- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- sos!lubovni pisma!
zdr na vsi4ki!tuk e mqstoto kude moje da spodelite va6ite lubovni pisma koito ste izpra6tali ili polu4avali!priqtno pisane!![]()
ostavete se lubovta da vi vodi.....
da obi4a6 nqkogo ne zna4i da misli6 za nqkogo,da obi4a6 zna4i da jivee6 za nqkogo!
Beshe tymno mrachno i studeno. Beshe kysno veche vsichki sysedi spqha. Samo az stoqh i chakah ... chakah da doide moq princ. Vsqka sekunda beshe edna malka nadejda a vseki mig - bolka neistova. No az ne smeeh da zagasq lampite nadqvah se che toi shte doide. Dokato ne vdignah ochi i edin slynchev lych prorqza zenicata mi - beshe se symnalo. Navedoh glava i tiho proplakah.Samo edna nosht no po dylga ot vechnostta uspq da ubie vsichko v men vsichkite mi mechti bqha razbiti.. A az prosto iskah da zyrna za mig onzi krasif blqsak v ochite ti.. Samo tova! ...
Не съм пра6тал, камоли да съм получавал!
No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.
Ето пак отново всичко се повтаря,ти отново мълчиш.Кажи ми нещо,не оставяй любовта ми да умре,нали е прекрасно когато някой те обича,когато някой мисли за теб?Но ако любовта ми умре,няма да има кой да мисли за теб,кой да те обича-помисли...трудно е нали?Незнаеш какво да направиш-просто кажи:"Не те обичам"и остави любовта ми да умре!!!
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
PURVOTO LIUBOVNO PISMO KOETO POLU4IH BE6E SUS HILQDA GRE6KI I NE BE6E PISANO OT NEGO NO TOI VSE PAK MI GO DADE''MILA SE6TA6 SE KOI TI PI6E '' BE6E MNOGO TUPO
miscellaneous_370.gif
NO SEGA SUM VLIUBENA IEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE MNOGO E SLADUK DANO DA MI POTRUGNE
miscellaneous_370.gif
ZNAM 4E TUK NE E MQSTOTO ZA TOZI VUPROS NO KAKVO ZNA4I''BAN''PLS ZA OTGOVOR
miscellaneous_370.gif
momi4eta mng hubavi pisma!![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Продължавай в същия дух да пишеш и скоро ще разберешПървоначално написано от baby girl
![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Бан означава,че неможеш да влезеш във форум или чат....Първоначално написано от baby girl
с такива работи съм се занимавала само в 1ви - 2ри клас и не ги пазя, нито помня
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
писала съм много писма.колкото и детско да звучи пак бих го направила,само че вече осазнавам че ако не кажеш това което чувстваш очи в очи на дадения човек просто няма смисал.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
mi purvoto be6e vuv 2 klas i toi i azi ima6e mn gre6ki ama o6te si go paza
ama nz kude e
samo si spomnqm 4e po4va6e sus "Ас" a to traa "Аз"
![]()
![]()
![]()
Clip for our country -> http://www.image.bg/show.php?id=22
Които иска да си ги напише.
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
нито сам изпра6тала нито са ми пра6тали...за мене тфа са децки истории![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Пращали са ми, но аз никога не съм пращала. В 3 клас едно момче ми беше писало разни споменчета любовни от сорта на "Любов без целувка е като министър без целувка"Имало е и други такива простотии, но последното беше едно писмо, което беше дългичко и единственото, което си спомянм от него е "Никой стих не може да те опише". Това беше много мило
Само дето тогава знаеше, че си имам гадже
![]()
Ооо.. имам над десет такива писма от времената , когато съм била млада и зеленаот скоро нямам , но и да имам , това е нещо толкова лично . Не бих си постанала писмата пред целия форум , макар и анонимно да е , все пак това са лични нещица.
![]()
П.П. И аз кооооолко писма съм писала.. хихихи..