето 2-3.Ама какво да се прави? Научих се да лавирам между тях и мисля,че го правя доста добре.Просто в началота на седмицата си правя график(мислено де,за да не обидя никого)и действам по него.Гадничко е знам,приятелят ми не обича дискотките,а не ман пъпът ми е хвърлен там,но се съобразявам.А и можеш да отидеш на дискотека 2 пъти месечно през делничните дни-какво толкова-ще си поспиш следобед или на другия ден ще легнеш по-рано.Човек стига да има желания прави и невъзможното.Явно ти нямаш желание.А да и още нещо-ако приятелите ти са истиниски те ще те разберат.Чудно ми е,че ходите толкова време и до сега не си намерила начин да поделяш времето си между тях.Човек трябва да се научи да лавира!!!!!

Фен
    Град
    У Нас!
    Цитирай Първоначално написано от Cuddly
    hahah. Mnogo hitro sarabi! Ide mi da padna ot smqh! Moje bi vse pak mi se nalaga da hodq na uchilishte..moje bi priqtelite mi sa ot dr u-shte i sa druga smqna.. mnogo mi e interesno kak da otida na diskoteka po sredata na sedmicata kato na dr den trqbva v 7 i 30 da sym v daskalo i otdelno imam da ucha po 78658716457 neshta.
    Sigurno shte kajete "Vyrvete zaedno po kuponi i diskoteki"..emi ne..nqma kak da stane, zashtoto moeto momchence veche gi e "izjivqlo" tezi godini..emi pyk da se zatvorq v manastir ebasi i samo toi da ima pravo da me vijda?!?
    Глупачка!Ми не помисли ли в такъв случай просто да избереш дали искаш да видиш него или скъпоценните си приятели,пък и щом си идва заради теб,отделяй му нужното внимание,бъди постоянно с него и не вярвай на хорските приказки,че приятелите са вечни,а любовта НЕ,няма такова нещо,ако си попаднала на правилния човек ще се убедиш сама!

Мега фен Аватара на iiirish
    не е никак приятно когато трябва да избираш, но смятам, че тук ще ти се наложи. ти държиш на приятелите си по един начин, а на него по друг. но това си го знаеш и разбираш единствено ти и едва ли те или той биха те разбрали. ситуацията ми е доста позната, но аз просто съчетавам двете неща. не знам какво трудно намираш в това. дори и да сте на дискотека винаги можете вие двамата да си идете по-рано някой път за да останете на саме. и защо казваш, че приятеля ти е "изжевял" вече тези години?! да не е на 30 случайно моят приятел е на 24, но винаги идва с мен по дискотеки, събирания и т.н. без да ми прави проблеми. мога да ти кажа само, че това зависи единствено от човека, а не от годините му

Страхотен форум..вместо да дадете съвет ме наричате глупачка. Еми, не съм глупачка, повярвай ми. Колкото до това, че си е "изживял" тези години..той така ми каза (скоро ще навърши 20г.). Няма как да го убедя да дойде с мен. Аз съм на 17...ако не се забавлявам сега, кога? Когато започна да уча или да работя, или да дундуркам бебета. Помислете..
    Пък и аз не искам да изпадам в крайности...искам (както вече е споменато ..) да поддържам някакъв баланс, защото човек не може без любим до себе си, но и без приятели също..
    Толкова компромиси съм направила заради него, толкова се промених, а ме наричаш глупачка, защото съм искала да изляза веднъж с приятелите си, които не съм виждала от седмици. Как може да си толкова ограничен? Хората трябва да бъдат широкоскроени и да не казат веднага това, което им хрумне.. Нужно е да се вложи малко мисъл...

priqtelq ti revnuva nai-dobre mu kaji 4e iska6 i da si s nego i s fr taka 4e izlizai i spriqtelite i s nego po edno i sa6to vreme~!

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Щом твърдиш, че си толкова широко скроена, защo не се поставиш на негово място и не погледнеш нещата през неговото мислене. Той се връща, за да е с теб липсваш му и иска да те вижда възможно най много. Не твърдя, че имаш вина, твърдя, че трябва да се поставиш на негово място и да го разбереш.

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Разбирам, че ти е станало гадно, но помисли какво му е било на него...въпреки че той не може да обсеби целия ти живот.
    Най-добре си разпредели времето така, че да излизаш и с него и с приятели.Напр някоя вечер пре седмицата се събирате да се видите, не е казано да стоите до мн късно, а събота и неделя да излезеш на кафе с тях следобяд, или все пак да повлечеш гаджето си с теб на дискотека-сигурно щу му е забавно, щом ще сте двамата

Мега фен Аватара на koalka
    Ами виж,гадно се е получило,но не се отчайвай.Гадничко е подтъпил,ти не си го пренебрегнала,просто си решила да излезеш веднъж с тях.Не му е станало приятно,но все пак трябва да говориш с него и да му обясниш ситуацията и да му кажеш,че и ти имаш нужда да излизаш с приятели и ти никога не би го спряла,ако и ска той да излиза.Това прсто не е честно.Но например аз пък да кажем също съм имала възможност да излизам само с приятелки,но просто не искам,защото честно казано бих предпочела да изляза с приятеля си.А има и компромисен вариант:защо не взимаш и приятеля си,като искаш да се видиш с приятели?Те предполагам няма да имат нищо против(ако са ти истниски приятели ще го приемат).И на теб ще ти е добре,а и на него.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Е чакай малко-имате само 2-3 дни през които можете да сте заедно,а ти го зарязваш заради приятелите си?Та нали си с тях през цялата седмица?!Помисли на него как му е-идва си за да е с теб,а ти излизаш и го оставяш сам.Не мисля,че той е виновен за нещо.
    Абсолютно вярно

Благодаря на тези, които ме разбраха. На другите да кажа само, че не го пренебрегвам. За година и половина, откакто сме заедно се случва за първи път. Пък и той стои тук 4 дена, а не 2. Затова моля, не давайте некомпетенти мнения, колкото да се изкажете, защото само се излагате.

