- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя...
имам въпрос значи харесвам си едно момче много и мисля че и тои ме харесва ама тои е много срамежлив Как да го накарам да ми каже кои си харесва наистина ама без като го разкаже на приятелите си те да се смеят и да ме обиждат Как да постъпя Кажете и не се смеите
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
ами нали казваш,че харесва теб,не мога да разбера за какво да го караш да ти казва след като ти знаеш.Пък и защо реши,че ще каже на приятелите си?
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
Ами според мен трябва да поговориш открито с него,без да се срамуваш.Първо го помоли разговора да си остане между вас,сле което му признай чувствата си и после го питай за неговите.Ако след разговора ви приятелите му знаят,не си струва момчето.
Ами според мен трябва да поговориш открито с него,без да се срамуваш.Първо го помоли разговора да си остане между вас,сле което му признай чувствата си и после го питай за неговите.Ако след разговора ви приятелите му знаят,не си струва момчето.
говори с него. Ако е свястно момче ще си остане между вас. Ако и той те харесва - какво по- хубаво от това![]()
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
takiva hora ne se promenqt,ostavat si syhari.