.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: ами сега ?

Guest

ами сега ?

Оралният секс води до рак на сливиците

Научен екип от шведския Кралски институт в Стокхолм твърди в свое проучване, че честото упражняване на орален секс засилва опасността от рак на сливиците.
    Изследователите са анализирали връзката между увеличаването на случаите на този вид рак и увеличаването на инфекциите, причинени от вирусите на папиломата при хората (HVP).
    Според авторите на изследването фактори, които благоприятстват заразяването с HVP, са промяната на сексуалните навици, честата смяна на половите партньори, ранното начало на половия живот и честото упражняване на орален секс. През последните десетилетия случаите на папилома в района на Стокхолм са се увеличили три пъти.

И кво правим сега?

Вярно,но не винаги !

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Е к'во правим...ми имам го в предвид или по-скро нещо ново, но това не ни пречи да си продължаваме в същият дух

Guest
    мислех че това е някаква шега но сега разбирам наистина че може да се хване рак.почнах да се притеснявам вече.трябва да намаля свирките

Аз пък нямам сливици

Guest
    браво на тебе ве ся ше моиш да лапаш без задръжки

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    браво на тебе ве ся ше моиш да лапаш без задръжки
    а ти случайно да ме познаваш. че да казваш на кой лапам и на кой не? Като си толкова злобен, изкарай си го на оная работа, поне ще си донесеш малко удоволствие.....

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Е к'во правим...ми имам го в предвид или по-скро нещо ново, но това не ни пречи да си продължаваме в същият дух
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Guest
    е ? сериозно ли е това ? сега ще се правят ли свирки

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    а ако са ти изкарали сливиците .... ?

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Сигурно няма проблем да правиш свирки колкото ти е кеф, но без да сменяш партньорите честичко. Според мен от това ще да идва проблема.

Guest
    \/ \/ \/ Приятелката ми няма сливици \/ \/ \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си