Pr0sTak
    Guest
    Благодаря на тези, които ме разбраха. На другите да кажа само, че не го пренебрегвам. За година и половина, откакто сме заедно се случва за първи път. Пък и той стои тук 4 дена, а не 2. Затова моля, не давайте некомпетенти мнения, колкото да се изкажете, защото само се излагате.
    ти обаче ни каза тука някви глупости после опрекваш хората като ти кажат какво мислят според това какво си им казала.А после ти решаваш да добавиш още неща за да се измъкниш от критиките който ти правят. Да беше написала по дълга тема че да ти влезем у положението не 2 реда и после да добавяш важни работи който е трябвало да ги пишеш у темата

И според не си постъпила правелно отиваш у тях заспиваш и по някой време ставаш и си набиваш шута щото приятелки релиши да те извикат а тои идва за 3-4 дена и ти решаваш да му отнемеш 1 ден вместо да си със него.Как тей реши точно когато той е при тебе да ходиш на дискотека и както казаха по горе ако искаш ще намериш време кога да отидеш на дискотека ако трябва и понеделник да е.
    Вие момичетата редовно ни пренебрегвате заради приятелките си !!

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi*

Мн ясно...
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    mi skasai te kvo reve6 samo kato si iska6 svobodata si q vzemei ma da znae6 4e ne moje i du6ata v raq i 5 lv v djob4eto
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Цитирай Първоначално написано от Pr0sTak
    ти обаче ни каза тука някви глупости после опрекваш хората като ти кажат какво мислят според това какво си им казала.А после ти решаваш да добавиш още неща за да се измъкниш от критиките който ти правят. Да беше написала по дълга тема че да ти влезем у положението не 2 реда и после да добавяш важни работи който е трябвало да ги пишеш у темата

И според не си постъпила правелно отиваш у тях заспиваш и по някой време ставаш и си набиваш шута щото приятелки релиши да те извикат а тои идва за 3-4 дена и ти решаваш да му отнемеш 1 ден вместо да си със него.Как тей реши точно когато той е при тебе да ходиш на дискотека и както казаха по горе ако искаш ще намериш време кога да отидеш на дискотека ако трябва и понеделник да е.
    Вие момичетата редовно ни пренебрегвате заради приятелките си !!
    Евала =D>

според мене момчето си е право в случая да ти се сърди ама не е прав в едно отношение че не му се ходи по дискотеки, дееба наще ходат по дискотеки и то без мене та приятелят ти няма да ходи, от каде на каде

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Е за дискотеките не го приемам мн залюпен ще дойде то там ако не ходим къде ? Поне да го беше грабнала със тебе не да го заебаваш там над ученето му.. или да следи ХХЛ )
    Най ми е кеф кат отида и се напия като свиня и да не помня как съм се лигавил със хората

Та авторката чакаме отговори от тебе

Повече от фен
    ...

еми трябва да ти кажа,че неможе без приятели,така,че си направи сама извода...
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Наистина глупава работа-винаги,ама винаги можеш да измислиш нещо стига да искаш-работата е там,че приятелят ти явно те иска за себе си.Била си при него-после си излязла с приятели-какво толкова.И двамата в случая не сте прави и по-добре седнете и си поговорете,а не да питаш нас,хора които не познаваш.Човек трябва да се научи да има приятели и когато има връзка и да има връзка без да пренебрегва приятелите си.Знам,че е трудно,но не е невъзможно.Пак повтарям-стига да имаш желание.И да ти кажа ако аз съм в подобна ситуация как ще постъпя-не съм ходила на дискотека повече от 7 месеца,защото приятелят ми не обича,а лятото в града няма отворени,за да отида с приятели.Както и да е ако ми се отдаде възможност да спя с приятеля си-говоря чисто хипотетично или да изляза на дискотека,което не съм правила доста отдавна-бих предпочела първото и моите приятели ще ме разберат,защото са истински приятели.Имало е периоди,в които не съм ги виждала със седмици,но те не се сърдят,защото знаят,че аз съм щастлива с гаджето си.Все пак в приятелството това е най-важното.Като цяло-ти не знаеш какво искаш и не обичаш достатъчно приятеля си,а и приятелите ти не са истински.Абе ти си решаваш!!!!

Guest
    ами да ти кажа и аз имам с какво да те укоря в смисъл то излиза така ти си заспала обаче имаш сили да отидеш на дискотека с приятелите си според мен тва го е ядосало иначе смятам,че просто гтрябва да говориш с него и да му обясниш че искаш да се виждаш с приятелите си и ако иска да не го оставяш вчр да идва с теб дано се оправите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си