Of Ora nachi problemat e sledniat!! Ot Otnositelno lqtoto pochnah da pravq sex.....do togava ne go bqh pravil, beh s priatelkata si ot nqkolko meseca i na neq i beshe za prav pat.... Ottogava otnositelno chesto go pravim, kogato i dvamata sme svobodni i imame nalichno prostranstvo (Teren) Obache neshto se pritesnqvam ......... poneje kato go pravim.....ne bih kazal che e ednoobrazno.....pozi pochti sqkakvi opotrebqvat..... priatelkata mi e neveroqtno prekrasna......i ne go kazvam poneje mi e gadje, Obache na neq nogo se kefqt.... Obache neshto ot vreme na vreme kato go pravim i onaq rabota se otpuska i dosta neudobno se poluchava...... Obesnqvam i che dosta sam preumoren poneje dosta energiq sam izrazhodil i e nared ...... Obache ne znam normalno li e?!
Onzi den neshto otnovo go pravehme...... i Otnosno parvia pat dobre beshe i tq poluchi Orgasm i az.....i nikakav problem nqmashe ....... obache nekolko chasa po kasno go napravihme pak.....Obache bqh i piinal....e to poluchi se obache neshto po edno vreme otnovo neshto ne stana ......otpusna mi se ....... e to ne znam do kolko e faktor no prodaljitelnossta ne be 5-10 minuti........ pone edno 50tina i otgore beshe ........ Obache ne znam.....normalno li e!?!? Otnosno na kolko godini sam sigurno bihte iskali da znaete........ e na 17 !!Obache ........nov sam v zanaqta prosto