.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Проблемче

Проблемче

Здравейте всички!Имам един много труден поне за мен въпрос и той е:харесвам едно момиче от 3-4 месеца но незнам как да и го кажа,тъй като ме е много срам да и покажа чувствта си и дали тя ще ги приеме и т.н. или ще ми се пресмее . И тъй като съм съвсем нов във тази област бих искал съвет плс.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ем кажи и .... търси близост с нея ...и в един удобен момент и кажи ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

lele na kolko si godini? 10-11? lo6o nqma obi4aite se mi pomoli q da doide s teb na same i i go kaji...
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Цитирай Първоначално написано от die_die_my_darling
    lele na kolko si godini? 10-11? lo6o nqma obi4aite se mi pomoli q da doide s teb na same i i go kaji...
    На 14

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от lidekeep
    На 14
    и мен ме беше страх на 14.Еми разговаряи с нея (не директно да я попиташ де)разбери малко повече и вече ако сметнеш че имаш шансове просто и го кажи . Аз така направих и се получи[/b]
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Няма нищо, ама нищо срамно в това да харесваш някой. Ако и го кажеш директно ще и покажеш, че си уверен в себе си. Това, че я харесваш не те прави слаб, а това, че и го казваш те прави силен. а ако ти се присмее е тъпа патка и не е за теб. действай без да те е страх!

Цитирай Първоначално написано от TreeHill
    На 14
    и мен ме беше страх на 14.Еми разговаряи с нея (не директно да я попиташ де)разбери малко повече и вече ако сметнеш че имаш шансове просто и го кажи . Аз така направих и се получи[/b]
    Ami ako razbera 4e nqmam 6ans sas neq ?

Мега фен Аватара на iiirish
    ако останеш със скръстени ръце много ясно, че нищо няма да се получи. рискувай - така поне имаш равни шансове! успех

nai6 li az s1m f i 6ti dam edin s1vet 6toto edin moi fr be6 kat teb a sega...d1jd ot gadjeta s moq pomo6t :P ta....1vo ako ne ste mn blizki napravi SI4KO v1zmojno da se spriqtelite,zapo4nete da izlizate iz grada,da hodite na kino,dai i vreme da te opoznae da te vidi 6to za 4ovek si.S16toto se otnasq i za teb,pravi i komplimenti ot roda:Neska pri4eskata ti e mn hybava i t.n,no ne prekalqvai....
    no ako se pak ste fr....togava 6te e o6te po lesno za teb.Pitai q dali si ima aver,dali haresva nqkoi,obs1jdai s neq temi koito sa intersesni i na dvama vi!I nakraq kogat re6i6 4e si gotov da i priznae6....prosto go NAPRAVI!!!
    tolkoz ot men dano da s1m ti bila polezna....i....YSPEH
    Отиваш си....
    Дори ръка за сбогом ти не ми подаваш!
    Отиваш си....
    Макар да знаеш,че мечетите ми така предаваш!
    Отиваш си....
    Без теб ще страдам в утрешния ден!
    .Отивай си!!
    Върви спокойно,аз няма вече да те спра...

Мега фен Аватара на koalka
    Ако не преодолееш срама си просто няма как да стане!

Цитирай Първоначално написано от DaRk^EviL{F}
    nai6 li az s1m f i 6ti dam edin s1vet 6toto edin moi fr be6 kat teb a sega...d1jd ot gadjeta s moq pomo6t :P ta....1vo ako ne ste mn blizki napravi SI4KO v1zmojno da se spriqtelite,zapo4nete da izlizate iz grada,da hodite na kino,dai i vreme da te opoznae da te vidi 6to za 4ovek si.S16toto se otnasq i za teb,pravi i komplimenti ot roda:Neska pri4eskata ti e mn hybava i t.n,no ne prekalqvai....
    no ako se pak ste fr....togava 6te e o6te po lesno za teb.Pitai q dali si ima aver,dali haresva nqkoi,obs1jdai s neq temi koito sa intersesni i na dvama vi!I nakraq kogat re6i6 4e si gotov da i priznae6....prosto go NAPRAVI!!!
    tolkoz ot men dano da s1m ti bila polezna....i....YSPEH
    Ami az ne moga nito da q vidq nito da q 4yq po cql den razpitvm za neq i nikoi ni6to ne znae vi6dam q max 1 pat vyv sedmicata i to na kasmet i kato q vidq to pylno sas momi4eta posledniqt pyt be6e sas 6 momi4eta E ? Kak da q zagovorq pri nali4ieto na tokoz hora pokrai neq ? kato znaete 4e vsqko mom4e na moqta vyzrast koeto izpitva za parvipyt takiva istinski 4yvsta e ''littel shy'' ?Znam 4e da sym sramejliv e nai gadniqt prolem ama...prosto ne moga

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от TreeHill
    На 14
    Ami ako razbera 4e nqmam 6ans sas neq ?
    ми като разбереш че нямаш,ще се примириш или ще продължиш ти си реши!!!!
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

...

Риск печели, риск губи... който не рискува все едно не живее!
    SY

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си