- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- приятелката ми иска два пениса
до като правихме секс, тя каза "мило, искам още един пенис в себе си" не знам какво да направя следващия път ако поиска отново? някакви идеи?
basi mastiata
Купи един вибратор бе!Като не й стиха твоя,да се радва на пластмасата!
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
ееее това не може да е истина,ти сериозно ли говориш,ако е така викни приятел на помощ
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
Според мен го е казала,защото и е било много приятно.Защо не питаш нея какво е имала в предвид?
Ами или и купи вибратор, или с някой твой приятел или неин си направете тройка.
SY
Купи и вибратор!
Любовта е като вятъра - неможеш да я видиш,но можеш да я усетиш
Вибратор или не това си е пенис а тя иска пенис ! Между другото да си призная това ми е странно. Но сигурно е така,защото приятелката ми се задоволява само с моя![]()
е те там са силикони, не знам си к'во не знам си щоПървоначално написано от Sarabi*
Иска, ама няма да получи![]()
Знам какво е имала в предвид ся ще ти го изтълкувамПървоначално написано от генадий
Искала е да каже че иска да има и още един пишок ама само за себе си- тоест иска да има пишка. Кажи и да отиде да се прегледа
елеее човек тфа си е чиста гавра ако мойта ми кажи така веднага шута в гъза и да я няма...колкото и да си я обичкам не бих и простил
Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне
ихааа приятелката ти е извратена ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Първоначално написано от генадий
![]()
![]()
![]()
ebasi maytapa
![]()
![]()
![]()
![]()
i az taka mislqПървоначално написано от koalka
Ti i kajiПървоначално написано от генадий
"Az iskam o6te 2 cici! " se666 li se ?![]()
А случайно да се усещаш кво правиш с тоя ОГРОМЕН аватар???Първоначално написано от L0rDa
![]()
Дееба и малоумните деца :![]()
![]()
![]()
![]()
TAQ QVNO E NIMFOMANKA!
басиииииииииииииии тоя разебава цялата страница с тоя аватар маина !! а мен са ми изтрили подписа ... мамка му
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Купуваш вибратор и готово
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
[quote="Анонимко"]А случайно да се усещаш кво правиш с тоя ОГРОМЕН аватар???Първоначално написано от L0rDa
![]()
NE KVO ?![]()
Абе луди ли сте бе? Не и секвай сексуалните фантазии на момичето! Искала още една пишка - чудесно! Набутай и го в гъза, да пробва само с втората пишка, пък после кажи ще добавим и първата.
Огънят е добър слуга и лош господар.