.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Ot4aqno_f4e
    Guest

Za6to taka se polu4ava :(:(

Zdraveite hora iskam da vi spodelq moqt problem . Az sam momi4e na 12 godini i taka v4era ve4erta dokato na6te si govoriha az 4uh 4e sobstenata mi maika kazva tq na6ta ne e normalna vsi4ki q milqt 4e e nenormlana a ba6ta mi dobavi da taka e dori qnkolko na6i priqteli pitaha tova e parviqt mi problem A vtoeit mi problem v na6eto tapo daskalo vsi4ki me mislqt za tapoto i smotaoto vsi4kite mi priqtelki me ipozlvat a az ni6to ne sam im napraila kajete s kakvo sam zaslujila vsi4ko tova dnes maika mi me pita za6to sam tajna a az i kazah ni6to no mi se ide6e da i kaja vsi4ko koeto sam 4ula da govorqt za mene az za kakvo sam se rodila no tozi svqt vaob6te pls hora kajete mi kakkvo da napraq za da mogt roditelite mi da se gordeqt s mene a priqtelite da me zaobi4at

Ps .... blagodarq prevaritelno

Guest
    purvo znae6 li kakva e pri4inata da govorqt,4e ne si normalna i za problemite ti v u4ili6te?kogato razbere6 kakuv e problema,tova e polovinata ot re6enieto mu.

да ти кажа...и мен ме смятат за ненормална. и затова ника ми е Moni the strange..но аз се гордея с това че мв смятат за такава, защото "критерията - "нормална" за повечето е повече от абсурдно. да не задълбочавам много, и да ти дам съвет: първо оправи се в къщи . семейството и доверието са най-важните неща което можеш да имаш в тоя скапан свят. както ти се е искало от вътре една вечер най-сериозно говориш с родителите си. казваш им че си ги чула, въобще да не отричат. и поискай да ти кажат мненията си за тебе на лицето ти. и ги слушай. ако има по-твърди критики.. само се усмихвай и продължавай да слушаш най-спокойно. а на края се защитавай : държах се така..зашотот стана така и така или казах така зашото ми беше: и им кажи следващия път ако имат проблеми с държанието ти или имат проблеми с това какво мислят околните за теб най-мило и разумно би било да го обсъждат с тебе.
    нашите се отказаха да обсъждат вече...щото си имам основателни причини задето съм казала нешо или задето съм се държала малко по-странно. надявам се че и ти имаш основателни причини, и ще можеш да се зашитиш.
    а за приятелите мила : отрежи ги тия използваши... да видим как ще се справят без помоща ти.. знам , трудно е да се намери нови приятели. и то много. но ти желая успех в това. аз още съм на тази стъпала.

Голям фен
    За родителите "нормална" често е равно на "да не създава проблеми", "да учи и да бъде отличничка", "да слуша", "да се подчинява" и други подобни неща, свързани с тяхното безпроблемно съществуване.Но ти си тяхното дете и си такава, каквато са те създали и възпитали!Напомни им го! Колкото до приятелките- не чакай те да те избират.Просто наблюдавай кой би ти допаднал и търси контакти с него.Може да е от друг клас, може да е съсед, може да е момче, маже да е по-голям или по-малък от теб.Все има хора, с които ще ти е добре.

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    Цитирай Първоначално написано от m.j.a.
    За родителите "нормална" често е равно на "да не създава проблеми", "да учи и да бъде отличничка", "да слуша", "да се подчинява" и други подобни неща, свързани с тяхното безпроблемно съществуване.Но ти си тяхното дете и си такава, каквато са те създали и възпитали!Напомни им го! Колкото до приятелките- не чакай те да те избират.Просто наблюдавай кой би ти допаднал и търси контакти с него.Може да е от друг клас, може да е съсед, може да е момче, маже да е по-голям или по-малък от теб.Все има хора, с които ще ти е добре.
    милата така е много гадно не бих понесла майка да ме нарича ненормална и веднага бих поговорила с нея и защо ме смята за такава за да разбера ако има нещо проблем да се опитам да го оправа а относно даскалото всяко трето момиче има такъв проблем единственото решение е да ги зарежеш тия и да си намериш други успех!!!
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Мега фен Аватара на koalka
    Както каза е нямало примина да те мислят за ненормална,но да не ти пука в крайна сметка.Ти нищо не си направила,другите грешат в нещо.Ако чуя такова нещо наще да говорят за мене ще им се разсърдя и докато не ми се извинят няма да им проговоря.

Мега фен Аватара на koalka
    Както каза е нямало примина да те мислят за ненормална,но да не ти пука в крайна сметка.Ти нищо не си направила,другите грешат в нещо.Ако чуя такова нещо наще да говорят за мене ще им се разсърдя и докато не ми се извинят няма да им проговоря.

Мега фен Аватара на quench
    Радвай се на странностите си,после прецени кои от познатите ти (приятел е човек,на когото можеш да се довериш) заслужават да се държиш с тях на тихия,на агресивния или на отворения фронт. Живота е политика, трябва така да подходиш,че на теб да ти е добре. Ако те използват,използвай ги и тях. И т.н.
    Бъди независима от останалите,бъди силна!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Супер фен Аватара на maybelline
    Като са казали "тя нашта не е нормална",сигурна ли си че са имали предвид теб?Нашите като кажат това,обикновено имат предвид положението в семейството.Виж,незнам дали си ненормална и не бих могла да преценя без да съм те видяла,но не мисля че някой "ненормален" би могъл да работи с компютър,да ходи на училище(редовното) и дори да е имал приятели.Така че,споко,мисля че си съвсем нормална и това с приятелите е просто един период.Ще отмине.И аз съм имала периоди,в които съм имала чувството,че нямам никакви приятели.Тогава се научих да се сещам за всички приятели,които имам(дори да са далеч) и съвсем скоро открих,че те са доста.Оттогава не подценявам този факт.А и трябва да обърнеш внимание на положителните си качества.Направи си един списък с нещата,които най-много харесваш в себе си и качествата,които според теб притежаваш.След известно време списъкът ще стане дълъг и всеки път когато се обезсърчиш си го преглеждай.Късмет!

napravi ne6to divo....da gi 6a6ne6 za da te polednat s novi o4i
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Фен
    Град
    botevgrad
    Pogovori s maika si i i razkaji vsi4ko tq 6te ti pomogne da se spravi6 !!!!!!!

Не мисля че те мислят за ненормално.Дори и това да се отнася за теб,сигурно са имали предвид,че си странна!А всеки човек е странен с качествата си,интересите и всичко.Една приятелка е така!Тя е много странна личност.Баща и я мисли за луда,майка и я мисли за странна!Дори понякога се тревожи за това,че не е като другите момичета!Но за сметка на това е направила доста неща,които едва ли повечето биха го направили.А на нея самата не и пука особено каква е,даже се гордее,че не е като всички!Така че приеми се такава каквато си и се гордей самата ти със себе си и да не ти пука!И горе главата!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си