.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Фен
    Град
    сф

Moderated by W.I.M.: Той пак ме потърси, иска втори опит ?

zdraveite imam edno vapros4e,ako moje da mi help....emi zna4i predi godina i polovina dve bqh tragnala s edno mom4e [nemojehme 1 bez drug mn se obi4ahme],hodehme 2 mesec,no zapo4nahme mn das se karame i se razdelihme...az ne bqh mnogo ZA no se primirih...predi okolo 2-3 sedmici otnovo me potarsi i poiska otnovo da opita s men....kaza mi 4e mu lipsvam i 4e ne e poglednal dr sled mene....kakto znaete starata liubov rajda ne hva6ta i az vse o6te imam 4uvstva i my obarnah vnimanie ...iskam da vi pitam spored vas vazmojno li e da e iskren i kfo da pravq ?????ms predvaritelno...

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§

Мега фен Аватара на iiirish
    нищо не ти пречи да опиташ отново, особено щом още имаш чувства към него. а дори и да те лъже това ще го разбереш още в самото начало и ще имаш възможност да се откажеш навреме. рискувай

Мега фен Аватара на koalka
    А защо сте се разделили?Това има значение в случая.Ами какво да ти кажа...само той си знае дали е искрен...ама явно момчето има чувства.То при някои хора важи правилото,че когато загубят нещо,тогава разбират,че им липсва и не могат без него.Говори с него и се изяснете.

vnimavai da ne te narani otnovo,ina4e savetut mi e da opita6
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Супер фен Аватара на maybelline
    Много е вероятно да е искрен.И ако сега тръгнете има голяма вероятност връзката ви да е по-дълга от първата.Точно така стана при мен,макар че причината за раздялата беше малко по-различна.

badi s neo ako go obi4a6
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Във всяка връзка си има такива моменти в които се карате тва е нещо нормално (поне така знам) Ако питаш мен - дай му втори шанс
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Фен
    Град
    сф
    ms parvo za otgovorite vi...emi zna4i neznam kakva be6e pri4ita da skasame...a i kato se vidqhme dnes toi ni6ty ne kaza...mislq da opitam samo4e se kolebaq za6toto nz kfo imam kum negy...ba6 liubov ne e...ms pak...

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Не бързай да възстановиш връзката си с него. По добре излизайте известно време без да се обвързвате, за да видиш как ще се чувстваш, когато си с него а и за да можеш да прецениш неговото отношение към теб и това до колко ще е сериозен сега.

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Повече от фен
    ми според мен има такава,вероятност да е изсрен,но ти трябва да си прецениш ако пак тръгнете и после те зареже,как ще се почутваш>?
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    НЯКОИ хора заслужават втори шанс , дори и трети .
    но ДРУГИ - не . Ти най-добре познаваш въпросното момче и сама ще прецениш към коя група спада той . И си задай въпроса ти какво изпитваш към него , не той какво изпитва към тебе .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    ппххаххахахахаха
    "много се обичахме...", "не можехме един без друг...", "бяхме заедно 2 месеца..."
    Иначе му дай шанс.

spored men e iskren 4oveka, malko veroqtno mi se vijda da mu e stanalo sku4no i za tva da ti go e kazal, ako i ti ima6 nqkvi 4ustva kum nego mu dai 6ans

Цитирай Първоначално написано от niGGa
    ппххаххахахахаха
    "много се обичахме...", "не можехме един без друг...", "бяхме заедно 2 месеца..."
    Иначе му дай шанс.
    i az tva zabelqzah, a i to ve4e stana moderno seka dvoika da se obi4at mnogo i da ne mogat edin bez drug i da hodat 1 sedmica, moda, kvo da pravi6

Za opitite sled razdqla imam edin otgovor,koqto dostovernost dori e izpitana v li4niq mi opit
    Edno vuje skusa li se i da go zavur6e6 pak,to ne e su6toto i e mnogo po-nestabilno.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    мн ясно, че е възможно
    опитай, пък каквото стане.. успех
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си