.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70
    Супер фен
    Абе ти на въпреки ли почна да ми говориш бе дришлеме? По 5 ампули метан на ден и 8 инжекции винстрол ти стигагт.
    2т. системно

Град
    SpeedwaY
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Бате не си увреждай здравето, фанал те е комплекса сериозно. Гледай си кефа не се занимавай с глупости. Или поне не питай нв тийн форум
    Той е прав,но щом искаш да се тровиш трови се
    Никой не умира девствен, живота го слага на всички!

Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Аз не бих препоръчал никакви хранителни добавки в случая. Единственото важно е да се храни правилно.
    brato trqbva da putnesh neshto nqma znachenie kakvo ama si trqbva inache shte narpavish verno strashen relef shte stignesh do 1 kilogrami i poveche nqma da mojesh da digash kakto i masa

az stignah do 90 kila na leg bez da zoba i da zimam pokluci ama kato vidqh che veche nishto ne pravq nqmah izbor prosto

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от DoPye
    Аз не бих препоръчал никакви хранителни добавки в случая. Единственото важно е да се храни правилно.
    brato trqbva da putnesh neshto nqma znachenie kakvo ama si trqbva inache shte narpavish verno strashen relef shte stignesh do 1 kilogrami i poveche nqma da mojesh da digash kakto i masa

az stignah do 90 kila na leg bez da zoba i da zimam pokluci ama kato vidqh che veche nishto ne pravq nqmah izbor prosto
    Стигаш докадето ти стигат парите и волята. За съжаление първото е ограничено за много хора и затова прибягват до стероидите. 90кг лег може да постигне всеки дори без добавки за по-малко от 5-6 месеца, явно не си се хранил правилно.
    Silverfang, искаш да качиш 25кг, което е сериозно постижение. Ако искаш добър съвет кажи как се храниш и тренираш! Не разбираш ли, че дори да почнеш стероиди ако не се храниш правилно НИЩО няма да постигнеш. Ще качиш 5-10кг и после ще спаднеш и ще се разочароваш. Бил съм свидетел на това много пъти. Наблегни на яденето, чети повече информация. Още повече, че си само на 16г.

Амммм.....момче ето какво трябва да знаеш преди да се решиш да прибегнеш към така наречената "химия":
    1) Ти си на 16 години....в разгара на пубертета....тестостерона ти е на макс в тези години....и ако добавиш изкуствен тестостерон(каквото всъщност представляват самите препарати) ще подтиснеш производството на естествен такъв от тестисите и с това пък се подтискат вторичните полови белези общо взето....с по прости думи си нарушаваш естествения процес на растеж и развитие на тялото и не знаеш до какви последици може да доведе това....
    2) Дори и "да си готов на някакви жертви" както сам се изрази...ще те светна че растежа и увеличаването на мускулната маса е пропорционално на силата и количеството препарат,които приемаш....на кратко С МАЛКО и СЛАБА химия нищо няма да постигнеш...
    3)Добре...ти написа,че правиш всичко правилно,че имал си хубава програма...на първо място това е лично твоя преценка и доколко е акуратна ние не можем да преценим тъи като не си дал никакви данни...ти просто си казал на кратко "С конвенционалните методи не става нищо...кажете ми някакъв магически трик как да стана 90 кила" ...но замисли се малко,за това ,че щом нямаш никакъв напредък...значи нещо ти куца...защото и най големия Hardgainer има прогрес в залата ако изпълнява всичко "правилно"...
    4)мога да пиша оше и 5) и 6) и т.н...но ме мързи,а и рпедполагам че разбра какво ти казвам....ако не си ще ти го кажа пак..но накратко...кажи как тренираш и по-важно как се храниш и ще получиш съответния съвет....и в НИКАКЪВ случай не прибягваи до зоб...защото тогава вече ще имаш реална причина да се притесняваш....
    I Am A BiG BaD MUJU

10x на сички за помоща (освен Amayo, той е педал)
    намерих си форум за фитнес! И там ме посъветваха да зимам Бионабол!
    Не ми дреме кво ше си увреда за да стана 90 кила!!!
    Утре отиам на фитнес и ше се назоба както си требве!
    No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.

