- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Като какви се чувствате?
Жени или момичета? Приема ли се, че едно момиче е жена след като не е девствено или това е неправилно?
Abe sled seska malko po-razlichno priemam dosta neshta, no vypreki che sym na 18, si se chuvstvam dechko
P.S.: Izvinqvam se za latinicata, problem s kompa...
Не мисля,че девствеността определя дали си жена или не...това е по-скоро чувство в душата,чувство,че вече можеш да продължиш сама,че можеш да се оправиш в живота..това,че си отворена-не.Не мисля,че тези 13-14 годишните,които се ебат са жени...по-скоро са смешни.И определено не са жени.Просто са глупави малки момичета,които искат да пораснат.
Аз не се чувствам жена,не защото не съм правила секс,просто защото децата са си деца до определено време,което не е 14-15-16 и т.н.Трябва да се почувстваш жена,да "узрееш" психически.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
ne mislq,4e e svurzano sas seksa a s otgovornostta
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
Това да си жена хич не се определя от това дали си девствена или не.Има много други критерии.Но повечето и се смята,че си жена,като си го напарвила с мъж.Жена означава според мен да поемаш отговорност,да си сериозна и т.н.Аз не се определям като жена,въпреки че моят приятел ми казва понякога,че съм.
6te vi obqsnq na4ina pri myjete, pyk moje i vie posle da si izmislite kriterii. na4i pri muja ne6tata sa razdeleni na 3 ne6ta. za da si muj trqbva da izpulnqva6 i trite -
1. po moderni razbiraniq trqq si spal s momi4e - 33 %
2. po stari razbiraniq - da si minal kazarma - 33 %
3. po konstituciq - da ima6 18 godini - 33 %
i koito e naprail trite - e muj![]()
![]()
![]()
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Съгласна съм с теб. Израстването и превръщането на момичето в жена става постепено и не зависи от това дали си девствена или не! Трябва да израстнеш интелектуално преди всичко.Първоначално написано от Sarabi*
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Хм,определено след като съм правила секс съм жена в пълния смисъл на думата,но това не стана изведнъж.Трябваше ми доста време да го приема като факт.Може би опрезелението идва от любимата ми книга-аз съм малка жена,защото се опитвам да съхраня и част от детското в себе си.За добро или зо лошо все пак успявам!
![]()
Да бе то по тая логика сички където са се разебали на по 12,13 години са жени така ли?Както казаха,жена след около 19-20 години или както казва майка ми след като родиш,тогава едно момиче се превръща в жена,защото се осъзнава,като такава.
Любовта е като вятъра - неможеш да я видиш,но можеш да я усетиш
Jena stavash kato zapochnesh da se chufstvash kato takava.. moje li da kajem za 12 godishnite lapeta deto sa si leganli s pyrviq koito im e kazal edna - dve hubavi dumi che sa jeni ? che te sa dori daje po nedorasli i ot vrysnichkite si koito sa defstveni
Ами завии от възприятията. Всеки приема нещата по различен начин. Аз мисля, че жена може да се каже само на момиче, което е раждало.
SY
Гарантирам ,че не зависи от това дали е детствена или не . Дали е жена или момиче се определя по съвсем различни фактори !
Това съм азПървоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от WindWaker
"Трите" по мой сметки правят около99%..
100% мъж.. сигурно е само "тати" нали?![]()
отговори смешни...тема смешна...![]()
П.П. за Жена как е?
1. по модерните - да си спала с момче 33%
2. по старите - да си родила 33%
3. по конституция - да имаш 18 години 33%
познах ли WindWaker?![]()
tova dali si jena ili ne se opredelq kakto ot fakta na kolko godini si,taka i ot tova kak se 4uvstva6! razbira se ne moje da se kaje 4e edno 14-15 4e i 16-18 godi6no momi4e e jena dokato tq samata ne se po4uvstva takava a tova stava s izrastvaneto! eto ti primer az sum na 21 i vupreki 4e spored starite iziskvaniq ve4e trqbva da sum jena az ne se 4uvstvam takava a i dosta 4esto vur6a detinski raboti! nqkade 4etoh 4e kogato na momi4eto mu doide cikula ve4e e jena! a tova dali si go napravila na 12 ili na 18 izob6to ne ozna4ava 4e si jena tova ne e vode6tiq faktor! drugoto koeto moga da kaja e 4e i tova kak te priema ob6testvoto su6to e vajno za faktora jena li si momi4e li si!!!
black cat or white cat,that is the question!!!
Аз май съм лесбийка![]()
![]()
![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
И това значи нито момиче, нито жена, така ли?! А ако си негърка? Много тъпо.Първоначално написано от MrAsNiKa
Огънят е добър слуга и лош господар.