- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен съм !!!! Помогнете !!!!
Здравейте !!! Има следния въпрос.... Харесвам едно момиче.... И то ме харесва, не е трърде срамежлово, а мен е страх да не и стане кофти ако и каже, че я харесвам или нещо такова.... Искам да ми кажете как да постъпя в този случай.... Много ми е трудно.... 10х предварително !!!!
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
ами пич като за начало може да я поканиш на кафе или да се видите някъде да си лафите , за да може да свикне с тебе и действаш.
Еми кажи и го на саме не пред цялото даскало или компания там и виж как ще реагира
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Pochni da izlizash s neq prosto kato priqteli.I s techenie na vremeto vsichko shte si doide na mqstoto.Nali znaeshHubavite neshta stavat bavno!
![]()
![]()
Първоначално написано от mercedes_bentz
![]()
Нафалицата, аз излизам с нея.... Тя знае, че я харесвам и аз знам, че тя ме харсва, но не знам как ше реагира...![]()
Последно влюбен ли си или я харесваш?Като за начало си стани приятел с нея,предразположи я към разговор,тя трябва да те опознае.Тогава можеш да поговориш с нея и ако те харесва да станете гаджета.
Ами карай по-полека с нея и не бързай за да не се изплаши. Излизай с нея, накарай я да свикне с теб и давай с малки крачки. Накарай я да се отпусне в твое присъствие и тогава действай.
Ами ако си сигурен в чувствата си й кажи . Смятам, че щом и е приятно с теб и те харесва ще се получиУспех \
/
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
Опассссс.... Мерси много... Ше черпа по една бира, обещавам!!!!![]()
Ne se pritesnqvai da i kajesh,che q haresvash budi siguren,che nqma da i stane nepriqtno ... shtom te haresva,a naprotiv shte se zaradva strashno mnogoshtom e sramejliva q razberi i ne i go kazvai direktno
,namekvai,prati i sms i kogato govorite gledai da ste sami,taka nqma da se pritesnqva mnogo,uspeh i vqrvam,che vsichko shte e nared
![]()
мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..
при положение, че и тя те харесва как може да й стане кофти от факта, че я харесваш![]()
нещо не зацепвам
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.