Супер фен
    Извод от цялата тема:
    Комплексирано тийнейджърче, на което не му обръщат внимание в училище. И 150кг да станеш комплексите ти няма да изчезнат и винаги ще се чувстваш разочарован. И аз исках да бъда много голям преди, но просто осъзнах, че няма никакъв смисъл. Твоя воля какво ще правиш със себе си, но в живота не трябда да си толкова твърдоглав, а да приемаш съвети от хора, които вече са минали по тоя път. Успех ти пожелавам каквото и да решиш.

xa xa xa Мерси за успеха!
    Ма комплекса не ми е че съм клиощав, а просто ме е яд че 2 години редовно ходене на фитнес нема резултат!
    И се пак 10х на сички за съветите и сичко останало!

ПП: Що па помисли че не ми обръщат внимание в даскало!
    (обикновено съм центъра на вниманието)
    No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.

Супер фен
    Добре са те посъветвали, изберете българското...после ще те гледаме по фитнес списанията и медицинските учебници...
    2т. системно

Супер фен
    Да видим откъде ще си купиш бионабол. Големите съветници имаш.

Я да попитам тук нали протеините са безвредни?Смисъл мога да си ги пия след всяка тренировка?Някой ми беше казал,че уврежда черния дроб,друг каза,че не е вярно,трети ми каза ,че може да задръстя дебелото черво и т.н.Някой може ли да ми каже накратко негативните ефекти от протеините?
    Иначе пич като тренираш гледай да слагаш повече тежести(ама не толкова ,че да се размажеш!) и да правиш по-малко повторения ,а не повече повторения с по-малко тежести!Това ми го казаха опитни хора,не е от личен опит,защото тренирам от 4 месеца някъде ,но може да се довериш.

Като слагаш повече тежести и правиш по-малко повторения най-бързо ще успееш да натрупаш мускулна маса - става въпрос откъм програма,иначе и трябва да имаш определен хранителен режим ,който мисля са ти описали тук.

Вече си купих!
    И помпах!
    И си ми е много добре!

аз съм на USMass и ProSport Mass

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Добре са те посъветвали, изберете българското...после ще те гледаме по фитнес списанията и медицинските учебници...
    6е видите кой 6е е Mr. Olympia! 2015!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Цитирай Първоначално написано от Far
    Я да попитам тук нали протеините са безвредни?Смисъл мога да си ги пия след всяка тренировка?Някой ми беше казал,че уврежда черния дроб,друг каза,че не е вярно,трети ми каза ,че може да задръстя дебелото черво и т.н.Някой може ли да ми каже накратко негативните ефекти от протеините?
    Иначе пич като тренираш гледай да слагаш повече тежести(ама не толкова ,че да се размажеш!) и да правиш по-малко повторения ,а не повече повторения с по-малко тежести!Това ми го казаха опитни хора,не е от личен опит,защото тренирам от 4 месеца някъде ,но може да се довериш.

Като слагаш повече тежести и правиш по-малко повторения най-бързо ще успееш да натрупаш мускулна маса - става въпрос откъм програма,иначе и трябва да имаш определен хранителен режим ,който мисля са ти описали тук.
    Протеините са безвредни, това не означава, че трябва да се прекалява с тях. Относно тежестите, аз знам с по-малки тежести, но повече повторения.

Цитирай Първоначално написано от Silverfang
    6е видите кой 6е е Mr. Olympia! 2015!
    Ще станеш, когато започнеш да разбираш от медикаментите, тренировките и всичко останало.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Silverfang
    Вече си купих!
    И помпах!
    И си ми е много добре!
    И в момента пиеш бионабол, така ли?
    Нещо странично...кажи си схемата на прием.

Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi

Протеините са безвредни, това не означава, че трябва да се прекалява с тях. Относно тежестите, аз знам с по-малки тежести, но повече повторения.
    Мерси,а сигурен ли си за тренировките?
    Защото ми казаха ,че когато правиш по-малко повторения с повече тежести тренираш за мускулна маса ,а при повече повторения ,но по-малко тежести за отслабване.
    Знам ли?Може и аз да греша.Нека 3-ти човек си даде мнението.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi

Мерси,а сигурен ли си за тренировките?
    Защото ми казаха ,че когато правиш по-малко повторения с повече тежести тренираш за мускулна маса ,а при повече повторения ,но по-малко тежести за отслабване.
    Знам ли?Може и аз да греша.Нека 3-ти човек си даде мнението.
    Когато тренираш с по-малко повторения тренираш предимно за сила. Масата идва вторично, но не и непременно. За мускулна маса се тренира с 10-12 повторения. На някои упражнения и серии разбира се можеш и до 6 да слезеш, но 10 е стандартното. Важно е храненето, а не тежката тренировка. Какъв смисъл има да вдигаш адски тежко, като нямаш добро възстановяване. Ще си прецакаш ставите и недай си боже някоя неприятна травма, а тялото ти няма да добие желаната форма.

