.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Рядко ми се е случвало да бягам от час, особено тая година, то и няма смисъл в това да ти се трупат отсъствия и да се питаш дали няма да те изключат пък в същото време се размотаваш на сам на там

Винаги си казвам, че отново няма да плача.
    Повтарям си няма от болка да се влача.
    Дори от очите да не потичат сълзи,
    ръце протягам за да уловя нечии мечти.

Бягала съм и за цели дни, и за няколко часа. Класната никога не прави проблеми. Извинява отсъствия понякога и без бележки и винаги с фалшиви. Аз миналата година само една истинска медицинска бележка и дадох, но пък я бях поправяла (удължих си боледуването с един ден), а всичките други...
    Иначе тая година (този един месец) още не съм бягала, само от време на време пропусках първи час или последните 1-2 часа, ама то пък не може цял ден в даскало, нали така? :P

Град
    In my world
    аз не бягам от часовете, понеже имаме проблем с класната-не извинява отсъствията дори малко да заподозре, че всичко е фалшиво...а и тази година ако имаш повече от 5 отсъствия ти спират "детските" от социалните(а не бих искала да ми ги спрат, защото като се натрупа по-голма сума в картата ми си тегля парите и си купувам по нещо-до сега телефон и телевизор). Миналата седмица ни писна да седим в скучните часове по английски и с една приятелка вдигнахме дневника и го оставихме в учителската стая и се завряхме в едно кафе-нито дневника нито нас не ни забелязаха
    Be yourself no matter what the others say!

Фен
    Град
    България
    Честно казано , аз лично , никога не съм бягала от училище, следователно не ми се е налагало да отсъствам по цял ден.Но в моя клас има такова момиче-то си намира бележки (медицинкси) и съм обедена , че родителите и не знаят , че по цял ден е по кафенета и , чве не е на училище.Госпожата вече , и схвана номерцата , но все оше и приема бележките и не се наложило да звани на родителите и.Но по принцип ситуацията с обаждането и после ти се прибираш и майка ти вече нзае , че не си бил/а на училище е малко конфузна!Но , как да постапиш, не ммога да кажа , не ми се слиучвало.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ако ми се беше случило наште да разберат, че ме е нямало цял ден на даскало, сега нямаше да съм вече сред живите
    а що се отнася до класната ми... тя е много точна, извинява ни отсъствията, говорим си с нея на "ти", излизаме на кафе.. ако й дадеш фалшива бележка, дори и да разбере, нищо няма да ти каже а ако я помолиш, понякога може да спести някоя и друга подробност пред родителите
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

GANDJA SMOKER
    Guest

...

мио да бе случвало ми се е да се чупя за повече от един или два часа...даже за по цяла седмица ама класния не е звънял......само веднъж се случи всъщност миналата година беше зжъннал на майка ама се опраих с нея а дъртия дори не разбра....

Супер фен
    бягайте за здраве

Голям фен
    Град
    София
    oo az ne bqgam ot chasove naprao ne vlizam v daskalo

Абсолютно безполезно ми е да бягам от даскало освен, ако не се чупим целия клас.
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Фен Аватара на titin4eto
    Град
    В реалността и фантазиите.
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Бягала съм и за цели дни, и за няколко часа. Класната никога не прави проблеми. Извинява отсъствия понякога и без бележки и винаги с фалшиви. Аз миналата година само една истинска медицинска бележка и дадох, но пък я бях поправяла (удължих си боледуването с един ден), а всичките други...
    Добре де, ама от къде взимате печатите? Моля ви кажете ми! [-o<
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е, когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от titin4eto
    фотошоп, фотошоп му се вика
    ти да знаеш аз колко оборот правих от такива дето не знаят как се правят фалшиви бележки ехеййй

Повече от фен
    Sly4valo se e sly4va se i 6te se sly4va

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    да, много пъти съм бягала....и гледам да е когато нямам часове при класната и отивам до личната лекарка за бележка....и всичко е ОК, самоче 1 майка ми искала да говори с госпожата по английскии, а аз не бях на училище и майка ми влиза в часа по АЕ и пита..."ама къде е тя" и целия клас...."ми болна е"....и после се прибирам и викам на майка ми днес ме изпитаха по английски нз си кво...и тя браво, само дето аз ти бях в часа по английски...и тогава много го закъсах....и сега всичко вече обмислям преди да избягам ....

Фен Аватара на titin4eto
    Град
    В реалността и фантазиите.
    Цитирай Първоначално написано от assd
    Цитирай Първоначално написано от titin4eto
    фотошоп, фотошоп му се вика
    ти да знаеш аз колко оборот правих от такива дето не знаят как се правят фалшиви бележки ехеййй
    Аха, ясно.... е, предстои да се усъвършенства бизнеса
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е, когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си