- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бягането от даскало
Рядко ми се е случвало да бягам от час, особено тая година, то и няма смисъл в това да ти се трупат отсъствия и да се питаш дали няма да те изключат пък в същото време се размотаваш на сам на там
Винаги си казвам, че отново няма да плача.
Повтарям си няма от болка да се влача.
Дори от очите да не потичат сълзи,
ръце протягам за да уловя нечии мечти.
Бягала съм и за цели дни, и за няколко часа. Класната никога не прави проблеми. Извинява отсъствия понякога и без бележки и винаги с фалшиви.Аз миналата година само една истинска медицинска бележка и дадох, но пък я бях поправяла (удължих си боледуването с един ден), а всичките други...
![]()
Иначе тая година (този един месец) още не съм бягала, само от време на време пропусках първи час или последните 1-2 часа, ама то пък не може цял ден в даскало, нали така? :P
аз не бягам от часовете, понеже имаме проблем с класната-не извинява отсъствията дори малко да заподозре, че всичко е фалшиво...а и тази година ако имаш повече от 5 отсъствия ти спират "детските" от социалните(а не бих искала да ми ги спрат, защото като се натрупа по-голма сума в картата ми си тегля парите и си купувам по нещо-до сега телефон и телевизор). Миналата седмица ни писна да седим в скучните часове по английски и с една приятелка вдигнахме дневника и го оставихме в учителската стая и се завряхме в едно кафе-нито дневника нито нас не ни забелязаха![]()
Be yourself no matter what the others say!
Честно казано , аз лично , никога не съм бягала от училище, следователно не ми се е налагало да отсъствам по цял ден.Но в моя клас има такова момиче-то си намира бележки (медицинкси) и съм обедена , че родителите и не знаят , че по цял ден е по кафенета и , чве не е на училище.Госпожата вече , и схвана номерцата , но все оше и приема бележките и не се наложило да звани на родителите и.Но по принцип ситуацията с обаждането и после ти се прибираш и майка ти вече нзае , че не си бил/а на училище е малко конфузна!Но , как да постапиш, не ммога да кажа , не ми се слиучвало.
ако ми се беше случило наште да разберат, че ме е нямало цял ден на даскало, сега нямаше да съм вече сред живите![]()
а що се отнася до класната ми... тя е много точна, извинява ни отсъствията, говорим си с нея на "ти", излизаме на кафе.. ако й дадеш фалшива бележка, дори и да разбере, нищо няма да ти кажеа ако я помолиш, понякога може да спести някоя и друга подробност пред родителите
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
мио да бе случвало ми се е да се чупя за повече от един или два часа...даже за по цяла седмица ама класния не е звънял......само веднъж се случи всъщност миналата година беше зжъннал на майка ама се опраих с нея а дъртия дори не разбра....
бягайте за здраве![]()
oo az ne bqgam ot chasove naprao ne vlizam v daskalo
Абсолютно безполезно ми е да бягам от даскало освен, ако не се чупим целия клас.
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Добре де, ама от къде взимате печатите? Моля ви кажете ми! [-o<Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
фотошоп, фотошоп му се викаПървоначално написано от titin4eto
ти да знаеш аз колко оборот правих от такива дето не знаят как се правят фалшиви бележки ехеййй![]()
да, много пъти съм бягала....и гледам да е когато нямам часове при класната и отивам до личната лекарка за бележка....и всичко е ОК, самоче 1 майка ми искала да говори с госпожата по английскии, а аз не бях на училище и майка ми влиза в часа по АЕ и пита..."ама къде е тя" и целия клас...."ми болна е"....и после се прибирам и викам на майка ми днес ме изпитаха по английски нз си кво...и тя браво, само дето аз ти бях в часа по английски...и тогава много го закъсах....и сега всичко вече обмислям преди да избягам ....![]()
Аха, ясно.... е, предстои да се усъвършенства бизнесаПървоначално написано от assd
![]()
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...