Ок,благодаря ти за компетентното мнение!
    Аз имам една изготвена програма на хранене,ще видим след месец-два какво е излезнало.

Амм...MiRaCuLiX.bb ...това което каза е вярно само че наопаки....1-иците се използват когато се тренира специално за маса...когато се тренира за сила се правят от 3 наи много до 5 повторения....но и 2 е вариант...а 6-8-10 това вече е нещо като хибрид...защото ако се практикува схемата повече време се качва маса...която е сравнително чиста...сила...и издръжливост...

А иначе на питалия за протеините..ето ти няколко линка,които можеш да прочетеш и да научиш всияко което ти е нужно за тях и за аминокиселините...
    http://www.bb-team.org/stuff/000725.php
    http://www.bb-team.org/stuff/000122.php
    http://www.bb-team.org/stuff/000120.php

и за да ти отговоря по конкретно...по принцип са безвредни...но тъи като са изкуствени изолати...може да имат някои странични ефекти...зависи си от индивида и как ще реагира на такива концентрирани количества....пърдене..пъпки ...и т.н....
    I Am A BiG BaD MUJU

Цитирай Първоначално написано от DaBigBadMUJU
    Амм...MiRaCuLiX.bb ...това което каза е вярно само че наопаки....1-иците се използват когато се тренира специално за маса...когато се тренира за сила се правят от 3 наи много до 5 повторения....но и 2 е вариант...а 6-8-10 това вече е нещо като хибрид...защото ако се практикува схемата повече време се качва маса...която е сравнително чиста...сила...и издръжливост...

А иначе на питалия за протеините..ето ти няколко линка,които можеш да прочетеш и да научиш всияко което ти е нужно за тях и за аминокиселините...
    http://www.bb-team.org/stuff/000725.php
    http://www.bb-team.org/stuff/000122.php
    http://www.bb-team.org/stuff/000120.php

и за да ти отговоря по конкретно...по принцип са безвредни...но тъи като са изкуствени изолати...може да имат някои странични ефекти...зависи си от индивида и как ще реагира на такива концентрирани количества....пърдене..пъпки ...и т.н....
    Е бате мерси,аз се чудя какви са тия две пъпки ,които ми се лепнаха напоследък ,а и често 'обгазявам'

Мерси за линковете,ще прочета информацията.
    Значи последно за маса се тренира с по-малко повторения, нали?

Супер фен
    Газовете са от ниското качество на протеина, който пиеш. Какъв си си взел? Ако пиеш гейнър е друга история, но гейнерите по принцип са пълна загуба на пари.
    DaBigBadMUJU, познавам хора на по 120-130кг, които от години не падат под 10 повторения в основен период. Когато чистят пък преминават на тренировка до 6 повторения. Колкото до повторенията при всекиго е различно, на мен лично под 8 не ми се отразяват добре в основен период.

Газовете са от ниското качество на протеина, който пиеш. Какъв си си взел? Ако пиеш гейнър е друга история, но гейнерите по принцип са пълна загуба на пари.
    DaBigBadMUJU, познавам хора на по 120-130кг, които от години не падат под 10 повторения в основен период. Когато чистят пък преминават на тренировка до 6 повторения. Колкото до повторенията при всекиго е различно, на мен лично под 8 не ми се отразяват добре в основен период.
    Ами Мусаши.Аз не разбирам много от кои са хубави ,лоши и т.н.

пий по 5 жълтъка на ден и ще качиш маса после в залато я правиш на мускулна маса

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от DoPye
    пий по 5 жълтъка на ден и ще качиш маса после в залато я правиш на мускулна маса
    И после в кенефа я правиш на биологичното оръжие на садам....
    2т. системно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си