- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Техните я отделиха от мен :(
Poroblema e slednia:Xodia s edno momi4e ot 3 meseca i sam lud po neq vruzkata ni vurve6e idealno no predi 1 sedmica izvednu6 texnite po4naxa da q nakazvat stana nai angajiranata na planetata i niama vreme za men!!!!!!! Popitax q dali ne iska da skusame no tq me napadna i mi kaza "Ti ne me obi4a6 ve4e" a az "Tva sum go 4uval ve4e" i tq se razplaka i si trugna![]()
i ot togava ne sme se vijdali ne si vdiga telefone ne idva na u4ili6te! kak da si q vurna??
![]()
![]()
![]()
![]()
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
Дъ бест аватар от галерията
Незная какви са родителите й,но след разни наказания може да се е почувствала ужасно и да е решила,че единственият човек на когото може да има доверие си ти.А след като сте поспорили(ако съм разбрала правилно) тя е решила,че никой не я обича и това я е съкрушило.Тя очаква от теб да я подкрепиш безусловно.Това че вече не идва на училище е сериозно.Опитай се да я намериш и да я утешиш.Момичето трябва да е доста обезкуражено за да се държи така.И не се засягай много от "промяната" в поведението й.Временна е,а точно сега не е разумно да приемаш лично каквито и да са нападки от нейна страна.Просто бъди до нея.Тя има нужда от теб.
ama problema e 4e tq ne mi razre6ava da buda do neq
![]()
mi parvo razberi dali ne te laje pitai nqkoi va6 ob6t priqtel dali kazva istinata i kato razbere6 6te preceni6 ot tam natatak kak da postapi6![]()
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Първоначално написано от KoRn
еми търси начин да се свържеш с нея де-иди до тях ако трябва извини и се разберете се.Ако тя те обича няма кой да ви раздели
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Spored men se pravi na interesna.
mai 6e se saglasa s trapped
Здравей KoRn
Смятам(в качеството си на момиче) да подкрепя maybelline. Според мен наистина й е кофти, не знае какво да прави и е временно. Като не е видяла подкрепа в теб и й е станало мъчно и отчаяно, затова предполгам се е разплакала. Естествено има много видове момичета, но не виждам смисъл в това да се прави на интересна![]()
Съветът ми е да се опиташ по някакъв начин(ти си я познаваш, ако трябва я изненадай в тях хаха) да говориш с нея. Предложи и подкрепа и ако откаже вече не знам. Ако го мислиш и кажи, че я обичаш и си до нея и ще се радваш да я виждаш, когато има някакво време...а и наказанията едва ли са вечни!
На мен диалога ви ми прозвуча стил:" Ти нямаш време за мен, добре. Искаш да си заета значи. Да те оставя ли да правиш каквото си искаш? Без това ми е все едно"; " Ти не ме обичаш, защото не се опитваш да разбереш и не ти пука"
Аз все пак нищо не разбирам...Прецани си сам. Ако има нещо пиши на лично. Помагам с каквото мога и обичам да го правя.
С теб съм, дано да се справите!
The EmpEroR is dead.
Even though and nothing learned with strength I burn... ILR
E sq i az sum momi4e,bez obidi.Hubavo!I az kato imam mnogo semeini problemi mi stava kofti,no ne se pravq na interesna a tursq uteha v priqtelq si,a moje i da i e do6lo v pove4e,ama si prekarvam kakto i da e dobre s nego,pone ne6to hubavo da se slu4va.
Имаш правото да се притесняваш,наистина това е странно,което става.Търси я,по телефона,питай нейни приятелки защо не е на училище.Ако трябва отиди и до тях.Вие трябва да говорите открито и да я питаш какво са и казали техните.
Да ти кажа ,малко в неподходящ момент си я питал за това дали искате да скъсате.Имала е проблем с техните-била е наказана и не е можела да излиза -и точно в този момент , кога най-сетне те е видял и ти си и поднесъл това!Малко гадничко се е получило , защото може би е щяла да поиска упора то твоя страна, а не е получила това , което е очаквала.Може би сега се чувста наранена , и трябва да мине малко време ,докато се поуспокои.Но може да опиташ пак да се свържеш с нея, дори е наложително.Трябва да и покажеш , че все още я обичаш.Действай-и по-бързичко.
ne razbirate sled kato i mina nakazanieto tq zapo4na da me otbiagva i da se durji tupo i prosto na mene v edin moment mi pisna
mi parvo razberi dali ne te laje pitai nqkoi va6 ob6t priqtel dali kazva istinata i kato razbere6 6te preceni6 ot tam natatak kak da postapi6 Very Happy
miscellaneous_370.gif
AMI KATO TI PISNA TEGLI I EDNA MAINA VE![]()
![]()
![]()
![]()
miscellaneous_370.gif
i az mislq taka,zaduljitelno q nameri i pogovori s neq!Първоначално написано от maybelline
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Ми ти как може така да постъпиш... Тя нищо не е виновна, че и се налага да е отговорна... Даже трябва да се разбваш за т'фа.... Аиде са драсни й едни СМС или маил и й се извини...![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Пич, 6том слуш6ш KORN значи си убав човек!Първоначално написано от KoRn
А тва твое гадже от сека гледна точка се праи на интересна, според мен такаа не ти требва!
Така че моя съвет е да и теглиш една майна и да усили6 не6то на KORN до дупка във вас, докато не и забравиш името (или своето)!![]()
No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.
съгласна съм и аз така мислаПървоначално написано от maybelline
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
ami nz ne mislq 4e ima ne6to koi zn kakvo no prosto si q obidil moje bi s tova koeto si i kazal kogato se e razplakala nz za6to no qvno go e priela mn navutre i i e stanalo gadno![]()
a otdelen e vuprosa 4e moje bi naistina izvednuj e stanala mn angajirana i naistina kolkoto i gadno da zvu4i da nqma vreme za teb
tazi istoriq mi e poznata. edistvenoto,koeto ti ostava da napravi6 e da bude6 turpeliv i da pogovori6 s neq za tova,no bez kraini izkazvaniq! opitai se da q razbere6...![]()
Явно тогава проблема е в нея.Тя те отбягва,а не техните.Чувствата и може да са прекалено слаби и техните като са и казали нещо и тя да се е повлияла от тях.Първоначално написано от KoRn
Пробвай да говориш с нея,ако не стане и ти е писнало-късате официално и това е.
samo kat ti vidq nicka KLOURN i mi staa qsno mnogo e prava mackata neznam kak sa e zabivala s ...... ........ .........
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
neznam dali 6te se 4uvstva6 dobre,ako i tegli6 mainata bez da znae6 vsu6tnost kakvo e stanalo.Vqrno e 4e vseki si ima kofti periodi ama nali zatova ste zaedno,da se podkrepqte v te6ki momenti.