.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: podaryk???

Голям фен

podaryk???

zdraveite, iskam da vi popitam. utre s gadjeto mi pravim edna godina(mnogo sym 6tastliva mejdu drugoto). no imam edin problem - ne znam kakvo da mu podarq. vie kakvo bihte podarili za pyrvata vi godishnina

Супер фен Аватара на maybelline
    Някой голям плюшен мечок

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Някой голям плюшен мечок
    za mom4e ?!...
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Повече от фен
    Nikakvi bokluci,ne6to originalno...prou4i kakvi sa mu interesite.Naprimer ako e uvle4en po fitnesa ne mu podarqvai parfium ili ne6to takova ,a az naprimer na moq biv6 priqtel mu bqh podarila,poru4ah go de grunkulka s metalna 6tanga..nekvi takiva gluposti.

Guest
    Nikakvi bokluci,ne6to originalno...prou4i kakvi sa mu interesite.Naprimer ako e uvle4en po fitnesa ne mu podarqvai parfium ili ne6to takova ,a az naprimer na moq biv6 priqtel mu bqh podarila,poru4ah go de grunkulka s metalna 6tanga..nekvi takiva gluposti.
    Доста интересно предложение ... ами ако например има интереси към компютруте каквито имам аз ??? какво да му подари ... ключодържател с формата на правец ??? не мисля ... ако питаш мен ... не се впрягай толкова за подарък ... лично според мен това да е нещо голямо нещо скъпо няма смисъл ... 1. не знаеш дали утре ще е с теб 2. ако те обича какво то и да му подариш все ще му хареса ... понеже е от теб ... а иначе да ве питам за момиче кой би бил най-подходящия подарък за същия повод ???

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Доста интересно предложение ... ами ако например има интереси към компютруте каквито имам аз ??? какво да му подари ... ключодържател с формата на правец ??? не мисля ... ако питаш мен ... не се впрягай толкова за подарък ... лично според мен това да е нещо голямо нещо скъпо няма смисъл ... 1. не знаеш дали утре ще е с теб 2. ако те обича какво то и да му подариш все ще му хареса ... понеже е от теб ... а иначе да ве питам за момиче кой би бил най-подходящия подарък за същия повод ???

мн мн вярно
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си