- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- savet4e pls
Zna4i hodq s edno mom4e ot okolo 3 meseca ve4e.do sega ne sam pravila sex bez prezervativ a toi me naviva da probvame,za6toto bilo po-hubavo i t.n.za tva np az govorih s moqta li4na lekarka i 6te zapo4na nqkvi hap4eta za da nqma problemi .oba4e problema e 4e mislq 4e ima gabi4ki i me e strah da ne gi pipna i az .kajete mi kakvo da napravq .nemoga da mu go kaja v o4ite ili ne6to takova .nz![]()
kaji mu " imam spin i za da ne se zarazi6 6te polzvame prezervativ " ...hahah
prosto ako te haresva ... i mu kaje6 4e ne iska6 i se pritesnqva6 nqma da nastoqwa ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Естествено,че трябва да използвате предпазни средства.Ами как така мислиш,че има гъбички?Питай го в прав текст,защото това е нещо,с което не бива да си правите експерименти.Така че го питай и ако има не правете нищо преди да се излекува.
Ako ne iska6 da mu go kaje6 v o4ite go napravete s prezervativ-ina4e napravo go popitai,drug na4in ne vijdam.Vse pak trqbva predi vsi4ko da misli6 za sebe si i za tvoeto zdrave,za tova badi razumna i re6i kakvo 6te napravi6.
Наистина секса е по-хубав без презерватив,пък и щом си ходила на лекарка и ти е казала за някакви хапче няма проблем!Но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО първо се увери дали има гъбички и ако има трябва да си вземе специални лекарства и като се оправи чак тогава.... недей да експериментираш!
Да бе взимай хапчета. Бе момиче това нали все пак са хормони. За едната глупост се тъпчи с такива глупости. Не го слушай твоя. Може да е по-хубаво, но безопасността преди всичко, а най-безопасния начин си остава презерватива. А и относно болестите, ти си си в правото си да искаш да се пазиш.
за пореден път се уверявам че сте големи филмари тукааз 2 години го правих със едно момие без презерватити и нищо не стана нито зарази нито болести НИЩО ! то си зависи от момчето дали може да се контролира и да не се изпусне там кадето не трябва
ама и да се изпусне има хапчета и др такива
да не казвам че като сме го прайли със презерватив се беше скъсал и аз бях свършил със мисълта че презерватива е здрав но като го видях друго осъзнах и пак нищо не стана![]()
авторката просто трябва да му имаш доверие ама на днешно време можеш ли да имаш на някои доверие ?![]()
ako ti e dostata4no blizak mu kaji da otide na pregled i ako ima gabi4ki da se lekuva-nqma ni6to lo6o v tova
ako ne po-dobre pravete sex s prezarvativ i tova e
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Или го засили 1 седмица на фасижин,или го прати на дофтур.
az mislq che doky e prav,mnogo momcheta imat takiva beli topcheta,no te sas sigurnost ne sa gubichki a za hapchetata si pomisli,mislq che e dosta opasno.Az sam na 20 godini i minaliq mesec za purvi pat vzemah.E trqbva da ti kaja,che imat dosta stranichni efekti i gi sprqh,taka,che hubavo si pomisli![]()
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
Да,ама по-добре странични ефекти,отколкото проблеми с фертилността.
Ще се водите за ръчичка към кабинета на чичо доктор![]()
ne go pravi po dobreПървоначално написано от Анонимко
![]()