- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ами сега ?
Оралният секс води до рак на сливиците
Научен екип от шведския Кралски институт в Стокхолм твърди в свое проучване, че честото упражняване на орален секс засилва опасността от рак на сливиците.
Изследователите са анализирали връзката между увеличаването на случаите на този вид рак и увеличаването на инфекциите, причинени от вирусите на папиломата при хората (HVP).
Според авторите на изследването фактори, които благоприятстват заразяването с HVP, са промяната на сексуалните навици, честата смяна на половите партньори, ранното начало на половия живот и честото упражняване на орален секс. През последните десетилетия случаите на папилома в района на Стокхолм са се увеличили три пъти.
И кво правим сега?
Вярно,но не винаги !![]()
Е к'во правим...ми имам го в предвид или по-скро нещо ново, но това не ни пречи да си продължаваме в същият дух
мислех че това е някаква шега но сега разбирам наистина че може да се хване рак.почнах да се притеснявам вече.трябва да намаля свирките![]()
Аз пък нямам сливици![]()
браво на тебе ве ся ше моиш да лапаш без задръжки
а ти случайно да ме познаваш. че да казваш на кой лапам и на кой не?Първоначално написано от Анонимко
Като си толкова злобен, изкарай си го на оная работа, поне ще си донесеш малко удоволствие.....
![]()
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
е ? сериозно ли е това ? сега ще се правят ли свирки
а ако са ти изкарали сливиците .... ?
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Сигурно няма проблем да правиш свирки колкото ти е кеф, но без да сменяш партньорите честичко. Според мен от това ще да идва проблема.
\/ \
/ \
/ Приятелката ми няма сливици \
/ \
/ \
/