Бих искал да ви попитам на колко годишна възраст момчетата правят секс?В момента съм на 14 и рано ли ми е ?
Еми не че е рано ама защо не поизчакаш още малко ? Какво ти пречи,при положение,че имаш цял живот пред теб и ще си правиш колкото секс искаш.Няма смисъл да избързваш,но все пак това е твое решение..Ако си готов,прави каквото знаеш![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
normalno pove4eto mom4eta po4vat da pravqt sex okolo 16-19 godi6na vuzrast! razbira se ima i izkliu4eniq! ako ti se otdade vuzmojnost deistvai,no ne si go nalagai kato FIX ideq!
black cat or white cat,that is the question!!!
Какво има много теми...ае както и да е. Ще се повтаря то е ясно. Няма определено време. Ти го усещаш. Това си е твоето тяло, а не някое правило (и то не писано).
За мен най-добрата възраст е 16 годишната
Еми ако ме питате дали ми се прави то отговора е ДА! и то много но и ще се опитам да не е моя фикс идея,поне за ся![]()
малка си имаш цял живот да те тапчат после ще ти писне![]()
What about the world today
What about the place that we call home
We’ve never been so many
And we've never been so alone
Mom4e symПървоначално написано от Infernal^Girl
![]()
![]()
мисля,че можеш да поизчакаш още малко
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
Ами според мен ти е рано,но по днешните критерии даже и ти е късно.По-добре не го прави сега,моето мнение е да изчакаш да станеш на 16,но все пак ти си решаваш.
Аз за първи път,когато правих секс бях точно на 14 .Немога да кажа,че съжелявам и наистина НЕ съжелявам,но при мен е по различно,аз го правих с истенската ми любов!Това е момичето което съм обичал най-много винаги и все още обичам след толкова време ,а и мисля че винаги ще я обичам.Но това е друга тема .С това се опитах да обясня ,че през първия секс ти трябва да откриеш напълно истенската любов като мен . Ако не си я открил още ,по-добре не го прави ! Според мен трябва да го правиш само с истенската си любов! Но това си е твое лично решение
![]()
Бууу на 14 мисля, че е раничко, може би защото аз го направих когато бях почти на 16.
Да, много ти е рано, стани поне на 17
SY
и аз мисля така ... за каде бързате всички маина .... !?Първоначално написано от krem4et0
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Секи 4овек си ре6ава сам за себе си.....за някои тази вазраст може и да е рано но ти наи-добре си знаееш кога си подготвен за това
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Човече,сам си решаваш!Трябва да е с момиче,към което наистина изпитваш някакви чувства...14 и според мен е рано,но е важно твоето вътрешно усещане.За мен си е малко...все пак цял живот ще се е**ш,поживей си малко като дете,защото всъщност все още си.Няма да станеш отново на толкова.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Mersi na vsiki koito mi razqsnih vyprosada mai naistina kato vi 4eta postovte mi e rano no neznam nqmam gadge nito kat gledam se o4ertava da imam
no znam vsiko 4e 6te se opravi
nema da sym malkoto typo gazar4e koeto se sramyva da kage edno ''zdrasti'' na momi4etata kat stana na 16 i na gore
mai vsi4ko si idva sas vremeto(e dano
)
На вас да ви каже момче обичам те и сте готови да убиете за него
Ии от това се въсползват именно тези момчета батковците
Манипулират ви както си искат
Мога да направя момиче да се чуства единствена неповторима ии да направи всичко за мен
Но никога не съм се занимавал с момиче по малко от 17
За какво да разбивам и без тва слабата психика на децата щото сте си деца
Ще се намери някой и за теб ще ти свали звездите ще ти расцепи океана на две
Ще му пуснеш той ще си свърши там работата ще те боли и как не той иска да те нае*е човека пука ми дествена ли си или не
Ох кога ли ще сеопрайте не знам
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
Yf omrazna mi nqma da me e*at-ne sym momi4e,mom4e sym nai veroqtno az 6te trqbva da ...Първоначално написано от MrAsNiKa
Се тая
То пак си важи![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
ha ha ha da veПървоначално написано от MrAsNiKa
![]()
За момчетата няма рано или късно. Няма значение с кой и къде. Няма значение на каква възраст е. Важното е да не те наебат в гъза!
Няма определена годишнина.
На мен ми се прави секс, откакто станах четвърти клас.
Но го направих за първи път чак към края на казармата.
Не е нужно да се оправдаваш пред някого или пред себе си.
Това "време ми е" какво ще рече - дайте насам, която и да е, все ще свърши работа? Сексът е преживяване за двама.
Огънят е добър слуга и лош господар.