- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бившата любов :?
И така,понеже днеска ми е малко философски ден-цял ден си размишлявам за разни неща(колкото и тъпо да звучи) на ум ми дойде една стара случка или по-скоро ситуация.Спомних си за бившата приятелка на гаджето ми.Да се доуточня,не последната преди мен,но определено е било любов за него,за нея не знам.Много ревнувах от нея,въпреки че нямаше вече причина.Може и малко наивно да звучи,но вече определено ме обичаше много,което се усещаше не само по думите му.Но винаги съм си мислела,че въпреки всичко не я е забравил,че въпреки че ме обича безкрайно много,винаги има едно местенце в душата му и за нея.Та така,вече това не ме притеснява или поне се опитвам да се правя че не ме притеснява,избягвам да мисля за това.А и вече е минало и няма шанс за нея.Та темата пуснах не за да се оплаквам, да искам съвет или нещо такова,аз за себе си всико съм си изяснила.Просто искам да ви попитам вас мъчи ли ви или мъчила ли ви е мислълта не просто за бившата,а за бившата ЛЮБОВ?Обяснете кое точно ви притеснява.Вие сте...
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace