Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Питам, защото съм модератор в bb-team, както и gohard.org и може да сме се засичали. Иначе съм писал статии и разбирам туй онуй. Освен това висшето образование, което следвам е пряко свързано с човешкото тяло и познанията ми по биология, химия и анатомия са на доста високо ниво. Трето, посещавам семинари с професори от НСА, с български и чуждестранни културисти. Разбира се, че се влияя от тяхното мнение, но често провеждаме диалог, който ти надали би провел с тях. Да чуем ти откъде черпиш информация, щом парадираш за големи познания и опит.
...1 на 1 не знам откъде точно остана с впечатлението за някакви пародии и самохвалства....
2 на 2 когато пишех поста си(не горния а предишния)...както и там казах, визирах отговора ти....който ще признаеш въобще не прилича на отговор...идващ от човек с твоята експертиза(както ти сам казваш)...но да не ставаме дребнави...
3....Познанията и опита ми са преди всичко добити еднолично...макар и да работя вече втора година във фитнес зала(макар и не голяма,и все пак на такова място,на което хората които я посещават да са много по ценни източници на инфо)и сумарно всички атлети и "философи" с които съм провеждал диалог не мога да ги изброя нито по брои,нито по професия...нито по нация междувпрочем.....

и тъи като не си разбрал смисъла на поста ми ще ти кажа директно,че съвета ми беше напълно добронамерен,и надали ако анализираш текста ще откриеш някъде повод да ме обвиняваш в самохвалство и т.н......