- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kak da ogolemq Gardite si
ПОРАСНИ !!!
Не само на години, а и на акъл
Пубертетчета, комплексарчета амаааан вечее
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
Глупости говорите. Единствения начин да порастат е когато ги дадеш на някой момче да ги масажира.
да ви имам и желанията маина !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ми пий боза или давай на момчетата да ти ги дърпат,хаха а и имаш още бая време докато спрат да растат
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
Аз ако бях на твое място бих пуснала тема как да си увелича умствения багаж. Уви, никой не ме слуша мен. (:
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
Малееееееееееееееееееееее .........
на 14 години и си мисли детето как да заприлича на Кака Памела
божеееееееееееее...........
изобщо тая мания с изкуствените цици доби ебати размерите
щом е обхванала и 14 годишни хлапета.........
Pffffffffffffffff
Аdmin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.
6tom si na 14 i nqma6 edva li 6te porasnat a da stimulira6 rasteja im nq4in nqma !prosto silikon 6te e re6enieto sled vreme
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
i posle 6to 4algata bila wredna .....Първоначално написано от SlasHDaFiveNine
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Виж си аватара ве , льольо .. и ника ..Първоначално написано от MrAsNiKa
Смех.
на едно момиче не му трябват големи гърди за да е хубаво... гледате прекалено много Планета...
wanna touch ?
Помоли най искрено момчетата от твоя клас да ти съдействат с много цомбене.В резултат ще се образува ефектът уау.
2т. системно
samo lejanka 3x8 i poluleg za donapompvane..
Не ти трябва да ги уголемяваш.Ще ти пораснат в следващите няколко години,още си малка.Изчакай.
Виж се в огледалотоПървоначално написано от Анонимко
Погледни в гащите си
А сега налапай малкото нещо на което викаж ху*
Не че разбрах логиката на думите ти но те явно просто са празни от съдаржание
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
Виж думичките , които са малко по - големи и черни от останалите . Сега помисли ( знам , че не го правиш често , но все пак понякога ти се налага , нали ? ).Първоначално написано от MrAsNiKa
След т'ва поразсъджавай малко дали има смисъл да продължаваш да доказваваш колко си тъп .
Само аз ли си мисля , че тъпотата не трябва да е нещо , с което човек да се хвали..