- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- oral anal?
oralen ili analen o4akvam va6ite otg
lalala
oralen ...![]()
JiVoTyT e SaMo eDiN MiG MeJdu Dve Ve4n0sTi...!!!
Ами аз анален не искам и да опитвама...така че орален.
xmm da nqma6 predvid vaginalen i analen?za6toto oralen i analen sa dosta razli4nikakto i da e..analen ne sum pravila i za sega nqmam golqmo jelanie
a ina4e krem4eto..ti dokolkoto znam ne pravi6 svirki na priqtelq ti?za6to?ne mislish li 4e e malko eogoisti4no?ina4e men moq pr ne me e lizal,no pak izjivqvaneto e straxotno..
moq nevinnost i greh.....
Орален...
Как ще кажеш,че ти харесва повече като не си пробвала анален?![]()
Еми за сега орален., но мисля да пробвам и анален.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
орален 100%
Любовта е като вятъра - неможеш да я видиш,но можеш да я усетиш
Ми за мен СЕКС = ВСИЧКО , особено с човек когото обичаш... ако си имате доверие и обичате да експериметирате.... с 2 Ръце съм за Оралния, а и анален мисля да пробвам скоро![]()
Не е нормално само да се гледа на оралния като задължителна част от секса..като някъкъв преход... той е нещо отделно според мен... отделно удоволствие![]()
da be za6to ne ama trqbva da si po golqma ot 15 16 godini vse pakПървоначално написано от Sensual
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
Първоначално написано от SiLeNc3e
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "